Nintendo
12.02.2021.

Animal Crossing u februaru ima dosta dešavanja, poklona i iznenađenja

A Games ima akciju za Dan zaljubljenih takođe

Igračima Animal Crossing nikada nije dosadno!

Nintendo se trudi da stalno donosi nove poklone, iznenađenja i dešavanja. Tako je i ovod meseca, samo smo se sada i mi pridružili, i takođe imamo neke poklone. Ali hajde da krenemo od igre. Šta se sve dešava u februaru?

Već smo pisali o osnovnim dešavanjima, ali ukoliko igrate ovu zabavnu igru, znate da se uvek još toliko dešava.

Rover Choco Locale, poslednji u nizu event Animal Crossing: Pocket Camp, sada je aktivan. Proverite svakako igru za kompletan raspored dešavanja.

Sezonski događaj: Rover's Choco Locale  

Rover je domaćin ukusnog sezonskog događaja. Sakupljajte pločice slatke čokolade da biste zaradili telefonsku govornicu za kakao, haljinu sa čokoladom i još mnogo toga.

Turnir za ribolovce (slatki)

Ulovite posebne turnirske ribe poput mlečno-čokoladne ribe i ribe od tamne-čokolade kako biste zaradili ove nagrade i još više od toga: čokoladnu fontanu, lampu sa čokoladnim tartufom i sedište sa čokoladnim srcem.

Događaj u bašti: Rover’s Waffle Whimsy

Rover ovog meseca obavlja dvostruku dužnost i to kao domaćin Vrtnog događaja, ali i sezonskog događaja. Sadite krokuse kako bi se pčele sakupljale. Možete zaraditi sledeće predmete: sedište na prozoru kafića, vafle i gradski tramvaj.

Skupljanje smeća: Busker Lov na smeće  

Pripremite se za zabavu! Prikupite busker giroidit da biste zaradili sledeće predmete: stolice akrobata, orgulje buskera i set za žongliranje.

Novi kolačić sreće: Domaći pekan kolačić

Čeka vas slatka poslastica kada otvorite jedan od Pecanovih domaćih kolačića. Svaki kolačić sadrži jedan predmet - možete dobiti predmet kao što je kula sa balkonom odakle imate savršen pogled, mala kuhinja ili stepenice na palubi sa cvećem. Srećno!

Srećni momenti: Novi događaji u februaru

Koristite predmete koje ste sakupili ovog meseca kako biste usavršili svoje veštine dizajniranja enterijera sa dva nova seta događaja Streetcar Travels i Little Salon. Lottie i prijatelji će ocenjivati vaše dizajne. Ako prođete nastavu, dobićete HH materijal i nameštaj za slagalice. Zaradite dovoljno medalja i vaš HH rang će porasti!

Animal Crossing: Pocket Camp  

Animal Crossing: Pocket Camp je besplatna mobilna igra u kojoj istražujete prirodu, sklapate prijateljstva i prikupljate kul predmete koji će vam pomoći da napravite kamp iz svojih snova.

Pokloni

Iako u Animal Crossing: New Horizons nema romantike, igrači će verovatno imati svoje omiljene seljane koje žele da obraduju na Dan zaljubljenih. U prethodnim igrama Animal Crossing, igrači su mogli da daju čokolade svojim omiljenim stanovnicima. Evo liste najomiljenijih seljana u igri za one koji još uvek nisu odlučili kome treba posvetiti posebnu pažnju na Dan zaljubljenih.

S-Tier

Na čelu liste su Raymond i Ankha, koji su i dalje dva najpopularnija seljana u igri. Još od objavljivanja igre prošlog marta, igrači su pretraživali misteriozna ostrva i proveravali posete seljane u nadi da će sresti Raymond-a i Ankhu. Neki igrači su čak išli dotle da su plaćali pravim novcem drugim igračima da se zamene jer su Raymond i Ankha bili na njihovom ostrvu. Vredi napomenuti da je Ankha stanovnik u Animal Crossing-u od kada je franšiza debitovala početkom 2000-ih. S druge strane, Raymond je donekle nov, prvi put se pojavio u mobilnoj igri Animal Crossing: Pocket Camp 2017. godine.

A-Zvezde

Marshal je na vrhu liste takođe. To je samozadovoljni stanovnik veverica koji se prvi put pojavio u Animal Crossing: New Leaf. Tajna je zašto toliko mnogo igrača privlače samozadovoljni seljani poput Maršala i Audija, ali možda je to zbog njihovih pametnih povrataka i jedinstvenih dijaloga.

Još jedna super zvezda na ovom nivou je Audie, za koga se veruje da je dobio ime po čuvenoj baki Animal Crossing-a koja je igrala preko 4.000 sati u New Leaf-u. Ostatak ovog nivoa uključuje uobraženu mladu Judy koja je popularna zbog svog izgleda. Tu je i Bob, mačak veteran koji se pojavio se u svim Animal Crossing.

B-Skoro pa idealni

U ovoj grupi je nekoliko prilično popularnih seljana koji su u zainteresovali igrače zbog svog jedinstvenog izgleda i ličnosti. Na čelu ovog nivoa nalazi se Zucker, lenji stanovnik hobotnica čiji je izgled napravljen po uzoru na čuvenu japansku grickalicu takoyaki. Coco, normalna zečica može biti dobar izbor za poklon obzirom na njene popularne krilatice i ličnost koja se dobro uklapa sa bilo kojom drugom vrstom u igri. Naravno, Stitches i Marina su takođe na ovoj listi jer se smatraju najlepšim stanovnicima u igri.

C-Interesantni

I na kraju, seljani možda nisu toliko popularni kao ostali ali je zabavno biti oko njih, posebno sa njihovim smešnim dijalozima koji atmosferu na ostrvu održavaju laganom i srećnom. Prvi su Diana i Chester, oboje veterani koji se pojavljuju u nekoliko igara Animal Crossing-a. Diana je vrckava, što znači da igrači treba da očekuju da razgovori s njom budu ispunjeni svim vrstama tračeva i zapažanja o drugim seljanima. S druge strane, Chester je lenji seljak mladunče kojeg igrači i dalje obožavaju, iako je lenčuga i stalno je namršten.

 

 

 

Slični članci

16.
Apr.
2024.
Nintendo
Za sve one koji se verovatno pitaju zbog čega stavljamo Nintendo i Mobilno na istu listu, odgovor je jednostavan - igraju se u pokretu!
31.
Mar.
2024.
Nintendo
Veliki broj ljubitelja Nintendo igara a naročito Super Maria, nisu ozbiljno shvatili prošlogodišnje obaveštenje o limitiranoj ponudi nek...