Vesti/Najnovije

Iskreno, mnogo očekujemo!
Detaljnije
NBA 2K24 izlazi septembru 2023, dok preorder počinje sledeće nedelje.
Detaljnije
Prvo veće ažuriranje za Final Fantasy XVI ili za ljude koji ne vole rimske brojeve FF16
Detaljnije
Diablo 4 prva sezone će se zvati Season of the Malignant, donoseći sa sobom nove Legendarne Aspekte, Unikate i mehanike.
Detaljnije
Nova FIFA, odnosno FC24 igrica već je na računarima i konzolama fanova širom sveta. Pored silnih novina koje igra donosi, i pored novog imena, FC24 donosi i nove ocene igrača koje uvek izazivaju kontroverze. Mi smo odlučili da pogledamo kako su sa ocenama ovog puta prošli naši fudbaleri.
Detaljnije
Zamislite samo mesec u kojem su izdavači morali da pomeraju datume izlaska nekih hit igara kako se ne bi napravila gužva i haos u kratkom vremenskom periodu.  
Detaljnije
Pošto smo pisali o video igrama koje se prave u Srbiji, možda je pravi momenat da se pozabavimo video igrama u kojima se spominje Srbija. Spisak sigurno nije kompletan pa nam pošaljite vaš komentar ukoliko se setite još neke igre.
Detaljnije
Annapurna Animation radi na animiranom filmu zasnovanom na video igrici Stray, navodi Entertainment Weekly.
Detaljnije
Bethesda je ponekada osporavana zbog propusta sa greškama i gličevima, ali daleko od toga da nisu u stanju da naprave odlične i teške igre.
Detaljnije
O igri Starfield u kojoj gejmeri lete širom galaksije sa ciljem da lociraju delove nečega poznatog kao "artefakt" se dosta piše, i svi već znaju da znači više nego što se to na prvi pogled činilo.
Detaljnije
Nekima je Microsoft majka a nekome maćeha, kada je prodaja konzola u pitanju.
Detaljnije
Uoci predstojeceg Mortal Kombat filma, Nikola Nick Jovanovic vas vodi na put kroz kompletnu istoriju ove slavne borilacke fransize, saznajte sve o apsolutno svim Mortal Kombat igrama od 90ih do danas
Detaljnije
Sve je počelo 1992. godine a sada je već legenda.
Detaljnije
Da li ste seli da raspletete priču?
Detaljnije
2007. godine je Games krenuo sa radom, a da li znamo koje su igre izašle te godine? Arhiva SVET KOMPJUTERA je idealno mesto da to proverimo.
Detaljnije
Nadamo se skorijim nastavcima, a do tada – predlažem da se oprobate u trenutnom izdanju ove pristupačne pustolovine. Tragovi čarolije još uvek tinjaju.
Detaljnije
Rimejkovi video igara postali su sve popularniji poslednjih godina jer programeri i izdavači igara nastoje da udahnu novi život omiljenim klasicima iz prošlih generacija. Ovi rimejkovi nude priliku igračima da iskuse svoje omiljene naslove na novi način, sa ažuriranom grafikom, mehanikom, pa čak i sadržajem.
Detaljnije