PC
28.03.2021.

HyperX PULSEFIRE HASTE

Za one koji vole rupice

Još jedan gejming miš sa trendovskim saće dizajnom.

Moglo bi se reći da je ovaj model neka sredina između Cooler Master MM710 i SteelSeries Aerox 3. Ima dobar i udoban dizajn i neverovatno je lagan sa svojih 59 grama. Ukoliko ste obožavalac ovog brenda, sada ćete samo biti još više ubeđeni da znaju šta rade.

Kada gledate miša, niste sigurni da će zadovoljiti sve zahteve ovog trenda, ali kada ga uzmete u ruku, možete osetiti da je sve tu - kvalitetna izrada i neverovatna lakoća, nema škripanja niti smicanja kad ga uzmete u ruku.

Ima standardne HyperX TTC zlatne prekidače ispod svakog tastera koji daju sjajan osećaj taktilnosti uz fenomenalan odziv. Imaju premaz protiv prašine i procenjeni su na približno 60 miliona klikova.

Namenjen je igračima koji standardno igraju i rade desnom rukom. Presvučen je crnom mat plastikom, Ima šest tastera koji se nalaze na standardnim mestima. Glajderi sa malim trenjem od 100% PTFE pomažu u laganom klizanju bez napora kako bi miš više reagovao. Uključen je i rezervni komplet glajdera u slučaju da se istroše.

Iskreno, možete ga sasvim lepo koristiti i za posao a ne samo za igranje. Pulsefire Haste ima Pixart 3335 senzor do 16.000 DPI. Softer za prilagođavanje mu je HyperX-ov NGenuity. Možete promeniti i RGB na skrolu, namestiti DPI preset i remapirati četiri od šest dugmića. Levi i desni klik nemaju opciju drugih funkcija. Naravno da je moguće prilagoditi jačinu svetla na RGB točkiću, kao i odziv. Pulsefire Haste čuva vaš default profil u memoriji, ali možete napraviti alternativne profile koje ćete čuvati lokalno, u NGenuity.

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
PC
Gaming Miševi HMI00354
Ultra-lagani dizajn HyperFlex USB kabl TTC Golden micro switch-evi otporni na pra&s...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
6.999,00 RSD
Vrsta
Nova
6.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
PC
Gaming Miševi HMI00351
Ultra lagani dizajn od 59 g za lako brzo igranje Super mrežasti USB-C odvojivi kabl ...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
6.999,00 RSD
Vrsta
Nova
6.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
PC
Gaming Miševi HMI00329
Odziv: 125 Hz / 1000 Hz Dužina kabla: 1.8 m Vrsta konekcije: Žična Rezolucija: 100...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
4.799,00 RSD
Vrsta
Nova
4.799 ,00 RSD

Slični članci

21.
Jan.
2021.
PC
Play!Zine je odradio odličnu recenziju najnovijeg Trust miša koji izgleda totalno drugačije od ostalih na tržištu. Prenosimo vam recenziju u po...
15.
Jan.
2021.
PC
Trendovi su trendovi i iako mislite da su svi miševi koji na sebi imaju rupice )saće dizajn)  isti, grdno se varate. Nije svejedno koji re&scaron...
31.
Dec.
2020.
PC
Čini se da je naš tekst o novitetima koji nam stižu bio interesantan pa ćemo se potruditi da damo malo više informacija i odgovore na neka va&s...