Nintendo
12.11.2022.

Kako usavršiti Mario + Rabbids Sparks of Hope

Neuspešno planiranje, planiranje da ne uspete

Tražite taktičko iskustvo za igranje u pokretu, puno šarma i strateškog izazova, ali nemate pojma šta da igrate?

Možda malo ludila i klase umešane u Ubisoftov Mario + Rabbids Sparks of Hope?

Akciona avantura zasnovana na potezu koja je jednostavno jedna od najboljih igara u kojima možete uživati u 2022.  Bilo da ste novajlija ili veteran ovog žanra, ako se ne pripremite dobro za igranje u Mario + Rabbids Sparks of Hope, može doći do katastrofalnih ishoda u svemiru. Uz mnoštvo novih i poznatih mehanika koji rade u tandemu, važno je unapred znati u šta se upuštate da biste imali veće šanse za uspeh.

Eksperimentišite sa svojim timom

Naslov igre govori sve, jer svih devet članova vašeg tima ima svoje specifične osobine i to može promeniti kako će se osećati svaka bitka. Ako vas određena postavka ne dovodi do kraja, razmotrite svoje opcije i napravite neke izmene.  Imati iscelitelja je uvek dobar izbor u Mario + Rabbids Sparks of Hope, ali ako želite da se bitka završi brzo pre nego što se nanese šteta, možda bi imalo više smisla imati gromadu kao što je Bowser. Što se tiče onih scenarija koji zahtevaju postizanje cilja, korišćenje Luiđijeve lude mobilnosti i timskih skokova može vam učiniti život mnogo lakšim.  I, naravno, ne zaboravite na važne Sparks, koji vam mogu dati moćne sposobnosti za dodatno povećanje vaše borbene sposobnosti.

 

Neuspešno planiranje, planiranje neuspeha

Priprema je ključna za većinu stvari, a Mario + Rabbids Sparks of Hope nije izuzetak. Pre nego što uopšte započnete igru, obavezno proverite da li ste pripremljeni. To znači da posetite prodavnicu da biste nabavili osnovne stvari, proverili predstojeće neprijatelje i njihove slabosti i promenili svoju opremu da biste je iskoristili.  

Kao pravilo, uvek lečite ako možete to da priuštite. Nikada ne znate šta se još može dogoditi tokom misije, pa što manje rizika možete da preuzmete, to bolje. Najvažnije, shvatite svoj cilj. Nema smisla pokušavati da ubijete sve što vam je na vidiku kada sve što treba da uradite je da stignete negde na mapi.

 

Timski igrač

Tim nije ništa bez komplementarnih saigrača, a u Mario + Rabbids Sparks of Hope, postoji devet likova koji su uvek korisni sami, ali još bolje zajedno. Uzmimo, na primer, neprijatelje koji se kriju iza zaklona. Mogao bi da potrošiš vreme i pređeš dug put da ih opkoliš, ili još bolje, samo uništiš pomenuti zaklon sa Bowser-ovom Bovzookom, a zatim ih snajperiš sa Luiđijem!  

Sposobnost Peach's Barrier je takođe odlična u zaštiti saveznika, pa uradite to sa Rabbid Mariom pre nego što pustite pakao na grupu neprijatelja. Smanjite rizike i požnjete maksimalnu nagradu za uspeh u Mario + Rabbids Sparks of Hope.  

Iskoristite u potpunosti svoje crtice i timske skokove, iskoristite prednosti mapa sa cevima i warp jastučićima i nastavite da se borite kao dobro podmazana mašina čak i za najizazovnije zadatke. Vremenom ćete otkriti moćnije kombinacije saveznika, a zajedno sa Sparksom, Cursa vojska će imati male šanse da zaustave vaš pravedni krstaški rat.

 

Budite radoznali istraživač

Mario + Rabbids Sparks of Hope ima više od borbe u koju igrači mogu da se upuste, tu su i razne planete i oblasti za istraživanje i rešavanje zagonetki. Umesto da skočite pravo u sledeću misiju, prošetajte okolo i razgledajte znamenitosti. Tim Ubisofta je svakako otišao above and beyond da oživi svaku planetu, a na frontu igranja, mogli biste da otključate korisne tajne i slično.  

Uvek zapišite nešto zanimljivo na svojim putovanjima; buduća sposobnost će vas verovatno dovesti tamo gde želite. Dakle, dok idete napred, obavezno se vratite na stara mesta i iskoristite svoje nove sposobnosti!

 

Menjajte težinu

Taktička igra zasnovana na potezu bi trebalo da vas natera da dobro razmislite o svojim odlukama, ali opet, nisu svi raspoloženi da proučavaju svaki potez pre nego što ih donesu. Ako je zabava sve što vas brine u ovoj  igrici, u potpunosti iskoristite mogućnost podešavanja težine pre bitke.

Ne dozvolite da senka žanra koja se nazire utiče na vaše iskustvo; ponekad, sve što vam treba je pauza.

 

Ubrzajte stvari

Jednom kada vidite neke od tehnika u akciji za vaše različite likove, možda će im trebati previše vremena da se igraju iznova i iznova. Neka se stvari brzo kreću isključivanjem animacija preko menija, tako da možete da se usredsredite na postizanje svojih ciljeva.  A kada dođe red na neprijatelja, samo pritisnite „I“.

Nema potrebe da trošite previše vremena na neprijatelje koji će uskoro biti poraženi.

 

Uživajte!

 

 

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
Mario + Rabbids Sparks of Hope je saga o Mariu i Rabbids-ima, koji se udružuju u n...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
3.999,00 RSD
Vrsta
Nova
3.999 ,00 RSD
Korišćena
2.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
The Rabbids su se vratili sa novom društvenom igrom koja prenosi haos multiplaye...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
2.499,00 RSD
Vrsta
Nova
2.499 ,00 RSD
Korišćena
1.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Switch Mario + Rabbids - Kingdom Battle - Gold Edition
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
5.999,00 RSD
Vrsta
Nova
5.999 ,00 RSD
Korišćena
2.999 ,00 RSD

Slični članci

16.
Apr.
2024.
Nintendo
Za sve one koji se verovatno pitaju zbog čega stavljamo Nintendo i Mobilno na istu listu, odgovor je jednostavan - igraju se u pokretu!
31.
Mar.
2024.
Nintendo
Veliki broj ljubitelja Nintendo igara a naročito Super Maria, nisu ozbiljno shvatili prošlogodišnje obaveštenje o limitiranoj ponudi nek...