Vesti/Najnovije

Iako mi u ponudi nemamo računare, jedna konferencija velikana ove branše nas je zaintrigirala i dokazala da gejming ne posustaje sa ulaskom u sve pore društva. Apple i njihova WWDC (Worldwide Developers Conference) je završena, a uporedo sa zvaničnom najavom iOS17, novih Macbook-ova i dugo očekivanih AR/VR slušalica kompanije, Hideo Kojima se pojavio kako bi otkrio da igre Kojima Productions dolaze na MacOS.  
Detaljnije
Koristeći poboljšanu snagu i vernost PS VR2, ovaj naslov će biti najimpresivniji, najzanimljiviji Five Nights at Freddy’s naslov ikada.
Detaljnije
Ubisoft Forward nam uskoro stiže a sa njim i gomila novih informacija o igrama ovog gejming giganta.
Detaljnije
Kako gledati i šta treba očekivati od ovog događaja?
Detaljnije
Da li se vama čini da je sve više izdavača koji se kockaju sa reputacijom i izdaju nezavršene ili loše igre?
Detaljnije
Očekivali smo jedno a dobili smo Phantom Blade Zero, igru koja je preotela šou poznatijim imenima.
Detaljnije
Nicolas Cage stiže u Dead by Daylight, i ta informacija je pokrenula čitavu lavinu nagađanja o tome ko bi trebalo da igra sledeći. 
Detaljnije
Dok još uvek čekamo više detalja o igrici kao što je kada će biti zvanično dostupna za kupovinu ili igranje, očekujemo i kompletnu listu igrivih likova. Ovo je ono što za sada znamo.
Detaljnije
Bioskopski trejler sa pričom za Silent Hill: Ascension je objavljen juče u popodnevnim satima.
Detaljnije
Dead Island 2 dostiže značajnu prekretnicu u prodaji, a izdavač Deep Silver kaže da je to postalo najuspešnije izdanje u istoriji kompanije.
Detaljnije
Godine čekanja, likovan materijal i dodatni hajp koji ne daje prave informacije... Kao da sve to nije dovoljno nego sada pojedinci prave karijere na netačnim informacijama, pa bilo to i "samo" izjava da daju glas u igri.
Detaljnije
Ažuriranje sledeće generacije Fallout 4 potvrđeno je ima nekoliko poboljšanja, ali fanovi bi takođe mogli da očekuju novi sadržaj, barem u nekom razumnom roku.
Detaljnije
Zapad se teško može probiti u Japanu na tržištu igara pa je uspeh igre Ghost of Tsushima koju je razvio Sucker Punch iz Amerike veliki uspeh.
Detaljnije
Trejler za najavu igre Mortal Kombaa 1 čini se prkosi glavnim obrascima franšize.
Detaljnije
Iynenada i neočekivano smo dobili horor dan u junu sa naslovima koji će nas plašiti, a kojima se nismo nadali.
Detaljnije
Seckajte, promešajte i pržite svoj put kroz ovu ogromnu novu avanturističku igru kuvanja od proizvođača serijala prodatog u milionskim primercima „'Cook, Serve, Delicious!' 
Detaljnije
Ukoliko ste prešli Forbidden West i uživali u njemu, bez razmišljanja nabavite Burning Shores i kompletirajte celo iskustvo.
Detaljnije