Nintendo
28.04.2021.

Nintendo je vrlo aktivan ove nedelje

Nove igre, novi update i još iznenađenja

Besplatni demo za igru Miitopia je sada dostupan za Nintendo Switch, a omogućiće vam i prenos podataka za čuvanje u punu verziju ako se odlučite da ih kupite. Nintendo Twitter nalog je otkrio da svi vlasnici Switch konzola sada mogu da preuzmu ovu besplatnu probnu verziju Miitopia. Igra nam stiže 21. maja a ovo je definitivno idealan način da se upoznate sa komičnim avanturama koje donosi Miitopia svet. 

Prvobitno objavljena za Nintendo 3DS i to 2017. godine, Miitopia je RPG u kome su likovi zasnovani na igračima. Miis ide u avanture u fantastičnom stilu, bori se protiv neprijatelja, putuje u različite svetove, gradi kuće, sklapa prijateljstva i veze... i još mnogo toga. Mnogi likovi u igri Miitopia mogu biti ubačeni u Miis koje ste stvorili, uključujući i samog Dark Lorda. To znači da u igru možete da uključite svoje prijatelje, porodicu, omiljene poznate ličnosti i jkoga se već setite.  Verzija igre Miitopia za Switch dodaje nove funkcije kao što su domaće životinje, ljubimci, perike, šminka... Najbolje da sami proverite šta sve još ova igra nudi.

 

Nintendo je objavio i besplatno ažuriranje za Super Mario Party!

Da, igra iz 2018. godine. Dobili smo više opcija za igranje online i to posle više od dve godine nakon što je igra izašla. Do sada su igrači mogli da uživaju u režimima Mario Party i Super Mario Party offline u društvu, ali će sada ovo besplatno ažuriranje modifikovati igru tako da igrači mogu da budu domaćini i igraju mečeveonline. Nije baš najjasnije zbog čega je ovo ažuriranje dodato toliko dugo nakon objavljivanja, ali je svakako u pitanju lepa vest za one koji iz svima nam znanih razloga možda nisu u mogućnosti da se viđaju sa prijateljima. Svi pretplatnici za Nintendo Switch Online će moći da istraže nove mrežne režime igre odmah nakon preuzimanja besplatnog ažuriranja.

Mario Party je vaš standardni način igranja kockica sa četiri igrača, dok je Partner Party posebna verzija 2 protiv 2 igrača istog formata. Web stranica ažuriranja ističe da će igrači moći da hostuju igru za javnost ili da postave lozinku za one koji su pozvani na privatnu zabavu. Tu ćete pozvati određene prijatelje ili porodicu.  

Očekujemo pozivnicu!

 

Da li ste probali Mario Kart 8?

Ukoliko niste, vreme je. Mario Kart 8 Deluxe je postao najprodavanija trkačka igra u istoriji Amerike. Mario Kart 8 je konačno nadmašio cifre koje je držao Mario Kart Wii koji je objavljen daleke 2008. godine. Iako nismo uspeli da pronađemo tačne brojke prodaje u Americi,  Mario Kart 8 je prvobitno objavljen za Wii U 2014. godine i prodali su 8,45 miliona kopija globalno od 30. septembra 2020. Mario Kart 8 Deluxe je objavljen za Switch 2017. godine, a od 31. decembra 2020. prodaja beleži brojku od 33,41 miliona jedinica globalno.

Novi Pokemon Snap je dobio odličnu novu web stranicu posvećenu igračima. Ideja je da im se pomogne da nauče osnove ove igre pre nego što uskoče u Lental region kada se igra pojavi sledeće nedelje u radnjama.

Igra nam stiže ovih dana a ova nova web stranica je savršena polazna tačka za one koji su nestrpljivi da vide šta ih sve očekuje u New Pokemon Snap igri. Ova web lokacija, prikladno nazvana ExploreLental.com, kao da je turistička lokacija za neko pravo mesto. Potrebno je da se prijavite sa svojim Nintendo nalogom pre nego što mu pristupite. Razlog je što možete da zarađujete Moje Nintendo Poene tokom istraživanja stranice.

