PC
29.03.2021.

REDRAGON ELITE M988 - Recenzija

Miš namenjen svima koji vole da igraju FPS.

REDRAGON ELITE M988 je namenjen svima koji vole da igraju FPS.

 

Ovaj miš stiže u malo unapređenoj varijanti Redragon kutije, pomalo svedenijoj, ali samim tim i luksuznijoj.

U njoj se nalaze miš, nalepnica i uputstvo na više jezika.

Softver koji ovaj miš koristi je standard ove kompanije koristi, bez nekih unapređenja, ali jednostavan za korišćenje. Veliki broj opcija definitivno pomaže boljem igranju. Svako dugme možete prilagoditi sebi.

Osnova miša je takođe unapređena varijanta njihovog Cobra modela. Kućište je tu, ali sa sada toliko modernim rupicama, boljim senzorom i laganiji.

Zahvaljujući poboljšanom optičkom senzoru za igranje P3389, M988 registruje svaki klik/prelazak trenutno, u roku od 1ms, što ga čini preciznijim i efikasnijim. Opremljen je sa 5 ugrađenih DPI nivoa koji omogućavaju lako prebacivanje pri upotrebi i zahtevima (1000/2000/4000/8000/16000).

Miš sadrži 7 programibilnih tastera i 5 modova memorije koji su svi prilagodljivi softveru.

Saće se nalazi i na gornjoj i na donjoj strani miša. Konstrukcija je mnogo jača nego što bi se na prvi pogled moglo zaključiti. Ergonomija je odlična i Storm Elite dobro stoji u ruci zahvaljujući gumiranim mat tačkicama na sjajnoj crnoj podlozi miša. Dva tastera sa strane takođe imaju tačkice, ali su različitih dimanzija, pa ih je jednostavno razlikovati i na dodir. Na gornjem delu miša se nalaze tri dugmeta. Prva dva su za rezoluciju, dok je treće namenjeno menjanju RGB efekata. RGB je full spektar ali je malo slabiji u odnosu na neke druge modele iz ovog pregleda. Na donjem delu miša je dugme za promenu moda.

Možda bi se neka zamerka mogla dati na točkić koji daje skoro neprimetno drugačiji osećaj kada ga koristite u odnosu na neke druge modele. Razlog su možda malo plići i tanji urezi.

Što se tiče težine, 85 grama nije mnogo teže u odnosu na recimo 74 grama koje ima Graphin. daleko od toga da dižete tegove i vežbate zglobove i mnogi ovu razliku neće ni primetiti. Treba napomenuti da je ovo najlakši model miša ovog brenda.

Kabl miša ima pozlaćeni USB ulaz za bolju konekciju. U pitanju je upleteni kabl koji je jak i izdržljiv i nećete imati problema sa petljanjem, povlačenjem i uništavanjem.

Za kraj bi trebalo napomenuti da su pojedini korisnici imali problem sa klikom koji je Redragon rešio novim firmware update-om, pa ukoliko bude trebalo, potražite ga na ovom linku: https://redragonla.com/download/software-upgrade-m988-rgb-storm-elite/

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
PC
Gaming Miševi HMI00354
Ultra-lagani dizajn HyperFlex USB kabl TTC Golden micro switch-evi otporni na pra&s...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
6.999,00 RSD
Vrsta
Nova
6.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
PC
Gaming Miševi HMI00351
Ultra lagani dizajn od 59 g za lako brzo igranje Super mrežasti USB-C odvojivi kabl ...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
6.999,00 RSD
Vrsta
Nova
6.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
PC
Gaming Miševi HMI00329
Odziv: 125 Hz / 1000 Hz Dužina kabla: 1.8 m Vrsta konekcije: Žična Rezolucija: 100...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
4.799,00 RSD
Vrsta
Nova
4.799 ,00 RSD

Slični članci

28.
Mar.
2021.
PC
Lagani i sa rupicama, novi modeli gejming miševa stižu u ponude!
21.
Jan.
2021.
PC
Play!Zine je odradio odličnu recenziju najnovijeg Trust miša koji izgleda totalno drugačije od ostalih na tržištu. Prenosimo vam recenziju u po...
22.
Dec.
2020.
PC
Trust nam donosi još jedne dobre slušalice.