Playstation
19.07.2022.

PlayStation Support gasi Twitter nalog

Dok se kod nas Twitter nalozi pretežno koriste za kritiku, i tek u poslednje vreme za marketing i podršku, u svetu je ova platforma prva po pitanju novih vesti i informacija ali i korisničke podrške. Društveni mediji koji se koriste na pravi način su alat koji pomaže ljudima da komuniciraju jedni sa drugima. Takođe, kako smo već naveli, postao je koristan alat za komunikaciju između pojedinaca i velikih brendova. Kada postoje problemi sa korisničkom uslugom, klijenti ponekad odlaze na stranice Podrška na društvenim mrežama brendova koje imaju više ličnog osećaja za rešavanje bilo kog određenog problema. Verovali ili ne, jedna od najbržih kompanija po ovom pitanju kod nas su Metalac (poznati po specifičnom nastupu na ovoj mreži), ali i Banca Intesa koja je nekima ovde brže tu rešila problem nego preko online telefonske podrške.

Jedna kompanija sada uklanja tu opciju pošto je Sony najavio da će ugasiti svoj PlayStation nalog za podršku na Twitteru. Juče je objavljeno da će Sony ugasiti svoje AskPlayStation Twitter naloge za nekoliko nedelja. U tvitu se navodi da podrška za PlayStation 1-na-1 više neće biti dostupna i podstiče PlayStation korisnike da koriste Support tab na PlayStation web lokaciji za česta pitanja, članke podrške i "resurse za samopomoć."

Sony je takođe linkovao svoj YouTube kanal za podršku za PlayStation ka video objašnjenju PlayStation problema i kako ih rešiti.

Ovo gašenje AskPlayStation Twitter naloga takođe se proširuje na naloge podrške specifične za region skPS_U, PreguntaPlay, AskPS_ANZ (Australia i Novi Zeland) i potencijalno druge koji su poslali isti tvit.

Ova poruka nije poslata za japanski Ask PlayStation nalog.

Sve ove Twiter stranice će se zatvoriti 1. avgusta, čime će oko 2 miliona pratilaca biti isključeno iz direktne podrške preko Twitter platforme.

Sony nije naveo nijedan dodatni razlog zašto se ovi nalozi gase.

Naravno, korisnici i fanovi nisu ovo najbolje prihvatili. Najviše je kritika pod najvećim PlayStation nalogom za podršku. Sony se možda oseća dovoljno jako i sigurno u sebe pa misli da je sasvim u redu da sve probleme objedini u kratke video zapise na svom YouTube kanalu ili preko web lokacije podrške. Možda se čini da su sada nalozi za podršku suvišni i da se koriste samo kao glas korisnika i zloupotrebe na društvenim medijima i da bi radije pojednostavili probleme podrške nakon godina prikupljanja podataka i rešenja za najpopularnije poznate probleme sa svojim proizvodima. Korišćenje stranica podrške na Twitter-u može ponekada da vas natera da se osećate kao da razgovarate sa računarom, jer odgovori mogu da budu često mehanički i ostavljaju korisnike sa nerešenim problemima. Nekada bi se direktne poruke podrške za PlayStation završavale nečijim inicijalima na kraju, zbog čega bi se osećalo malo više ličnim. Ali, Sony sada to ukida u korist unapred postavljenih problema i vodiča za rešavanje problema.

To će sigurno biti ne baš nepopularna odluka, ali za razliku od drugih odluka o isključivanju kompanije Sony, ova se čini nepovratnom. Doduše, imajući u vidu Sony podršku kod nas, ovo ništa konkretno kod nas na tržištu neće promeniti.

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
Playstation Plus Subscription 90 days
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
3.499,00 RSD
Vrsta
Nova
3.499 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
PS3 PlayStation Network PSN Card £35
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
6.999,00 RSD
Vrsta
Nova
6.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
PS3 PlayStation Network PSN Card £50
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
8.999,00 RSD
Vrsta
Nova
8.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
PS4 konzole HAC1515
PlayStation VR Mega paket vodi te pravo u srce pet uzbudljivih i imerzivnih igara sa vi...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
43.999,00 RSD
Vrsta
Nova
43.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
PS4 konzole HAC1205
Playstation VR + Camera + VR Worlds Playstation 4   Proporuka da vas PSN nalog otvo...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
39.999,00 RSD
Vrsta
Nova
39.999 ,00 RSD
Trenutno nema komentara

Slični članci

05.
Aug.
2022.
Playstation
Naughty Dog je izbacio kratak video u kojem upoređuje scene iz PS4 verzija igre sa Remake verzijom za PS5.
02.
Aug.
2022.
Playstation
Ps plus ponuda za avgust odavno nije bila bolja a od danas možete da ih skinete ukoliko posedujete pretplatu.
27.
Jul.
2022.
Playstation
Sony nema baš puno najavljenih PS5 ekskluziva za budućnost, a jedna od onih koje su potvrđene sad je navodno u ozbiljnim problemima.
26.
Jul.
2022.
Playstation
The Last of Us Part I na PS5 će sadržati mnoštvo poboljšanja i prezentacije koja će igru približiti njenoj originalnoj viziji, kaže suosnivač...
20.
Jul.
2022.
Playstation
Nakon 30 godina EA-ovog iskorišćavanja imena FIFA, najavljenja je i poslednja u njihovoj režiji FIFA 23. I baš za tu poslednju FIFU, EA obećava...
18.
Jul.
2022.
Playstation
Iako je rad na ovoj igri jedna od najlošije čuvanih tajni u gejming industriji, Noughty Dog i dalje mudro ćuti a internet su preplavile slike iz trejl...
13.
Jul.
2022.
Playstation
Cyberpunk budućnost kao avantura iz trećeg lica... očima mačke lutalice. Definitivno jedna malo drugačija priča.
11.
Jul.
2022.
Playstation
Poslednja poseta Boga rata našem svetu.
10.
Jul.
2022.
Playstation
Svaki početak ima neke sitne problem pa će i ove PlayStation svakako uskoro rešiti. A o kojim problemima uopšte i govorimo?
05.
Jul.
2022.
Playstation
Sony je upravo patentirao poseban sistem koji bi omogućio strimerima da dobiju neki oblik pomoći u igri od svojih gledalaca.