Playstation
14.01.2022.
Autor: Dzoni Kvid

Da li je Sony upravo potvrdio pojekat Spartacus

Pre mesec dana čuli smo glasinu da će se u proleće 2022. spojiti PlayStation Plus i PlayStation Now pretplate. Nema još službene potvrde za to, ali evo jedne neslužbene koja snažno upućuje da bi se to stvarno moglo dogoditi.

Naime, prodavnice u Velikoj Britaniji najavili su kako će od 19. januara iz prodaje povuće sve gift kartice za PlayStation Now. Te gift kartice služe korisnicima koji pretplatu nisu kupovali preko interneta (karticom) nego gotovinom u prodavnici, bilo za sebe ili kao poklon drugome.

PlayStation Now pretplata navodno bi trebala postati deo višeg ranga PlayStation Plus pretplate. Sony bi na taj način ponudio katalog igara svojim pretplatnicima, slično onome kako Microsoft nudi igre kroz Xbox i PC Game Pass. No, za razliku od Game Passa, skuplji PS Plus ne bi dobijao nove Sonyjeve igre odmah prvoga dana.

PlayStation Now je zadnjih nekoliko meseci slovio kao bolja ponuda od PlayStation Plusa, barem što se tiče samih igara koje se dobijaju uz pretplatu. Na primer, dok se uz PS Plus nedavno delio stari Mortal Kombat 10, pretplatnici PS Now dobili su noviji Mortal Kombat 11.

Trenutno nema komentara

Slični članci

01.
Mar.
2023.
Playstation
Niz anketa otkriva šta fanovi PS5 misle o igrama, a Sony je najavio najbolju PS5 igru do sada, prema igračima.
27.
Feb.
2023.
Playstation
Nedavno otkrivene besplatne igre PS Plus za mart 2023. prekidaju obrazac koji se godinama stvarao, što ukazuje na veliki pomak za ovu uslugu.
23.
Feb.
2023.
Playstation
Theatrhithm Final Bar Line donosi stotine Final Fantasy pesama  i kultnih likova za muzičku dozu zabavne nostalgije.