Playstation
20.06.2023.

Šuška se, šuška... da novi PS5 bundle nudi pretplatu!

Opet novo

Ovi istraživači i preprodavci informacija nikako da se smire! Stalno neke nove informacije.

Nove glasine sugerišu da će Sony izdati novi paket PlayStation 5 koji dolazi sa PlayStation Plus Premium pretplatom. PlayStation 5 je prvobitno izašao u novembru 2020. godine, a Sony je od tada objavio različite pakete za sistem, obično nudeći igru sa konzolom. Znate i sami da je u Srbiji do nedavno, jedino i bilo moguće kupiti konzolu u paketu sa raznim igrama. Sve ste to imali u našoj ponudi i to je bio jedini način na koji smo i mi mogli da uvezemo.

Trenutno, u prodaji imamo tri opcije.  koje su nam  Na primer, paket Horizon Forbidden West ima pored konzole i VR set, dok je u ponudi i opcija bez VR-a ali sa igrom Final Fantasy 16 ili sa CoD Modern Warfare za one koji vole pucačine. Sada je procureo novi PS5 paket koji korisnicima nudi dve godine PS Plus Premium-a. Samo, imajući u vidu situaciju sa PS nalozima kod nas, da li je vreme da se radujemo?

 


 

Kako je izvestio Insider Gaming, a prvobitno primetio korisnik Twitter/a Zubi_Tech, Sony će izdati PS5 paket koji fanovima daje dve godine PlayStation Plus Premium-a. Na slici se nalazi disk verzija PS5 konzole, tako da je nejasno da li će Sony ponuditi digitalno izdanje istog paketa. Bez obzira na to, kupci koji kupe ovaj paket dobiće dve godine PS Plus Premium sa svojom konzolom, što im daje pristup biblioteci sa stotinama igara.

Obožavaoci treba da imaju na umu da svaku glasinu ili curenje treba shvatiti sa rezervom i da sačekaju zvanično saopštenje kompanije Sony.

Premium je najviši nivo PS Plus-a i korisnici dobijaju gomilu pogodnosti pretplatom na ovu kategoriju. Oni dobijaju pristup stotinama PS5 i PS4 igara bez dodatnih troškova, uključujući naslove prve strane kao što su Horizon Forbidden WestRatchet & Clank: Rift ApartDemon's SoulsMarvel's Spider-Man: Miles Morales, i još mnogo toga. Igrači na ovom nivou takođe mogu da igraju odabrane PS1, PS2 i PSP naslove, zajedno sa mogućnošću strimovanja PS3 igara. Konačno, članovi PS Plus Premium dobijaju pristup vremenski ograničenom probnom periodu, što im omogućava da igraju određene igre u određenom broju sati. Biće zanimljivo videti kako će Sony odlučiti da odredi cenu za ovaj paket ako se ispostavi da je to tačno, jer 1 godina PS Plus Premium košta 119,99 dolara. Ovaj ukupan iznos ne uzima u obzir posebne popuste koji se de[avaju tokom svima poynatog Days of Play eveta tokom E3, ili kada se sprovode akcije tipa Black Friday ili Nova Godina. Tada igrači mogu da kupe PS Plus pretplate i po nižoj ceni.

Dve godine PS Plus Premium bi dodale pozamašnu sumu ukupnom iznosu, ali Sony takođe može odlučiti da naplati manje od kombinovane cene PS5 konzole i pretplate.

Naravno, pitanje je i kako će Sony sve ovo rešiti sa publisherima.

Šta vi mislite o ovoj ponudi?

Slični članci

14.
Apr.
2021.
Playstation
Ažuriranje sistemskog softvera za PS5 stiže i donosi unapređenja u opcijama za skladištenje igara, društvenim funkcijama i opcijama kontro...
19.
Nov.
2020.
Playstation
Nova generacija konzola samo sto je izašla a već se suočava sa ozbiljnim problemom, nedostatkom novih igara koje su veliki (ako ne i najveći) adut dva...
24.
Aug.
2020.
Playstation
Od dobrog može biti još bolje.