Nintendo

Nintendo Direct je ovoga buda bio jako interesantan i prepun novosti.
Detaljnije
Rimejk Paper Mario: The Thousand Year Door pokazuje da neke igre ne gube na svojoj vrednosti ni posle 20 godina i nudi vizualno unapređene stare vrednosti. Lepo, interesantno i privlačno iskustvo klasika od početka do kraja.
Detaljnije
Nintendo je uvek bio ispred svog vremena pa ne čudi što su imali dosta otkazanih projekata. Neki su kasnije pretočeni u najuspešnije proizvode, neki nikada nisu ugledali svetlost dana dok se za pojedine igrači nadaju da će biti unapređeni i napokon ponuđeni za igranje. Ali, kojih 5 proizvoda su naiinteresantniji?
Detaljnije
Za sve one koji se verovatno pitaju zbog čega stavljamo Nintendo i Mobilno na istu listu, odgovor je jednostavan - igraju se u pokretu!
Detaljnije
Veliki broj ljubitelja Nintendo igara a naročito Super Maria, nisu ozbiljno shvatili prošlogodišnje obaveštenje o limitiranoj ponudi nekih igara i proizvoda. Sada se suočavaju sa istinom i traže da se 31. mart proglasi danom kada je Super Mario...preminuo!
Detaljnije
Amiibo tek sada kod nas postaje popularan, dok se su svetu mnogi bore da dođu do najređih figura iz Amiibo kolekcije.
Detaljnije
Nintendo je dugo bežao od filmova nakon fijaska od pre više od dadeset godina,ali je uspeh  Super Smash Bros filma promenio mnogo toga i sve se više šuška o tome da će Nintendo praviti filmove sa još nekim poznatim likovima.
Detaljnije
Igra će se odigravati u regionu Kalos i sigurno ima mnogo poznatih prijatelja pa evo svih do sada potvrđenih.
Detaljnije
Sigurni smo da ukoliko volite Nintendo igre znate šta se danas slavi. Za obe koji su novi u svetu video igara, danas je Mario dan!
Detaljnije
Od prve Super Mario igre na 8bit Nintendu iz 1985. godine, pa do danas… prošlo je 35 godina.
Detaljnije
Opšteje mišljenje svetskih analitičara da će ovo najnovije odlaganje Switch 2 konzole uticati na Nintendo i doneti im malo klimavu godinu, svakako lošiju od onoga kako je planirana.
Detaljnije
Ko nije odgledao, evo šta smo videli.
Detaljnije
Princess: Peach Showtime je prva igra od 2005. u kojoj se pojavljuje slatka princeza kao protagonist, umesto sporednog lika koji je uvek za Marija i društvo.
Detaljnije
Zelda serijal ima neverovatan broj fanova i naklonost kritičara. Možemo govoriti o vrednostima igre, ali i o likovima u njoj. Zelda igre se odvijaju hiljadama godina, ali svaka ima heroja po imenu Link odevenog u zeleno i moćnu princezu po imenu Zelda. Šta sve znamo o Zeldi a nisu činjenice o kojima se mnogo govori?
Detaljnije
11.02.2024.
Muzika za uživanje!
Detaljnije
Napokon se neke stvari pokreću ovog februara!
Detaljnije
Poslednjih dana,dok se svode računi i objavljuju planovi za ovu godinu,specijalisti nam iznose svoja previđanja za ovu godinu. Čini se da po njima Nintendo sprema neke lepe vesti.
Detaljnije
Animal Crossing je uvek dobro igrati ali je nekako ovaj praznični period savršeno vreme uz sva propratna dešavanja u igri.
Detaljnije