Playstation
01.03.2023.

Sony je otkrio koje su omiljene PS5 igre

Stray, God of War i Astro's Playroom

Dosta je PS5 igara postalo izuzetno popularno među fanovima, ali Sony je objavio sada i detalje o tome.

Koja je PS5 igra najbolja, prema igračima možda nekima i neće biti iznenađenje. Nedavna anketa je dala neke zanimljive rezultate, a glavni hit iz prošle godine osvojio je nagradu za najbolju PS5 igru.

 Ljubitelji PS5 imaju mnogo sjajnih igara koje su mogli da igraju tokom 2022. godine, a uzbudljiviji naslovi stižu na PS5 i ove 2023. Čini se da je pravo vreme da postanete (ako već niste) obožavaoci ove konzole, posebno sada kada problemi sa snabdevanjem jenjavaju i lakše je kupiti PS5.  Sony je nedavno otvorio The Players Choice: Best of PS5 ankete kako bi procenio kako se fanovi osećaju po pitanju igara dostupnim za kućnu konzolu. Pokrenute su četiri teme:

  • najbolja indie igra,
  • najbolja upotreba bežičnog DualSense kontrolera,
  • najbolja grafička prezentacija i na kraju,
  • najbolja PS5 igra u celini.

Stray, mačka omiljena indie igra 2022, odnela je kući nagradu za najbolju indi igru. Astro's Playroom je krunisan kao igra koja je  najbolje iskoristila mogućnosti DualSense kontrolera. Međutim, veliki pobednik je odneo kući dve kategorije: najbolja grafička prezentacija i najbolja PS5 igra dodeljene su naravno God of War Ragnaroku.

Za ljubitelje Boga rata, ovo verovatno nije veliko iznenađenje. Kritičari su rano nahvalili God of War Ragnarok, a fanovi su ga hvalili po objavljivanju. Takođe je osvojio bezbroj nagrada pre ove ankete, odnevši kući dosta nagrada na The Game Awards prošle godine. PlazStation Blog ga je takođe nagradio za svoju igru godine prošle godine, tako da se čini da su igrači i vlasnici PS5 sistema saglasni sa kritičarima i samim Sony-jem.  

Na kraju, God of War Ragnarok je pobedio Elden Ring, Horizon Forbidden West i Ghost of Tsushima: Director's Cut u trci za najbolju igru. Takođe je pretekao The Last of Us Part 1, Elden Ring i Horizon Forbidden West za najbolju grafičku prezentaciju. Iako Sony nije otkrio nikakve zvanične brojke o tome koliko su igre bile blizu, svaka od njih je priznati teški i jak igrač.

Dok su fanovi God of War morali da čekaju nakon što je igra odložena od njenog prvobitnog izdanja 2021. godine, čini se da je vreme provedeno na naslovu vredelo toga, donoseći norvešku sagu o Kratosu i Atreju. Tačno gde će serija ići dalje je misterija, ali sledeća igra God of War će imati mnogo toga da ispuni sa oba unosa u ponovo pokrenutoj franšizi koja će biti veoma popularna.

Koja je vaša omiljena PS5 igra?

 

 

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
PS4 igre PS41368
Izgubljena, sama i odvojena od porodice, mačka lutalica mora da razreši drevnu m...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
3.999,00 RSD
Vrsta
Nova
3.999 ,00 RSD
Korišćena
2.499 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
PS5 igre PS50205
Izgubljena, sama i odvojena od porodice, mačka lutalica mora da razreši drevnu m...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
3.999,00 RSD
Vrsta
Nova
3.999 ,00 RSD
Korišćena
2.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
PS5 igre PS50202
Nastavak God of War 2018 je stigao, God of War Ragnarok u prodaji za PS5 konzole. Prid...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
5.999,00 RSD
Ušteda 40%
9.999,00 RSD
Vrsta
Nova
9.999,00 RSD
5.999 ,00 RSD
Korišćena
6.999 ,00 RSD

Slični članci

26.
Feb.
2024.
Playstation
Znamo da je sve teže pronaći dobru zamenu za originalni PS4 kontroler ali srećom, neki kontroleri nezavisnih proizvođača nude isti nivo ili bolju funkcionaln...
19.
Feb.
2024.
Playstation
Sutra je dan kada se dodaju nove igre na Extra i Premium usluge PlayStation Plus, što znači da ćese oni koji su se prijavili za Premium radosti. ...