Focus on
25.07.2022.

GOTHAM KNIGHTS: Upoznajmo porodicu

Batgirl

Batman je mrtav. Novo ekspanzivno, kriminalno podzemlje pomelo je ulice Gotham City/ja. Sada je na porodici Batman;  Batgirl, Nightwing, Red Hood i Robin, da zaštite Gotham,vrate nadu svojim građanima, disciplinu policajcima i strah kriminalcima. Od rešavanja misterija koje povezuju najmračnija poglavlja u istoriji grada do pobede nad ozloglašenim zlikovcima u epskim sukobima, morate evoluirati u novog Mračnog viteza i spasiti ulice od pada u totalni haos.  

Gotham Knights je akciona RPG igra otvorenog sveta smeštena u najdinamičniji i najinteraktivniji Gotham City do sada. U solo igri ili sa još jednim herojem, patrolirajte u pet različitih okruga Gothama i proverite kriminalne aktivnosti gde god da ih nađete.

Barbara Gordon je satkana od sirove volje i odlučnosti. Ona je oduvek bila ličnost od akcije. Po njenom mišljenju, odustajanje nikada nije opcija. To što je otac bio jedan od najpoznatijih policijskih komesara Gotham City-ja, imalo je ogroman uticaj na nju. Jim Gordon je dao život za Gotham, a ona sada želi da se uveri da to nije bilo uzalud.

Nakon sukoba koji je Barbaru ostavio u invalidskim kolicima, postala je Oracle, moćni stručnjak za informacije i komunikacije. Uz opsežnu obuku i rehabilitaciju, oporavila se od zadobijenih rana i vratila u aktivnu dužnost kao Batgirl.

Barbara je visoko obučena u raznim stilovima borbe, kao što su kik boks, kapuera i džiu-džica. Njeno oružje je tonfa.

Barbara takođe pokazuje veliku veštinu kada je u pitanju hakovanje ili kodiranje u računarima i tehnološkim sistemima za pronalaženje informacija.

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
PS5 igre PS50183
Gotham Knights za PS5 je open-world akciona RPG igra smeštena u najdinamičn...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
4.999,00 RSD
Vrsta
Nova
4.999 ,00 RSD
Korišćena
3.499 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Gotham Knights za XBOX je open-world akciona RPG igra smeštena u najdinamič...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
4.999,00 RSD
Vrsta
Nova
4.999 ,00 RSD

Slični članci

20.
Jun.
2024.
Focus on
Star Wars Outlaws je nova open-world sci-fi avantura koju donose Massive Entertainment i Ubisoft. Pratićete Kej Ves, odmetnicu iz kriminalnog podze...
19.
Jun.
2024.
Focus on
Koje igre treba igrati i kako ih snimiti na Steam Deck prenosnoj konzoli?
11.
Jun.
2024.
Focus on
Game play Assassin's Creed Shadows prikazan u okviru Summer Game Fest-a nas je jednostavno oduševio a evo i zbog čega!