Focus on
25.07.2022.

GOTHAM KNIGHTS: Upoznajmo porodicu

Batgirl

Batman je mrtav. Novo ekspanzivno, kriminalno podzemlje pomelo je ulice Gotham City/ja. Sada je na porodici Batman;  Batgirl, Nightwing, Red Hood i Robin, da zaštite Gotham,vrate nadu svojim građanima, disciplinu policajcima i strah kriminalcima. Od rešavanja misterija koje povezuju najmračnija poglavlja u istoriji grada do pobede nad ozloglašenim zlikovcima u epskim sukobima, morate evoluirati u novog Mračnog viteza i spasiti ulice od pada u totalni haos.  

Gotham Knights je akciona RPG igra otvorenog sveta smeštena u najdinamičniji i najinteraktivniji Gotham City do sada. U solo igri ili sa još jednim herojem, patrolirajte u pet različitih okruga Gothama i proverite kriminalne aktivnosti gde god da ih nađete.

Barbara Gordon je satkana od sirove volje i odlučnosti. Ona je oduvek bila ličnost od akcije. Po njenom mišljenju, odustajanje nikada nije opcija. To što je otac bio jedan od najpoznatijih policijskih komesara Gotham City-ja, imalo je ogroman uticaj na nju. Jim Gordon je dao život za Gotham, a ona sada želi da se uveri da to nije bilo uzalud.

Nakon sukoba koji je Barbaru ostavio u invalidskim kolicima, postala je Oracle, moćni stručnjak za informacije i komunikacije. Uz opsežnu obuku i rehabilitaciju, oporavila se od zadobijenih rana i vratila u aktivnu dužnost kao Batgirl.

Barbara je visoko obučena u raznim stilovima borbe, kao što su kik boks, kapuera i džiu-džica. Njeno oružje je tonfa.

Barbara takođe pokazuje veliku veštinu kada je u pitanju hakovanje ili kodiranje u računarima i tehnološkim sistemima za pronalaženje informacija.

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
PS5 igre PS50183
Gotham Knights za PS5 je open-world akciona RPG igra smeštena u najdinamičn...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
9.499,00 RSD
Vrsta
Nova
9.499 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Gotham Knights za XBOX je open-world akciona RPG igra smeštena u najdinamič...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
9.499,00 RSD
Vrsta
Nova
9.499 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Akcione figure HFI5101
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
2.499,00 RSD
Ušteda 38%
3.999,00 RSD
Vrsta
Nova
3.999,00 RSD
2.499 ,00 RSD
Trenutno nema komentara

Slični članci

26.
Jan.
2023.
Focus on
Da li će ovo biti igra 2023. godine?
31.
Dec.
2022.
Focus on
STRAY nije jedina životinja, kao ni guska koje su stekle popularnost u video igrama. Iako u većini nisu glavni likovi, sigurno je da su bitni i da imaju svoj...
12.
Dec.
2022.
Focus on
S obzirom da je izvršni direktor Striking Distance Studios Glen Šofild bio glavni  producent i dizajner u Visceral Games, nije bilo iznena...