Playstation
04.03.2024.
Autor: Danica Manojlović

PS Plus besplatne igre za mart 2024

Dok će pretplatnici još malo sačekati pre nego što saznaju koje su PS Plus Extra i Premium igre za mart 2024. godine, Essential Tier igre će uskoro biti dodate. To je uzbudljiva kolekcija koja predstavlja neke od najboljih od četiri ključna žanra: roguelikes, trkačke igre Formule 1, slagalice i pljačkaši.

Besplatne igre za PS Plus za mart 2024., tim redosledom, su

Sifu,

EA Sports F1 23,

Hello Neighbor 2,

Destiny 2 Witch Queen expansion.

Ovo je ponuda sa jednom igrom više od onoga što PS Plus pretplatnici dobijaju na osnovnom nivou nego što je uobičajeno. To može biti zato što je mart obično jedan od jačih meseci servisa, ili može biti iz bilo kog drugog nepoznatog razloga vezan za servis ili ove četiri igre?

Šta treba da znate o martovskim igrama, koje se mogu potraživati između 5. marta i 2. aprila.

Sifu

Sifu je dobra igra koja ima prilično jasan zaplet borilačkih veština: igrači preuzimaju ulogu majstora Kung Fua dok traže osvetu za smrt oca. Ono što Sifu čini posebnim je njegova roguelike struktura koja prati njegov beat em up gameplay. Svaki put kada igrač umre, on stari nekoliko godina. Starenje povećava učinak oštećenja, ali smanjuje opšte zdravlje. U određenom uzrastu, smrt postaje trajna, ohrabrujući igrače da ponovo igraju, uče i savladaju svaki nivo kako bi ostali što mlađi.

Protivnici u igri mogu da budu neverovatno kažnjavajući, zahtevajući od igrača da savladaju sve elemente igre, od osnova i merenja strukture do pariranja i korišćenja okruženja. To je jednostavna igra, ali je zanimljiva, zabavna, izazovna i odlična igra u naslovu za PS Plus, koja stoji pored golijata poput Destiny 2.

Podsetite se recenzije 

 

EA Sports F1 23

Za razliku od više trkačkih arkadnih igara, sa F1 serijom koja ima zvanične licence za Formulu 1 i Formulu 2. F1 23 je najavljen kao novi početak za franšizu, iako vraća nekoliko ključnih karakteristika iz prošlih igara. Pridružuje se PS Plus nakon manje od godinu dana od izlaska, što neki mogu shvatiti kao loš znak, ali nije.

Igra je dobila uglavnom pozitivne kritike i solidan je ulazak u franšizu i žanr u celini. Funkcije uključuju, ali nisu ograničene na, sledeće:

  • Story Mode: Braking Point 2
  • Overhauled driving physics
  • Opcije za 35%distance u trci
  • Red Flags
  • Overhauled UI
  • F1 World Game Mode, uključujućirangove, esports, offline i online game modove.
  • Vraća Podium Pass

 

Hello Neighbor 2

Ova horor; akciono-avanturistička slagalica vraća igrače u grad Rejven Bruks, ali umesto da igraju kao Niki Rot, igrači preuzimaju ulogu Kventina. Kao novinar, Kventin istražuje događaje prve igre Hello Neighbor. Igrači će se ušunjati na mesta zločina, u kuće ljudi i inače će tražiti tragove i dokaze dore i dole.

Baš kao i prva igra, Hello Neighbor 2 ima veliki sandbok otvorenog sveta u kome više kuća, NPC-ovi vođeni veštačkom inteligencijom i još mnogo toga stoje između igrača i zloglasnog jezivog suseda. Sve u svemu, preporučuje se igračima da odigraju prvu igru, ali oni koji su to već imali neće biti razočarani ovim nastavkom.

 

Destiny 2: The Witch Queen

Ovaj dodatak za PS Plus je proširenje za Destiny 2 što znači da će igrači morati da preuzmu i osnovnu igru. Kao i prošla proširenja, Destiny 2: The Witch Queen uvodi novi sadržaj, nove misije, nove lokacije, novu opremu, napad i još mnogo toga.

U priči, igrači saznaju više o Tami dok se angažuju sa Savathun, titularnom kraljicom i sestrom Oriksa. Igrači koji se vraćaju da ponovo igraju možda žele da pogledaju ovaj sadržaj i možda sledeću ekspanziju, Lightfall, iako je primljen sa manje oduševljenja. 

 

 

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
PS4 igre PS41310
Sifu je akciona beat 'em up igrica koja se igra iz trećeg lica. Sama igra a je insp...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
3.999,00 RSD
Vrsta
Nova
3.999 ,00 RSD
Korišćena
2.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
PS5 igre PS50186
Sifu je akciona beat 'em up igrica koja se igra iz trećeg lica. Sama igra a je insp...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
4.999,00 RSD
Vrsta
Nova
4.999 ,00 RSD
Korišćena
2.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Dobrodošli nazad u jezivi grad Raven Brooks! Igraj kao Quentin, novinar koji ist...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
4.999,00 RSD
Ušteda 33%
7.499,00 RSD
Vrsta
Nova
7.499,00 RSD
4.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
XBOX ONE igre XBSX0058
Zvanična video igrici FIA Formula One World Championship 2023™, koja sadrži sve a...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
3.999,00 RSD
Vrsta
Nova
3.999 ,00 RSD
Korišćena
2.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
XBOX ONE igre XBO382
XBOX ONE Destiny 2 Forsaken - Legendary Collection
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
599,00 RSD
Ušteda 40%
999,00 RSD
Vrsta
Nova
999,00 RSD
599 ,00 RSD
Korišćena
1.499 ,00 RSD

Slični članci

26.
Feb.
2024.
Playstation
Znamo da je sve teže pronaći dobru zamenu za originalni PS4 kontroler ali srećom, neki kontroleri nezavisnih proizvođača nude isti nivo ili bolju funkcionaln...
19.
Feb.
2024.
Playstation
Sutra je dan kada se dodaju nove igre na Extra i Premium usluge PlayStation Plus, što znači da ćese oni koji su se prijavili za Premium radosti. ...
14.
Feb.
2024.
Playstation
Koje Playstation 4 igre su se najbolje pokazale u 2023. godini? Prodaja tih igara je samo jedan pokazatelj a ovaj tekst govori o ostalim razlozima zbog kojih st...