Nintendo
21.09.2021.

Puma lansira Animal Crossing kolekciju

Ova igra je rešila da postane globalni fenomen

Nemački sportski brend Puma sarađuje sa stvaraocima Nintendo Animal Crossing: New Horizons, donoseći nekoliko elemenata popularne igre u stvarni život.

Nova kolekcija, koja je lansirana u subotu, ima desetine proizvoda za odrasle i decu, sa patikama i odećom u pastelnim nijansama ukrašenim životinjskim likovima i simbolima iz igre.

Patike za odrasle počinju sa cenom od 80 eura. Dukserice sa likovima " seljana " se kreću od 80 eura pa naviše. Kolekcija ima 18 proizvoda za odrasle i 17 proizvoda za decu. Uzimajući u obzir popularnu igru i ono što je čini specifičnom, svi modeli iz kolekcije su osmišljeni sa prirodnim bojama i autentičnom grafikom iz igre, navodi se na web stranici kompanije Puma. 

Animal Crossing: New Horizons je igra za izgradnju sveta u kojoj se korisnici stavljaju na napušteno ostrvo na kome treba da izgrade selo kroz jednostavne, opuštajuće zadatke. Puma je i ranije sarađivala sa Nintendom. Prošle godine, Puma je izbacila obuću i odeću  zasnovanu na Super Mario 3D All-Stars, u svetlu 35. godišnjice Super Maria. Kolekcija se rasprodala za nekoliko minuta. Kod nas je naravno nije bilo u ponudi.

Do sada je samo jedan model patika za odrasle Animal Crossing rasprodat na web lokaciji Puma, i to prvog dana.

Podsećamo da je igra izašla u martu 2020. upravo kada su mere za suzbijanje pandemije stupile na snagu. ACNH je igra prodata u 5 miliona digitalnih primeraka za samo mesec dana, što je svetski rekord prema Nielsen SuperData, koja analizira industriju igara. Popularnost igre je poboljšala i potražnju za Nintendo Switch konzolom, koji je takođe u tom momentu bila rasprodata širom sveta. Puma ima partnerstva sa 10 kompanija i brendova, prema njihovom web sajtu, u rasponu od kolekcije sa temom ranih 2000. sa dečijom igračkom Bratz do luksuznog brenda načina života Gvineth Paltrow Goop.

Da li ćemo moći i mi da prošetamo ove krpice i patike? Sumnjamo.

Jedino da kao i obično zamolimo neke od prijatelja koji žive u inostranstvu.

 

Podsećamo Vas da nove OLED dolaze u ograničenim količinama pa rezervišite vaš na vreme.

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
Izgradite zajednicu ispočetka na opustošenom ostrvu prepunom mogućnosti • ...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
8.499,00 RSD
Vrsta
Nova
8.499 ,00 RSD
Korišćena
5.999 ,00 RSD

Slični članci

16.
Sep.
2021.
Vesti/Najnovije
Call of Duty: Warzone i Animal Crossing: New Horizons nemaju ništa slično. Ipak, zajedničko im je da mogu pomoći u borbi protiv anskioznosti i hiperak...
28.
Jul.
2021.
Nintendo
Animal Crossing: New Horizons će dobiti novi besplatni sadržaj do kraja ove godine. Vest je juče objavio službeni Nintendo UK Twitter nalog putem t...
02.
Mar.
2021.
Nintendo
Nakon što je Luigi Nension 3 prošle godine dobio nagradu za najbolju animaciju, Nintendo će ove godine sa nestrpljenjem očekivati 25. mart da v...