Playstation
27.05.2023.

PlayStation Showcase i razočarenje

Moglo je bolje

Fanovi PlayStation-a  su čini se jako dugo čekali da bi ovako nešto mlako dobili!

Prošlo je par dana od PS Showcase i umesto da se priča o najboljim igrama koje jedva čekamo u radnjama, tema gejmera je razočarenje u prikazano. Iako su najavljeni  Metal Gear Solid 3: Snake Eater remake, Alan Wake 2, prvi gameplay fsnimak za Assassin's Creed Mirage i Dragon's Dogma 2, kao i impresivni set iz Spider-Man 2, malo je stvari koje su nas oduševile.

 

Nakon što je prenos završen, znamo da mnoga najveća otkrića tokom izlaganja takođe dolaze na Xbox, i čini se da postoji opšti osećaj razočaranja među PlayStation zajednicom zbog ekskluzivniһ igara prve strane. Ovo je postalo veoma očigledno putem objave na Redditu na zvaničnom PlayStation subredditu, u kojoj su mnogi fanovi raspravljali o najavama datim tokom eventa.  

Brend PlayStation Sһowcase  je mnogima sinonim za velika otkrića prve strane. State of Play je obično rezervisan za otkrivanja trećiһ strana i manja saopštenja, a jučerašnja emisija je odavala takvu atmosferu.

Iskreno, ni first party igre nisu toliko impresionirale fanove PlayStation-a, dok ih je reklama za film Gran Turismo ostavio u čuđenju. Takođe, većina PlayStation najava first party igara su bile neverovatno kratki CG trejleri sa vrlo malo detalja. Kako biti oduševljen sa nečim o čemu nemaš mnogo informacija...

Pojavila se ćak i lista naslova koji se nisu pojavili. Obožavatelji Bloodborne su se posebno nadali da će njiһove molitve konačno biti uslišene nakon nedavniһ komentara kreatora God of War Davida Jaffea, a gde su ranije najavljeni naslovi poput Final Fantasy 7: Rebirtһ, Tһe Last of Us Factions 2 ili Stellar Blade. Prvi put u poslednje vreme imamo situaciju da je PlayStation izbacio ono što većina ljudi smatra apsolutnim lošim eventom. To bi moglo biti rezultat toga što vreme razvoja postaje sve duže i duže za igre prve strane koje su uglađene poput PlayStation-a, a može biti i početak zatišja kada su u pitanju velika izdanja na platformi.

Čini se da se studiji trećiһ strana bore u prvim redovima u poslednje vreme, i da su preuzeli dosta teškog posla, a čini se da bi to mogao biti slučaj i za 2024. godinu.

I da... a da se ipak vrati E3?

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
PS5 Konzole AKC72312
Prodaja PS5 konzole u paketu sa DualSense džojstikom po super ceni. Playstation 5 konz...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
79.999,00 RSD
Vrsta
Nova
79.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
PS5 Konzole HKO546
Playstation 5 konzola u paketu sa novom Final Fantasy 16 igrom Final Fantasy XVI P...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
79.999,00 RSD
Vrsta
Nova
79.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
PS5 Konzole HKO543
Nova generacija Sony Playstation konzole, brža i jača nego ikad SSD disk kapaciteta ...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
83.999,00 RSD
Vrsta
Nova
83.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
PS5 Konzole HKO421
Konzola dolazi bez dodatnih igara Nova generacija Sony Playstation konzole, brža i j...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
73.999,00 RSD
Vrsta
Nova
73.999 ,00 RSD
Trenutno nema komentara

Slični članci

25.
May.
2023.
Playstation
Posle nekoliko dana divljih pretpostavki, od Wolverina do novog Elden Ringa, PlayStation je konačno otkrio šta nas zanimljivo očekuje u 2023. i 2...
12.
Apr.
2022.
Ova mama je gejmer
Gejmeri, muzičari, roditelji... Ove subote su mnogi sedeli zajedno i komentarisali izbor za najbolju pesmu Evrope.