Playstation
03.08.2023.

NOVA PS5 konzola

Limitirani Marvel’s Spider-Man 2

Pre malo više od nedelju dana je najavljena nova PlayStation PS5 konzola, i to kao limitirano izdanje. Mi smo malo sačekali sa informacijom, dok nismo dobili potvrdu da će se naći i u radnjama u Srbiji, i sada evo i kompletne vesti koja je objavljena na PlayStation Blogu.

Kakav uzbudljiv trenutak za PlayStation igrače, jer je Insomniac tim upravo završio zadivljujući panel na San Dijego Comic-Con-u sa fantastičnim novim otkrićima iz Marvelovog Spider-Man 2. Ovo uključuje prvi pogled na PS5 konzolu – Marvel's Spider-Man 2 Ograničeno izdanje paketa, koji sadrži prilagođeni dizajn poklopca PS5 konzole i odgovarajući DualSense bežični kontroler.

 

 

First Look: PS5 Console – Marvel’s Spider-Man 2 Limited Edition Bundle

Bili smo oduševljeni što smo danas našim obožavaocima predstavili ove zapanjujuće dizajne zbog načina na koji prikazuju izgled i osećaj Marvelovog Spajdermena 2. Pretnja Venoma i simbiota biće jedan od najstrašnijih izazova koje će naša dva Spajdermena sresti licem u lice u Marvelovom Spajdermenu 2. Zbog toga smo želeli da odrazimo intenzitet simbiota i njegov kapacitet za transformaciju i moć sa dizajnom preuzimanja za PS5 konzolu i DualSense bežični kontroler.

Prednji poklopac PS5 prikazuje vitice simbiota koji se agresivno približavaju ikoni Spajdermena, preteći da potroše poslednji deo preostale crvene boje koja sija kroz nju. Simbiot je u potpunosti vezan za zadnji deo PS5 konzole sa ikonicom bele Spider-Man ikone iz Insomniac-ovog naprednog odela na ekranu. Na bežičnom kontroleru DualSense možete videti veći deo kontrolera koji je preuzeo dizajn simbiota.

Bila je fantastična saradnja sa timovima Insomniac Games i Marvel na ovom novom izgledu za PS5 konzolu i DualSense kontroler.

„Dizajn je inspirisan simbiotom u igri koji preuzima konzolu i kontroler, ali još uvek možete videti neke od osnovnih crvenih ispod vitica. Ovo predstavlja različite načine na koje će igrači doživeti preuzimanje simbiota u Marvelovom Spajdermenu 2. To je konstantan pritisak i povlačenje za dominaciju, bilo da je unutrašnja ili spoljašnja, a ishod nije siguran.”  – Jacinda Chew, viši umetnički direktor, Insomniac Games

Slični članci

14.
Apr.
2021.
Playstation
Ažuriranje sistemskog softvera za PS5 stiže i donosi unapređenja u opcijama za skladištenje igara, društvenim funkcijama i opcijama kontro...
14.
Feb.
2021.
Playstation
PlayStation 5 je impresivna konzola i to ne samo zbog svoje procesorske snage i grafičkih mogućnosti već i zbog DualSense kontrolera koji predstavlja ve...
31.
Jan.
2021.
Playstation
PlayStation 5 je moćna mašina koja je dizajnirana za vrhunske monitore. Kako omogućiti video od 120Hz na PS5?