E Sport
08.07.2021.

Armored Batman Zero skin stigao u Fortnite

Baš kao što su glasine na socijalnim mrežama najavljivale

Skin obeležava kraj saradnje Fortnite-a sa DC-jevom serijom stripova o Betmen Zero-u, nakon šest objavljenih izdanja od kojih je poslednje danas izašlo. Armored Batmen Zero skin možete kupiti u prodavnici, ili dobiti besplatno ako ste kupili svih šest kolaborativnih stripova. Igrači će dobiti jedinstvenu kozmetiku za svaki strip koji poseduju, ali samo oni koji imaju svih šest mogu da dobiju besplatno novo odelo.

Skin će vas koštati 1500 V-Bucksa ako nemate ni jedan strip, a kompletan paket će biti dosta skuplji. Ali zato igrači koji imaju neke od stipova mogu da dobiju mali popust na set. Kompletan set se sastoji od od Armored Batman Zero odela, Batman Exo-Glidera, Exo-Glider Cape-a i Batarang sekirice. Svaki od ovih itema je besplatna nagrada za igrače koji su skupili sve stripove.

 

Obožavatelji Betmen-a definitivno ne žele da propuste ovaj set, jer će najverovatnije biti dostupan samo u određenom periodu.

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
PS4 igre PS41031
Fortnite: The Last Laugh Bundle sadrži: 1,000 V-Bucks Tri odela: The Joker, Poison ...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
3.999,00 RSD
Vrsta
Nova
3.999 ,00 RSD

Slični članci

31.
May.
2021.
E Sport
Fortnite Crew je vrsta pretplate koja igračima pruža Battle Pass, V-Bucks, ekskluzivnu kolekciju skinova, i mnogo toga drugog, i sve to po fiksnoj meseč...
25.
May.
2021.
Vesti/Najnovije
Tokom poslednje dve godine koliko je Fortnite bio dostupan u App Store ponudi, Apple je zaradio najmanje 100 miliona dolara na provizijama i naknadama o...