Playstation
14.01.2022.
Autor: Dzoni Kvid

Da li je Sony upravo potvrdio pojekat Spartacus

Pre mesec dana čuli smo glasinu da će se u proleće 2022. spojiti PlayStation Plus i PlayStation Now pretplate. Nema još službene potvrde za to, ali evo jedne neslužbene koja snažno upućuje da bi se to stvarno moglo dogoditi.

Naime, prodavnice u Velikoj Britaniji najavili su kako će od 19. januara iz prodaje povuće sve gift kartice za PlayStation Now. Te gift kartice služe korisnicima koji pretplatu nisu kupovali preko interneta (karticom) nego gotovinom u prodavnici, bilo za sebe ili kao poklon drugome.

PlayStation Now pretplata navodno bi trebala postati deo višeg ranga PlayStation Plus pretplate. Sony bi na taj način ponudio katalog igara svojim pretplatnicima, slično onome kako Microsoft nudi igre kroz Xbox i PC Game Pass. No, za razliku od Game Passa, skuplji PS Plus ne bi dobijao nove Sonyjeve igre odmah prvoga dana.

PlayStation Now je zadnjih nekoliko meseci slovio kao bolja ponuda od PlayStation Plusa, barem što se tiče samih igara koje se dobijaju uz pretplatu. Na primer, dok se uz PS Plus nedavno delio stari Mortal Kombat 10, pretplatnici PS Now dobili su noviji Mortal Kombat 11.

Trenutno nema komentara

Slični članci

05.
Aug.
2022.
Playstation
Naughty Dog je izbacio kratak video u kojem upoređuje scene iz PS4 verzija igre sa Remake verzijom za PS5.
02.
Aug.
2022.
Playstation
Ps plus ponuda za avgust odavno nije bila bolja a od danas možete da ih skinete ukoliko posedujete pretplatu.
27.
Jul.
2022.
Playstation
Sony nema baš puno najavljenih PS5 ekskluziva za budućnost, a jedna od onih koje su potvrđene sad je navodno u ozbiljnim problemima.
26.
Jul.
2022.
Playstation
The Last of Us Part I na PS5 će sadržati mnoštvo poboljšanja i prezentacije koja će igru približiti njenoj originalnoj viziji, kaže suosnivač...
20.
Jul.
2022.
Playstation
Nakon 30 godina EA-ovog iskorišćavanja imena FIFA, najavljenja je i poslednja u njihovoj režiji FIFA 23. I baš za tu poslednju FIFU, EA obećava...
19.
Jul.
2022.
Playstation
Sony je obavestio svoje kupce da više neće koristiti svoje Ask PlayStation Twitter naloge za rešavanje problema korisnika PlayStation podr...
18.
Jul.
2022.
Playstation
Iako je rad na ovoj igri jedna od najlošije čuvanih tajni u gejming industriji, Noughty Dog i dalje mudro ćuti a internet su preplavile slike iz trejl...
13.
Jul.
2022.
Playstation
Cyberpunk budućnost kao avantura iz trećeg lica... očima mačke lutalice. Definitivno jedna malo drugačija priča.
11.
Jul.
2022.
Playstation
Poslednja poseta Boga rata našem svetu.
10.
Jul.
2022.
Playstation
Svaki početak ima neke sitne problem pa će i ove PlayStation svakako uskoro rešiti. A o kojim problemima uopšte i govorimo?