Nintendo
04.10.2022.

Bayonetta 3 i otkrivanje likova

Veštice se vraćaju!

Čini se da je Nintendo ove godine vredan i malo, malo pa imamo neku novu igru, najavu ili informacije.

Sada je Nintendo objavio novu sliku koja pokazuje glavne likove koje će igrači upoznati u Bayonetta 3. Igra izlazi 28. oktobra, i zna se da Bayonetta 3 vodi titularnu vešticu Umbra na ostrvo poznato kao Thule, kao i na neke druge lokacije u stvarnom svetu. Čini se da su ulozi Bayonetta 3 priče povećani u poređenju sa prošlim igrama, jer sada Bayonetta mora da se bori da zaštiti i svoj sopstveni univerzum i multiverzum.

Vraćajući se brzoj borbi po kojoj je Bayonetta serijal dobro poznat i uključujući priču koja vodi navedenu Umbra Vešticu na nova i uzbudljiva mesta, jasno je zašto je Bayonetta 3 jedna od najiščekivanijih Switch igara koje će biti objavljene 2022. Međutim, čak i uz svu frku oko Bayonetta 3, postoji mnogo stvari koje će igri biti potrebne da bi ispunila ta očekivanja. Uključujući odličnu borbu i priču koja se može podudarati, mnogi fanovi žele da vide kako novi lik Viola funkcioniše u Bayonetta 3.

Uvođenje novog lika u bilo koju uspostavljenu franšizu može biti teško, ali izgleda da se Nintendo trudi da obavesti fanove ko je Viola na novoj slici objavljenoj na web stranici kompanije. Slika predstavlja tri glavne veštice Bayonetta 3, uključujući legendarnu protagonistkinju Bayonetta, njenu najbolju prijateljicu i rivalku Jeanne i Violu, pored demona Cheshire. Cheshire, velikog, raznobojnog demona nalik mačkama, Viola priziva, ali ga ona ne kontroliše, koliko glasi opis njegovog karaktera.

Opisi likova za veštice u Bayonetta 3 ne odaju previše detalja, iako deluju kao solidan uvod za one koji možda nisu toliko upoznati sa franšizom. Postoje reference o tome kako Bajonetina kosa funkcioniše kao njeno primarno oružje i kako je Viola još uvek veštica na treningu. Za sve koji su potpuno novi u Bayonetta igrama, PlatinumGames je preporučio da igraju prva dva naslova pre nego što uđu u Bayonetta 3, jer će to sprečiti da bude što je moguće više zabune.

Nisu svi likovi koji se pojavljuju u Bayonetta 3 prikazani na slici koju je objavio Nintendo. Luka, na primer, koji se pojavio u sva tri dela, nije naveden na novoj slici. Takođe, nije bilo navoda različitim igračima Bayonetta koje će se verovatno sastati u Bayonetta 3, niti bilo kakvog kredita Cerezi, uprkos tome što neki veruju da bi novi naslov mogao da bude njeno idealno vreme da se vrati.

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
Po prvi put na Switch konzolama neverovatni akcioni JRPG Yoko Taroa Nier Automata.
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
4.999,00 RSD
Vrsta
Nova
4.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Omiljena veštica se vraća  po treći put i to ekskluzivno na Switch kon...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
8.499,00 RSD
Vrsta
Nova
8.499 ,00 RSD
Trenutno nema komentara

Slični članci

06.
Sep.
2023.
Nintendo
Ni igraći nisu više ono što su bili.
10.
Aug.
2023.
Nintendo
Nintendo Swith koristimo već godinama ali nam se čini da je Nintendo još dosta toga o ovoj konzoli ostavio neotkriveno kako bismo se igrali i neke stv...
10.
Aug.
2023.
Nintendo
Mali, brkati vodoinstalater je tokom godina izbacio mnogo video igara, i čini se da su skoro sve odlične. Ipak, da li su neke best of the best?