Playstation
05.11.2022.

Da li smo spremni za VR2?

Stiže nam u februaru 2023. godine

Tokom proteklih nekoliko meseci, Sony je predstavio PlayStation VR2 i pružio uvid u sledeću generaciju igara virtuelne realnosti. To će vam omogućiti da pobegnete u nove svetove dok doživljavate revolucionarni osećaj uronjenja u igre. PlayStation VR2 se zvanično pokreće 22. februara 2023. Stanica za punjenje PlayStation VR2 Sense kontrolera, dizajnirana posebno za PS VR2 Sense kontroler, takođe će biti lansirana istog dana. 

Već sada se zna da se ovi proizvodi možda u startu neće prodavati u nekim zemljama zbog limitiranih količina, ali nekako smo na to i navikli.

Samostalni softverski naslovi, uključujući Horizon Call of the Mountain, takođe će biti dostupni za porudžbine u pretprodaji počevši od ovog meseca. 

Tokom ove početne faze lansiranja za slušalice sledeće generacije, igrači u SAD, Velikoj Britaniji, Francuskoj, Nemačkoj, Belgiji, Holandiji i Luksemburgu će u početku moći da unapred poruče PlayStation VR2 isključivo preko PlayStation prodavnice online. Preorderi će početi 15. novembra. Najavljeno je da će se PlayStation VR2 prodavati kod ovlašćenih prodavaca, a pretprodaje će početi takođe 15. novembra. 

PlayStation VR2 Sense tehnologija uključuje ključne karakteristike koje omogućavaju jedinstveno iskustvo igranja, kao što su povratne informacije sa slušalica, praćenje očiju, 3D audio i adaptivni okidači i haptičke povratne informacije od PS VR2 Sense kontrolera. Zajedno sa kompatibilnim igrama, one će osvojiti sva čula igrača i ponuditi neverovatno dubok osećaj uranjanja. Pored toga, sa poboljšanim praćenjem kontrolera zasnovanim na slušalicama i vizuelnim prikazima visoke vernosti u 4000 x 2040 HDR video formatu (2000 x 2040 po oku), PS VR2 dodaje istinsko iskustvo igranja nove generacije u koje igrači mogu da uživaju.

 

 

PS VR2 slušalice su napravljene imajući na umu udobnost, u nešto tanjem i lakšem dizajnu u poređenju sa prethodnim slušalicama. Uključen je integrisani ventilacioni otvor za dodatni protok vazduha i točkić za podešavanje sočiva za prilagođeniji osećaj. Igrači će sigurno je uživati u ovom novom dizajnu.

Evo i videa.

 

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
Playstation VR2 stiže u Srbiju i pravi ogroman generacijski skok, vodi vas u virtu...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
84.999,00 RSD
Vrsta
Nova
84.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Playstation VR2 stiže u Srbiju i pravi ogroman generacijski skok, vodi vas u virtu...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
77.999,00 RSD
Vrsta
Nova
77.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Accessories HAC1965
Uz PlayStation VR2 Sense stanicu za punjenje kontrolera bićeš uvek spreman za ig...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
6.999,00 RSD
Vrsta
Nova
6.999 ,00 RSD

Slični članci

26.
Feb.
2024.
Playstation
Znamo da je sve teže pronaći dobru zamenu za originalni PS4 kontroler ali srećom, neki kontroleri nezavisnih proizvođača nude isti nivo ili bolju funkcionaln...
19.
Feb.
2024.
Playstation
Sutra je dan kada se dodaju nove igre na Extra i Premium usluge PlayStation Plus, što znači da ćese oni koji su se prijavili za Premium radosti. ...