Kada dođete do stvarne lokacije, pokazaće vam se pregled regiona Lental i videćete osam različitih ikona na mapi. Kada posetite sajt, sa osam ikona na mapi ćete zaraditi Moje Nintendo Poene. Sa leva na desno preko gornje mape to su Park prirode, Noć, Pustinja, Džungla, Korišćenje predmeta, Plaža, Photodek &  Album, Dan.

U delu mape u Parku prirode, u brzom video snimku od 10 sekundi dobićete kratki uvid šta sve možete tamo očekivati. Park prirode je upravo ono što očekujete: prelepi, prirodni park sa Pokemonima poput Bouffalant, Taillow ili Swanna koji slobodno lutaju oko vas.

Nakon što pogledate video snimak, bićete prebačeni na odredišnu stranicu sa četiri jedinstvene fotografije koje prikazuju neke stvari koje igrači mogu da očekuju da će se susresti u igri, kao što su Grookey i Pichu koji se igraju zajedno, Florges koji maše ka kameri i još toliko toga. Obavezno kliknite svaku fotografiju da biste pogledali brzi video koji prikazuje kako je ta fotografija snimljena u igri. Nakon što vidite svaku od četiri fotografije, možete da napravite fotografiju ili da svoju dodate na web lokaciju. Tada će lokacija automatski primeniti ekskluzivni okvir zasnovan na tom delu mape. Možete slobodno sačuvati i deliti pomenutu fotografiju na društvenim mrežama. U delu Noć na mapi, naići ćete na Pokemone koji rade neke jedinstvene noćne aktivnosti, poput Lyrcanroc-ovog zavijanja. Ovde ćete verovatno naučiti dosta o skrivenim trivijalnostima raštrkanim po web lokaciji.

Sva druga područja na mapi imaju istu vrstu podešavanja: brzi video koji predstavlja taj deo mape, četiri fotografije koje prikazuju šta igrači mogu da očekuju tamo i dugme za hvatanje okvira za fotografije za to područje.  Stranica objašnjava dosta o mehanici igre povezane posebno sa vašim fotografskim snimcima, poput mogućnosti njihovog uređivanja podešavanjem zamućenja, veličine fokusa, fokusne tačke, osvetljenosti... Video snimci ovde takođe pokazuju kako igrači mogu da dodaju filtere, nalepnice i okvire na svaku od svojih fotografija, kao i kako se fotografije ocenjuju u igri na osnovu poze, veličine, smera, smeštaja, da li je u snimanju prisutan još jedan Pokemon, i pozadina fotografija.

 

Zatvara se privremeno Nintendo Park u Japanu i o tome smo već pisali.

 

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
Pripremite se za Novi Pokemon Snap, potpuno novu avanturu za Nintendo Switch koja je in...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
8.499,00 RSD
Vrsta
Nova
8.499 ,00 RSD
Korišćena
4.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Switch Super Mario Party
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
8.499,00 RSD
Vrsta
Nova
8.499 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Jurcaj kroz Mushroom Kingdom trkačke staze — pod vodom, na nebu i naopačke preko ...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
8.499,00 RSD
Vrsta
Nova
8.499 ,00 RSD
Korišćena
5.999 ,00 RSD

Slični članci

16.
Aug.
2023.
Nintendo
Pogledajte naš kompletan vodič za povezivanje Nintendo Switch konzole i kreiranje nalova, kao i par korisnih saveta.
06.
Mar.
2023.
Nintendo
Nekako nam je ovo bio inspirativan početak za ovaj tekst pa se zahvaljujemo Duletu Axe na ideji od pre par godina. I dalje je u pravu.
02.
Mar.
2023.
Nintendo
Nintendo igrači je verovatno od početka frustrirao nedostatak opcije za transfer igara sa interne memorije na SD karticu. U situacijama kada ponestane&n...