PC

Prvo su periferije bile crne, pa se dodalo malo sive i plave, i nakon oduševljenja belim miševima i tastaturama, čini se da roze boja ima sve više obožavalaca! Zbog čega su roze periferije u trendu i kako idealno namestiti roze gejming kutak, saznajte u ovom tekstu!
Detaljnije
Povratak u školske klupe je mnogima glavobolja. Pored knjiga i svega ostalog, potrebno je izabrati idealan ranac na školarce i sve ostale koji idu u školu ili na fakultet. Ranac je postao deo kompletnog izgleda poslovnog čoveka takođe, ali hajde da vidimo o čemu morate voditi računa kada birate idealan ranac za svoje potrebe.
Detaljnije
Potpuno novi esports gejming monitor, BenQ Zowie XL2586X se može pronaći u GameS radnjama. Šta je to što ovaj monitor čini drugačijim od ostalih?
Detaljnije
Pitanje crnih ili belih periferija se ne vrti samo oko boje i koja je lakša za održavanje. Ima tu još nekih parametara o kojima treba da razmislite pre nego odaberete šta ćete kupiti. Bela boja je sve traženija a mi ćemo vam objasniti zbog čega, i koji su to TOP BELI proizvodi koje vam preporučujemo ovog leta!
Detaljnije
Kada rešite dilemu između desktop PC računara ili laptop računara, pa onda još da li da kupite gejming laptop ili nešto malo drugačije, dimenzije i težinu, ostaje još jedna dilema!
Detaljnije
Nekada smo igre igrali na konzolama i PC računarima, a sada kada je sve tako ubrzano, čini se da se sve veći broj gejmera odlučuje za laptopove. Da li su PC računari i dalje najbolji izbor i kako doneti odluku o tome šta je najbolje za vas?
Detaljnije
Kada smo rešili dilemu PC ili laptop, i proverili šta je osnovno što treba da tražimo kada biramo laptop, red je da se pozabavimo nosiocima titule najbolji gejming laptop - ASUS.
Detaljnije
Jedinstveni dizajn u kombinaciji sa solidnim audio performansama i opsežnim opcijama prilagođavajna čine Razer Kraken Kitty V2 Pro izvanrednim slušalicama za strimere i kosplejere. 
Detaljnije
Kažu da ako dovoljno jako nešto želite, univerzum nađe način da to i dobijete. A koji su to trenutno proizvodi u Games radnjama koje bi svako poželeo?
Detaljnije
Kažu da nije dobro imati loš izbor kada kupujete periferije, ali ima i onih koji tvrde da je preterani izbor isto loš. Imamo miševe koji su prilagođeni za više namena.Naravno, gejming miš se razlikuje od kancelarijskog miša,i po veličini i po dizajnu. Ako dodamo tome da ima gejmera koji imaju male šake, može biti još izazovnije pronaći gejmerskog miša koji je pogodan za ljude sa malim rukama jer postoje brojne opcije koje su dostupne u različitim veličinama.
Detaljnije
Konzola ili PC? Kod nas u Games radnjama nema razlike! Ali, možda su ovo najbolje PC igre za igranje u 2023.
Detaljnije
Podloga za miša je uvek bio dodatak o kojem mnogi ne razmišljaju i ne planiraju dok ne shvate koliko im je potreban.
Detaljnije
U našem asortimanu možete naći Marvo taastature, a danas Vam prenosimo recenziju koju je uradio Svet Kompjutera.
Detaljnije
Šta o ovom modelu misle momci iz renomiranog časopisa SVET KOMPJUTERA?  
Detaljnije
Loš PC port postaje trend koji treba zaustaviti po svaku cenu.
Detaljnije
Zbog čega su "male" tastature u modi? Momci iz svima omiljenog magazina SVET KOMPJUTERA su nam objasnili.
Detaljnije
Pored standarne ponude, Marvo sada ima i Pro liniju koja se razlikuje dizajnom i kvalitetom. Danas proveravamo kako radi KG965 tastatura.
Detaljnije
Poklanjamo kodove za igru! Domaći studio Dandy Rat nam je poslao kodove za njihovu igru Olden: Card Game, i dok neko od kolega ne uradi prikaz test faze, evo malo i o igri. Na društvenim mrežama ćemo podeliti nekoliko kodova kako biste je i vi probali.
Detaljnije