Ova mama je gejmer

Video igrice sa temom košarke su popularne već dugo. Od realističnih simulacija do zabavnih igara u arkadnom stilu, a ovo su možda najbolje od njih..
Detaljnije
Video igre su uvek oslikavale trendove a najnoviji su - igrači žele moderne krpice na glavnim likovima. Kako je danas Dan džinsa, hajde da se malo više pozabavimo ovom temom.
Detaljnije
Pandemija je pokazala da ne moramo da izlazimo iz stana da bismo ostali u formi. Sa druge strane, naterala nas je da shvatimo koliko je vežbanje bitno.
Detaljnije
U jednom od prethodnih tekstova smo se bavili umetničkim delima u video igrma, ali sada je vreme da se pozabavimo igrama koje istražuju umetnost.
Detaljnije
Danas se slave divni delfini ali se priča i o lepotama gajenja biljaka. Hajde da vidimo koje igre su idealne za današnji dan!
Detaljnije
Pohlepa je postala jedan od osnovnih motiva za promene oko nas i nečudi kada se ta tema provlači kroz neke hit igre. Ali, koje su to najbolje igre sa ovom temom?
Detaljnije
Na Dan podmornica, mi ćemo se naravno baviti najboljim igrama sa podmornicama.
Detaljnije
Danas se slavi roze boja a mi naravno pravimo listu omiljenih roze likova u pikselima 
Detaljnije
Većina igara za mobilne telefone je besplatna. Ima ih mnogo i svakodnevno se objavljuju nove. Neke će vas izludeti poudama za kupovinu unutar igre, a neke će biti označene kao prigodne za mlađe iako to nisu. Zbog toga dobro vodite računa šta birate da igrate!
Detaljnije
Ukoliko ste u grupi zaljubljenika u sređivanje doma, nisam sigurna da ste oduševljeni izborom igara sa ovom temom.
Detaljnije
Šta igrati kada vam dosadi pucanje i jednostavno želite da "odmorite mozak"?
Detaljnije
U mesecu hrane u mnogim zemljama sveta, na vama je da se prepustite svojoj omiljenoj hrani ili onoj za koju ste najzainteresovaniji.
Detaljnije
Komične igre napreduju kada im je glavni cilj da nasmeju igrače, bez obzira na veličinu ili iskustvo razvojnog tima.
Detaljnije
U poslednje vreme se sve više govori o načinima na koji deca možda mogu biti uvučena u svet klađenja kroz video igre.  
Detaljnije
22.03.2024.
Obezbeđivanje čistoće ovog suštinskog izvora života, temelja zdravlja i vitalnosti je naša dužnost za dobrobit čovečanstva. Ali, koje su najpoznatije igre o vodi?
Detaljnije
Ovoj princezi nije potreban princ (ili Mario) da je izvuče iz nevolje!
Detaljnije
16.03.2024.
Da li počinjete dan sa šoljicom kafe? Može biti da koristite kofein kao povećanje energije. Nacionalni mesec svesti o kofeinu je odlično vreme da saznate koliko kofeina unosite u toku dana i da li to ima štetne efekte na vaše telo. 
Detaljnije
Nekada činimo dobra dela jer to drugi od nas očekuju.Povremeno uradimo nešto dobro jer tako želimo. Izraz dobri samarićanin se odnosi na one kojine žele ništa zauzvrat. A kako se to prikazuje u video igrama?
Detaljnije
Video igre su evoluirale u impresivna iskustva pričanja koja sadrže jake likove, i naravno ženske likove. Za razliku od stereotipnog i mizogenog prikaza ženskih likova iz kasnih 90-ih i ranih 2000-ih, ženski likovi u 2023. su bili ambiciozni, moćni, pametni, prilagodljivi i ponekada baš gadni.
Detaljnije
07.03.2024.
Bilo da ste neko ko redovno čita neku knjigu ili to radite samo na odmoru,danas je idalan dan da se posvetimo knjigama!
Detaljnije