Playstation
24.05.2023.

Šta radimo večeras?

Gledamo naravno PS Showcase 2023!

Ukoliko ste gejmer, a ne verujemo da čitate ove tekstove ukoliko to niste, može vam izgledati da su buduće ekskluzivne igre za PlayStation 5 konzolu u ovom trenutku prava enigma. Korisnici PlayStation konzole su nasuprot ovome navikli da nam Sony uvek prikazuje i one igre koje su planirane bar dve godine unapred. Znamo da je PlayStation 5 za sada na ovaj ili onaj način već najavio više od desetak ekskluziva. Sigurni smo da na neke nismo obratili dovoljno pažnje, a neke smo, na žalost, možda i zaboravili.

Danas, tj. večeras u 22 sata ćemo se tih igara i podsetiti jer će se održati PlayStation Showcase kada ćemo videti neke nove igre, ali i ove koje su već najavljene. Ima nagoveštaja o potencijalnim iznenađenjima i o tome za sada samo nagađamo. Ali, šta je ono što je sigurno?

 

DEATH STRANDING 2

Pre pola godine najavljen nastavak Death Stranding je još  daleko od izlaska. Znamo da Hideo Kojima voli pažnju publike više od para, a PlayStation Showcase je svakako najbitniji gejming event od početka godine. Zbog toga nas neće iznenaditi da nam Kojima Productions prikaže nešto bizarno, čudno i zagonetno.

STELLAR BLADE

Ova igra nije iz Sony produkcije, ali je next-gen ekskluziva sa nekim akcijama koju će videti jedino vlasnici PlayStationa 5. Steallar Blade je planirano da bude futuristička igra smeštena na napuštenoj Zemlji, odnosno u poslednjem živom gradu po imenu Xion. Protagonistkinja je Eve i ona će morati da obnovi grad kako bi spasila planetu zajedno s partnerom Adamom.

 

 

RISE OF RONIN

Šuška se kako Ghost of Tsushima 2 neće biti deo eventa ali nam je zato Rise of Ronin alternativa koja će nas donekle zadovoljiti. U pitanju je akcijski RPG smešten u Japan 1863. godine. Igrače stavlja u ulogu ronina koji se odupire uticaju Zapada. Tvorci Nioh serijala dokazali su da znaju kako da punide vrhunsku akciju i dobar izazov pa zato nestrpljivo očekujemo više informacija.

 

 

MARVEL’S WOLVERINE

Dragi Marvel i njegovi super heroji su se poslednje vreme mnogima malo i smučili. Nekima ih nikada nije dovoljno! Kako bilo, znamo da Wolverine nije tipični junak pa će samim tim i njegove avature i borbe biti neka malo drugačijapriča. Očekujemo igru za one preko 18 godina, dosta krvi i smrti. Kako će funkcionisati u formatu otvorenog sveta, ostaje da vidimo.Čekaćemo je dosta, ali ćemo danas sigurno dobiti bar neki uvid i obećanje.

FINAL FANTASY 7 REBIRTH

Igra za koju je rečeno da stiže na zimu, što i nije tako daleko. Zadnji prikaz igre je ostavi mnoga pitanja bez odgovora, i sa dosta nagađanja. Fanovi originalne igre pomalo strahuju od toga da će im se isporučiti nešto što će imati odstupanja od izvornog scenarija.

 

 

MARVEL’S SPIDER-MAN 2

Igra koju ćemo sigurno videti na prezentaciji jer se izlazak iste očekuje za nešto više od tri meseca. Već smo pročitali da ćemo videti dva Spider-Man-a u tandemu, kao i dva zlikovca. Sve ostalo je za sada nepoznanica. Očekujemo danas odgovore!  

 

PRAGMATA

Iako nije ekskluziva za PS5, Pragmata je jedna od onih igara koje su bile najavljene za Sony aktualnu konzolu i od tada joj se gubi svaki trag. Developer je Capcom a u pitanju je futuristička igra. Oko nje je sve velika misterija, od žanra do protagonista.  Datum izlaska je ova godiina, ako i ovde ne bude odlaganja. Ubrzo ćemo saznati!

 

Šta vi očekujete večeras?

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
Lampe MOS490
3D lampa, prepoznatljivog dizajna. Visine oko 10 cm, napaja se pomoću 2 x AAA bateri...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
2.499,00 RSD
Vrsta
Nova
2.499 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Playstation VR2 stiže u Srbiju i pravi ogroman generacijski skok, vodi vas u virtu...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
84.999,00 RSD
Vrsta
Nova
84.999 ,00 RSD

Slični članci

19.
May.
2023.
Playstation
Uz Remote Play, možete da kontrolišete vaše PlayStation® konzole daljinski kada god imate brzu internet konekciju.
14.
Apr.
2021.
Playstation
Ažuriranje sistemskog softvera za PS5 stiže i donosi unapređenja u opcijama za skladištenje igara, društvenim funkcijama i opcijama kontro...
25.
Feb.
2021.
Vesti/Najnovije
425 miliona je HP odvojio za HyperX. Iznenađenje!