Focus on
08.11.2022.

God of War Ragnarok VS God of War

2022 VS 2018

God of War Ragnarok recenzije su u toku. Ono što se piše, i ocene koje igra dobija samo krunišu igru kao najbolje ocenjeno PlayStation 5 izdanje do sada- Ukoliko ste se zapitali kakve su recenzije u poređenju sa igrom iz 2018 tu je naš podsetnik.

Igra God of War 2018 je bila ogroman uspeh, pa su očekivanja od God of War Ragnarok uvek bila velika. Dok fanovi tek treba da igraju igru, profesionalne kritike kažu da je God of War Ragnarok jedno od najboljih novih izdanja igara ove godine. Recenzije God of War Ragnarok ukazuju na skoro univerzalno priznanje za najnovije napore kompanije Sony Santa Monica. Mnogo pohvala je usmereno na grafiku, priču i igru, pri čemu je malo njih uopšte pronašlo mnogo grešaka u igri. Ne samo da su mnogi kritičari bili impresionirani glavnom pričom igre, već su bili impresionirani sporednim misijama Boga rata Ragnaroka, što je možda ključna oblast u kojoj Ragnarok uspeva da nadmaši svog prethodnika iz 2018.

 

Igra God of War Ragnarok odvija se nakon događaja iz trilogije grčke mitologije,a Kratos se učvršćuje u svet nordijske mitologije. Ova verzija Kratosa je starija i smirenija od mlađeg Kratosa, pokušava da pronađe mir osnivanjem porodice i odlaskom iz svoje užasno nasilne prošlosti. Kratos i njegov sin Atreus kreću na putovanje sa namerom da popu pepeo svoje pokojne žene tj. majke, a rezultat je avantura puna neverovatnih preokreta, bitaka prepunih akcije i intenzivnih sukoba sa različitim figurama iz nordijske mitologije. Osim što je promenila okruženje i priču, igra God of War iz 2018. godine napravila je neke drastične promene u jezgru igre, prebacivši se na kameru preko ramena i značajno preuredivši borbu. Ovo je sigurno bio rizičan potez, ali može se reći da se mnogo isplatio, jer je God of War zaradio impresivnu ocenu 94 na Metacritic-u, što je čini jednom od najbolje ocenjenih video igara svih vremena.

 

God of War Ragnarok prati stope igre iz 2018. godine, pokazujući fanovima šta se dalje dešava u životima Atreusa i Kratosa. To znači završiti sagu o nordijskoj mitologiji, što znači da su ulozi u Ragnaroku veći nego ikada ranije.

Što se tiče igranja, God of War Ragnarok je prirodan nastavak igre iz 2018. godine, čineći poboljšanja bez ponovnog izmišljanja točka kao što je to učinio prethodni unos.  Kao i God of War iz 2018., God of War Ragnarok je od kritičara dobio ukupnu ocenu 94. To znači da su dve igre izjednačene u pogledu rezultata pregleda, što je ohrabrujuće za sve fanove God of War koji su se radovali Ragnaroku.

Igramo li zajedno igru u sredu?

 

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
PS4 igre PS41327
Pridruži se Kratosu i Atreusu na mitskom putovanju u potrazi za neophodnim odgovorima k...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
8.499,00 RSD
Vrsta
Nova
8.499 ,00 RSD
Korišćena
5.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
PS5 igre PS50202
Nastavak God of War 2018 je stigao, God of War Ragnarok u prodaji za PS5 konzole. Prid...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
9.999,00 RSD
Vrsta
Nova
9.999 ,00 RSD
Korišćena
6.999 ,00 RSD

Slični članci

20.
Jun.
2024.
Focus on
Star Wars Outlaws je nova open-world sci-fi avantura koju donose Massive Entertainment i Ubisoft. Pratićete Kej Ves, odmetnicu iz kriminalnog podze...
19.
Jun.
2024.
Focus on
Koje igre treba igrati i kako ih snimiti na Steam Deck prenosnoj konzoli?
11.
Jun.
2024.
Focus on
Game play Assassin's Creed Shadows prikazan u okviru Summer Game Fest-a nas je jednostavno oduševio a evo i zbog čega!