Playstation
17.03.2021.

PlayStation podržava igranje kod kuće i poklanja HITOVE!

Horizon Zero Dawn će biti besplatan ograničeni vremenski period i to od 19. Aprila

PlayStation BLOG je danas objavio poruku Jim Ryan-a, Predsednika & CEO, Sony Interactive Entertainment.

 

 

Zdravo, ponovo!

Prošlog meseca smo otkrili naš novi program #PlayatHome za 2021. godinu, čiji je cilj da PlayStation zajednici pruži besplatne igre i zabavne ponude kako bi narednih nekoliko meseci bili malo zabavniji.  

Program je započeo početkom ovog meseca pristupom besplatnoj digitalnoj kopiji hita iz 2016. godine Ratchet&Clank za PS4 i a biće besplatna do 31. marta 2021. u 20:00 PDT * / 1. aprila u 4:00 BST / 5:00 CEST.  

Sada, hajde da razgovaramo o sledećim sadržajima Play of Home, koji stižu 25. marta! Ovoga puta naš fokus je izbor igara nekih od naših najboljih nezavisnih partnera i ranije  najavljena proširena probna ponuda za Funimation (ili Wakanim) u zemljama u kojima su dostupne.

 

Početak Mart 25, 2021

PlayStation i neki od naših omiljenih indie partnera smo obezbedili više besplatnih igara kako bi imali više opcija za igranje i zabavu dok ste bezbedni u svom domu:

 

Abzû

Od umetnika koji stoje iza Journey, Flower, i The Pathless, ABZÛ je divna avantura pod vodom koja donosi uzbuđenje i želju za ronjenjem. Uronite u raznoliki svet okeana pun misterije i neverovatnih boja i života. 

Enter the Gungeon

Enter the Gungeon je pucačina iz tamnice koja prati grupu neprilagođenih koji traže pucanje, pljačkanje, izmicanje, kotrljanja i prevrtanje dok ne dođu do ultimativnog i legendarnog Gungeona: puške koja može ubiti prošlost.

 

Rez Infinite

Pripremite se za ultimativnu verziju Rez-a, uzbudljivo putovanje kroz slike i zvukove i akcije a koju su članovi originalnog razvojnog tima unapredili, uradili remasteri i nadogradili ekskluzivno za PS4 i (opcionalno) PlayStation VR.

Subnautica

Pali ste u vanzemaljski svet i jedini način da idete je dole. Okeani Subnautike kreću se od plitkih koralnih grebena obasjanih suncem do izdajničkih dubokomorskih rovova, polja lave i bio-luminiscentnih podvodnih reka. Voda vrvi životom: neki od njih pomažu, a mnogi mogu da povrede.

 

The Witness

The Witness je single-player igra u otvorenom svetu sa desetinama lokacija za istraživanje i preko 500 zagonetki. Ova igra vas poštuje kao inteligentnog igrača i vaše vreme tretira kao dragoceno. Svaka od tih zagonetki unosi svoju novu ideju u igru. Dakle, ovo je igra puna ideja.

 

Astro Bot Rescue Mission

Steknite potpuno novu perspektivu platformskih igara zahvaljujući PlayStation VR-u, u ovoj smeloj akciji spasavanja. Preuzmite kontrolu nad Astrom u masovnoj avanturi da biste spasili njegovu posadu- Ovde vas PS VR slušalice stavljaju u samo srce akcije. U vašoj odvažnoj potrazi možete otkriti puno tajni.

 

Moss

Moss je single player akciona avanturistička puzzle igra i nova IP adresa kompanije Poliarc prilagođena VR platformi. U Moss-u igrači upoznaju  Quill-a, mladog miša koji sanja o veličini izvan granica svog naselja. Tokom istraživanja šume, pronalazi misterioznu Staklenu relikviju i budi se drevna magija.

 

Thumper

Thumper je nasilje u ritmu! Klasična ritam-akcija, sumanute brzine i brutalnost. Vi ste svemirska buba. Hrabri ste u paklenoj praznini i suprotstavljate se manijakalnoj džinovskoj glavi iz budućnosti. Svaki udarac je protkan originalnim zvučnim zapisom. Da biste postigli sinestetičko blaženstvo, morate proći kroz pakao ritma.

Paper Beast

Doživite odiseju kao iz sna u virtuelnoj stvarnosti. Otkrijte divlji ekosistem, rođen iz izgubljenih Internet podataka. Budite prvi koji će istražiti svet u kojem žive egzotična i iznenađujuća bića i oblikujte svoje okruženje da biste prevazišli prepreke i zagonetke. Otkrijte misterije Paper Beast-a, igre rođene iz mašte Erica Chahi-ja (Another World, From Dust).

 

Igre će biti besplatne za preuzimanje od 25. marta 8:00pm Pacific Time do 22. aprila 8:00pm Pacific Time.

 

 

Funimation / Wakanim

Ne zaboravite da u određenim zemljama nudimo i produženi probni period za Funimation (ili Wakanim, zavisi od regiona) delo koje su udruženim snagama napravili Sony Pictures Entertainment i Aniplex Japan. Pretplatnički servis koji je fokusiran na anime poseduje serije kao My Hero AcademiaDemon Slayer: Kimetsu no YaibaAttack on Titan, i Fruits Basket

 

Od 19. Aprila, 2021

Ovog proleća stiže prava poslastica! Horizon Zero Dawn kompletna edicija će biti besplatna za preuzimanje od 19. Aprila 8:00pm Pacific Time do 14. Maja 14 8:00pm Pacific Time.

 

Uskoro ćemo imati još informacija. Cenimo vašu podršku i nadamo se da ćete uživati u ovim igrama – Molimo Vas da se čuvate i hvala vam što igrate!

 

Slični članci

26.
Feb.
2024.
Playstation
Znamo da je sve teže pronaći dobru zamenu za originalni PS4 kontroler ali srećom, neki kontroleri nezavisnih proizvođača nude isti nivo ili bolju funkcionaln...
19.
Feb.
2024.
Playstation
Sutra je dan kada se dodaju nove igre na Extra i Premium usluge PlayStation Plus, što znači da ćese oni koji su se prijavili za Premium radosti. ...