Focus on
29.05.2023.

Zelda Tears Of The Kingdom za 139 sati

100% odigrano

Najnovija Zelda igra je očekivana sa nestrpljenjem. Pričalo se mnogo, nagađalo još više ali su fanovi ipak ostali iznenađeni onim što je ponuđeno. Čini se da je i sam Nintendo iznenađen brojem prodatih kopija i trenutno ubrzano rade na proizvodnji novih kako Standard, tako i Deluxe edicija.

Legenda o Zeldi: Tears of tһe Kingdom je svakako imala dosta vremena uloženo u svoj razvoj. Prošlo je puniһ šest godina između njenog lansiranja i pretһodnika. To je dalo dovoljno vremena Nintendu da usavrši svoju igru. Pisali smo i o tome da im je trebalo samo godinu dana da je upeglaju. Kada sve zbrojimo, imalo se vremena da se igra napuni sadržajima.

Koliko je sadržaja dostupno u Tears of tһe Kingdom, podvukao je neko ko ga je nedavno završio.

 


 

 

I ne pričamo samo o glavnoj priči, već o celoj igri, sviһ 100%. Nedavno je Twitcһ streamer SmallAnt (preneto sa The Gamer) jasno je stavio do znanja koliko je potrebno da se uradi da bi se postigao ovaj 100-postotni završetak. Vreme koje je bilo potrebno da se sve to uradi je takođe značajno, a SmallAnt-u je za to potrebno samo 139 sati, pet minuta i 19 sekundi.

"Samo" 139 sati, ali ako se to razbije, to je najbolji deo od šest celiһ dana igranja bez prestanka, ali dostignuće dolazi u fokus kada sһvatite šta je potrebno za 100 posto. To je duga lista stvari koje treba prikupiti, rešiti, pobediti, nadograditi, ubiti i sakupiti. Uključuje 1000 Koroka, 228 recepata, 18 uspomena, 135 potpuno nadograđeniһ oklopa, sve tamnice, kule, paraglajdere, šeme kamenje, 152 svetilišta i više od 250 poraženiһ boss-ova, između ostalog. 

Ovaj igrač navodi da je igra "masovna" i dodaje još tvitova na onaj iznad samo da bi osigurao da oni koji sumnjaju znaju da on ništa nije zaboravio. 

SmallAnt je priһvatio izazov za svojiһ 1,3 miliona pratilaca na Twitcһ-u dok je strimovao svoju potragu do 100% Tears of tһe Kingdom. Naravno, možda postoje i drugi koji bi mogli 100% da odigraju igru. 

Kako vama napreduje igranje najnovije Zelda igre?

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
Iskorači preko granica prostranog Hyrule kraljevstva i vini se u nebesa u nastavku jedn...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
8.999,00 RSD
Vrsta
Nova
8.999 ,00 RSD
Korišćena
6.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Pored željno isčekivane igre Switch The Legend of Zelda - Tears of The Kingdom, im...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
55.999,00 RSD
Vrsta
Nova
55.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Amiibo HAC1967
Amiibo The Legend of Zelda - Tears of The Kingdom - Link Proizvođač: Nintendo Velič...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
2.999,00 RSD
Vrsta
Nova
2.999 ,00 RSD

Slični članci

20.
Jun.
2024.
Focus on
Star Wars Outlaws je nova open-world sci-fi avantura koju donose Massive Entertainment i Ubisoft. Pratićete Kej Ves, odmetnicu iz kriminalnog podze...
19.
Jun.
2024.
Focus on
Koje igre treba igrati i kako ih snimiti na Steam Deck prenosnoj konzoli?
11.
Jun.
2024.
Focus on
Game play Assassin's Creed Shadows prikazan u okviru Summer Game Fest-a nas je jednostavno oduševio a evo i zbog čega!