Playstation
30.05.2023.

Spider-Man 2 datum objave je sakriven u trejleru

Youtuber misli da je pronašao tačan datum

Iako je fanovima 11 minuta igre omogućilo da zavirimo svi zajedno ispod odela superheroja koji drži igru, bilo je veliko razočaranje što nam Insomniac nije zobjavio datum izlaska za Spider-Man 2.

Ipak, igrači koji vole da istražuju i imaju oko sokolovo misle da su uočili datum izlaska koji se krije u trejleru.  

YouTuber AndyReloads tvrdi da je datum izlaska Spider-Man 2 sakriven u nizu brojeva iz trejlera za igru. U trenutku kada Piter sleće na neprijateljski auto i kamera se prebacuje sa njega na Majlsa Moralesa, na Hameru je ekran. Pošto sekvenca glasi 201123, Youtuber tvrdi da ovo ukazuje na datum objavljivanja 20. novembra.

Ovde postoji nekoliko problema, a pored toga što je čudno sakriti datum objavljivanja u trejleru za igru, postoji i činjenica da ponedeljak nije baš tipičan dan za objavljivanje igre. Navikli smo na petak!

Iako ideja o novembarskom izdanju ima smisla, ne bismo se baš kladili sa vama. Moguće je da je datum izlaska Spider-Man 2 promenjen, kao što smo ranije čuli za septembarsko izdanje.  U martu je glasovni glumac koji pozajmljuje glas Venomu,  Tony Todd je objavio svoju sliku na kojoj se podvrgava snimanju pokreta i odgovorio na komentar jednog obožavaoca rekavši: „Izgleda kao septembar! Veliki publicitet stiže u avgustu. Reklame počinju da opadaju u avgustu, tako mi je rečeno. Držite se… i zadržite dah! Biće neophodno."

Zatim ga je izbrisao!

Nedavno je jedan obožavalac prozvao Insomniac zbog nedostatka ažuriranja. Ovo je navelo programera da zatraži strpljenje i kaže da je AAA naslovu potrebno malo više vremena da se krčka. Pošto smo videli naizgled prenagljene i pogrešne datume izlaska kao što je na primer Redfall, možda je bolje da se strpimo dok je ne skuvaju.

Slični članci

01.
Jun.
2023.
Playstation
Fanovi Spider man igre su ostai oduševljeni trejlerom koji smo videli na PlayStation Showcase pre par dana. Evo šta smo primetili.
05.
Dec.
2022.
Vesti/Najnovije
Dok je prethodni naslov serijala na listi razočarenja u 2022. godini, najnoviji ima odlični početak.
29.
Mar.
2022.
Vesti/Najnovije
Guardians of the Galaxy je dodat u Xbox Game Pass ranije ovog meseca, a izveštaj otkriva iznos koji je Microsoft možda platio za ugovor.