Ova mama je gejmer
10.09.2020.
Autor: Danica Manojlović

Kada se fanovi naljute - Serija THE 100

Sadrži spojler

Sinoć je posle kraće pauze emitovana nova epizoda serije THE 100. U pitanju je sedma i poslednja sezona koju su fanovi širom sveta očekivali sa nestrpljenjem.

Počelo je polako i sa gomilom novih i nepotrebnih likova umesto saznanja i rešavanja sudbina onih koje pratimo toliko godina. Nakon svake epizode se komentarisalo kako nas najbolje očekuje ali i posle više od polovine emitovanih epizoda većina nema pojma šta je Jason Rothenberg hteo da uradi.

Od kako je poslednja sezona počela sa emitovanjem, Jason se prosto trudi da svima pokvari iznenađenje. THE 100 se premijerno prikazuje na kanalu CW sredom ali je većina gledalaca u svetu prati četvrtkom kada se emituje na platformi Netflix. Svake srede, Jason Rotenberg nam spojluje novu epizodu. Mislilo se da je najgore prošlo kada je objavio da nas ostavlja Ivana Milićević ali je novi šok usledio noćas.

Twitter se usijao od komentara ogorčenih gledalaca ne samo zbog činjenice da je tvorac serije objavio na pompenzan način uz zahvalnost Bob Morley da nas Bellamy tragično napušta, već je jednim potezom ubio nade svih onih koji od početka serijala navijaju za srećan kraj Belark dvojca. #BellamyBlakeDeservedBetter je trenutno u trendingu od sinoć.

Serija je od samog starta imala iznenadne tragične smrti glumaca koji su bili bitni u priči. Dosta je tinejdžerki koje su preplakale scenu kada ubijaju Lincoln-a, muče Finn-a ili kada Jasper odlučuje da se ne bori za opstanak i bira smrt. Tu je još bezbroj fenomenalnih likova kao Lexa, Rowen, Marcus, Sinclair... Sa jedne strane, dalo se očekivati da ćemo neke junake izgubiti na kraju serije ali niko nije očekivao da će Bellamy Blake biti među njima.

I dok se veliki broj gledalaca pita da li je sedma sezona vredna gledanja, i koliko će poslednjih par epizoda možda popraviti finale, mi vam predlažemo da odgledate prethodnih šest sezona serije koja je rađena na osnovu knjiga Kass Morgan koje su odmah nakon izdavanja postale hit u svetu. 

Knjige na engleskom jeziku možete pronaći i u VULKAN knjžarama.

 

 

 

 

Slični članci

04.
Sep.
2020.
Vesti/Najnovije
Betmen je baš u problemu!