Vesti/Najnovije
13.10.2021.

Gde je Far Cry 6: Crackle & Pop Machine Gun

Mali tip...

Preuzeto sa Indijanka Danka bloga.

 

U Far Cry 6 je dostupno dosta oružja, ali Crackle & Pop Light Machine Gun je jedno od najboljih. To je oružje sa četiri zvezdice i zastrašujućim šaršerom od 80 metaka uz poneki impresivni mod. Posebno Blast Rounds, koji se ističe u uništavanju vozila.

Dobijanje ovog oružja mogao bi biti malo težak zbog nivoa neprijatelja koji ga okružuju, ali je dostojan rizik preuzeti oružje koje je efikasno protiv svih vrsta neprijatelja i vozila.

Crackle & Pop LMG se nalazi blizu El Rayo Cinema u regionu Esperanza. Kao i lokacija za Urushi Rifle u Far Cry 6, ovo područje je prepuno neprijatelja visokog nivoa. To je i zona bez letova pa igrači moraju da putuju kako bi došli do tamo. Opcija je da igrači mogu da slede svoj put do bioskopa lakše ukoliko je otključana lokacija Pablo's Alley Fast Travel.

Far Cry 6 nije ponovo izmislio toplu vodu, pa će veterani igrači serijala znati vežbu kada je u pitanju pokušaj navigacije na području visokog nivoa. Igrači se mogu ili prikrasti do Crack and Pop LMG u blizini bioskopa El Rayo tako što će usporiti i proučavati neprijateljske obrasce veštačke inteligencije, ili mogu samo da odrede lokaciju što je brže moguće. U svakom slučaju, kada se dođe u bioskop, igrači bi trebalo da pogledaju zgrade koje se nalaze u direktnom smeru južno od njega.

Koristite Grapple spot iznad znaka 'Bodega' na zelenoj zgradi kako bi došli do krova roze zgrade. Skrenite levo kada ste na vrhu i igrači će videti sanduk pored grupe kutija blizu ivice. Crackle & Pop Light Machine Gun i njegova četiri moda automatski će se dodati u inventar, bez potrebe za korišćenjem baruta u Far Cry 6. Puni modovi oružja i njihovi efekti su:

  • Fast Reload – Poboljšava brzinu ponovnog učitavanja.
  • Headshot Supremo – Pogodak u glavu ubija grant bonus Supremo.
  • Blast Rounds – Nanosi oštećenja područja (ovo se najbolje koristi na vozilima).
  • Specter Sight – 2x k opseg srednjeg dometa.

Igrači bi trebalo da pokrenu automatsko čuvanje u Far Cry 6 pre nego što pokušaju da dobiju ovo oružje kako bi uštedeli vreme ako njihov prvi pokušaj ne uspe i oni umru.

 

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
XBOX ONE igre XBO651
Najveća Far Cry igra do sada. Smeštena na tropskom ostrvu zasnovanom na Kubi. Po...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
2.499,00 RSD
Vrsta
Nova
2.499 ,00 RSD
Korišćena
4.499 ,00 RSD

Slični članci

07.
Oct.
2021.
Vesti/Najnovije
Sa prelepom novom lokacijom i dosta novina pre svega u načinu razvoja lika kao i mehanikama borbe Far Cry 6 uspešno osvežava staru formulu u jo&scaron...
30.
Sep.
2021.
Vesti/Najnovije
Slavni glumac Giancarlo Esposito, koji glumi jaranskog diktatora Antón Castilla, odgovara na vaša pitanja o Far Cry 6. Upoznajte se sa svim s...
26.
Sep.
2021.
Ova mama je gejmer
Ova 2021. godina će verovatno biti upamćena i kao godina u kojoj je gejming uspeo da dokaže da pored loših stvari koje su mu do sada pripisivali, post...