Playstation
14.01.2022.
Autor: Dzoni Kvid

Da li je Sony upravo potvrdio pojekat Spartacus

Pre mesec dana čuli smo glasinu da će se u proleće 2022. spojiti PlayStation Plus i PlayStation Now pretplate. Nema još službene potvrde za to, ali evo jedne neslužbene koja snažno upućuje da bi se to stvarno moglo dogoditi.

Naime, prodavnice u Velikoj Britaniji najavili su kako će od 19. januara iz prodaje povuće sve gift kartice za PlayStation Now. Te gift kartice služe korisnicima koji pretplatu nisu kupovali preko interneta (karticom) nego gotovinom u prodavnici, bilo za sebe ili kao poklon drugome.

PlayStation Now pretplata navodno bi trebala postati deo višeg ranga PlayStation Plus pretplate. Sony bi na taj način ponudio katalog igara svojim pretplatnicima, slično onome kako Microsoft nudi igre kroz Xbox i PC Game Pass. No, za razliku od Game Passa, skuplji PS Plus ne bi dobijao nove Sonyjeve igre odmah prvoga dana.

PlayStation Now je zadnjih nekoliko meseci slovio kao bolja ponuda od PlayStation Plusa, barem što se tiče samih igara koje se dobijaju uz pretplatu. Na primer, dok se uz PS Plus nedavno delio stari Mortal Kombat 10, pretplatnici PS Now dobili su noviji Mortal Kombat 11.

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

26.
Jan.
2022.
Playstation
Od najave kupovine Activision-Blizzard studija od strane Microsofta postavlja se pitanje sta će biti sa Call of Duty na Playstation konzolama.
21.
Jan.
2022.
Playstation
U 2021. bilo je mnogo fantastičnih iskustava u kojima su uživali obožavaoci PlayStation konzola. Igrali smo Returnal, Ratchet & Clank: Rift Apart i Death...
20.
Jan.
2022.
Playstation
Novi trejler je izašao i čini se da su svi oduševljeni ne samo što vide stare, već i sa novim likovima.
19.
Jan.
2022.
Playstation
Uskoro stiže novi Sony hedset za PlayStation 5 konzolu, PlayStation VR2.
19.
Jan.
2022.
Playstation
Naughty Dog je otkrio karakteristike koje obožavaoci mogu da očekuju kada Uncharted: Legacy of Thieves Collection stigne na PC i PS5.
30.
Nov.
2021.
Playstation
Nekada nismo ni svesni stvari koje će toliko uticati na naše živote. Jedna od njih je verovatno PlayStation 2 konzola koja je u ovom delu sveta počela...
30.
Nov.
2021.
Playstation
Japansko odeljenje kompanije Sony Interactive Entertainment je pre par dana predalo patent koji bi trebao da olakša igranje na mobilnim telefonima.
23.
Nov.
2021.
Playstation
U novom razvojnom dnevniku za Horizon Forbidden West saznali smo nekoliko novosti o autentičnom i dinamičnom okruženju te igre.
01.
Nov.
2021.
Playstation
Nedavno je Sony ponudio novi update za PS5 konzolu i korisnici su, čini se, zadovoljni.