Playstation
14.01.2022.
Autor: Dzoni Kvid

Da li je Sony upravo potvrdio pojekat Spartacus

Pre mesec dana čuli smo glasinu da će se u proleće 2022. spojiti PlayStation Plus i PlayStation Now pretplate. Nema još službene potvrde za to, ali evo jedne neslužbene koja snažno upućuje da bi se to stvarno moglo dogoditi.

Naime, prodavnice u Velikoj Britaniji najavili su kako će od 19. januara iz prodaje povuće sve gift kartice za PlayStation Now. Te gift kartice služe korisnicima koji pretplatu nisu kupovali preko interneta (karticom) nego gotovinom u prodavnici, bilo za sebe ili kao poklon drugome.

PlayStation Now pretplata navodno bi trebala postati deo višeg ranga PlayStation Plus pretplate. Sony bi na taj način ponudio katalog igara svojim pretplatnicima, slično onome kako Microsoft nudi igre kroz Xbox i PC Game Pass. No, za razliku od Game Passa, skuplji PS Plus ne bi dobijao nove Sonyjeve igre odmah prvoga dana.

PlayStation Now je zadnjih nekoliko meseci slovio kao bolja ponuda od PlayStation Plusa, barem što se tiče samih igara koje se dobijaju uz pretplatu. Na primer, dok se uz PS Plus nedavno delio stari Mortal Kombat 10, pretplatnici PS Now dobili su noviji Mortal Kombat 11.

Slični članci

26.
Feb.
2024.
Playstation
Znamo da je sve teže pronaći dobru zamenu za originalni PS4 kontroler ali srećom, neki kontroleri nezavisnih proizvođača nude isti nivo ili bolju funkcionaln...
19.
Feb.
2024.
Playstation
Sutra je dan kada se dodaju nove igre na Extra i Premium usluge PlayStation Plus, što znači da ćese oni koji su se prijavili za Premium radosti. ...