PC
14.01.2022.
Autor: Dzoni Kvid

Pc God of War je stvarno ponosan na ultrawide podršku u PC verziji – i treba biti

Danas nam dolazi dugo očekivani port God of war za PC. Kritičari koji su uspeli da isprobaju ovu verziju God of War u PC izdanju oćenjuju ga sa jako dobrom ocenom ,čak 93 na Metacriticu. Osim što je sama igra vrhunska, verzija za PC donosi neke vrlo korisne opcije i ekskluzivne dodatke, a jedna od njih je svakako podrška za široki format slike (21:9). Njime je posebno ponosan i Sony, a developeri su poručili kako je ta podrška bila najizazovniji deo portovanja igre na PC. Stoga je ultrawide opcija morala dobiti i poseban trailer.

Zašto je široki format slike uopšte bitan? God of War ima vešto režirane cutscene u kojima je položaj kamere ključan, a u ultrawide modu je filmičnost dodatno izražena . Korist od šire kamere nemaju samo cutscene nego i gameplay – God of War je igra u kojoj vas napada dosta protivnika i uvek je dobro kad ih u kadru vidite što više.

Najbolje od svega, ultrawide format nije ograničen samo onima koji imaju 21:9 monitore – možete ga koristiti i na znatno raširenijim ekranima 16:9 formata. U slučaju da imate 1080p monitor, onda vam se igra izvodi u 1920×824 rezoluciji.

Trenutno nema komentara

Slični članci

15.
Mar.
2023.
PC
Poklanjamo kodove za igru! Domaći studio Dandy Rat nam je poslao kodove za njihovu igru Olden: Card Game, i dok neko od kolega ne uradi prikaz test faze, ev...
15.
Mar.
2023.
PC
Postoje ljudi koji savršeno tumače sitne detalje a jeddan gejmer je dobro proučio Steam informacije itvrdi da nam se sprema novi Counter Strike 2!