Vesti/Najnovije
29.12.2021.

TOMB RAIDER: SURVIVOR TRILOGY sledeća besplatna igra na Epic-u

Sudeći prema leakovima

Novi leak otkriva da bi poslednja igra koja će biti podeljena u Epic Games Store, kao deo Epic praznične proslave igara, mogla biti Square Enix-ov Tomb Raider: Definitive Survivor Trilogy.

Epic Games shop je predstavljen pre nekoliko godina i stekao je značajnu korisničku bazu, uglavnom zbog izgradnje pozitivne reputacije za besplatno pružanje igara visokog profila. Različite nagradne igre napravljene u Epic Games Store-u pokazale su se kao jedna od njegovih najprofitabilnijih komponenti, a značajni naslovi poput Grand Theft Auto V u prošlosti su se delili besplatno, a ovaj trend se nastavlja i 2021. godine.

Razvijen od strane Crystal Dynamics i objavljen od strane Square Enixa, trilogija Tomb Raidera dovodi Laru Croft u modernu scenu igara sa zadivljujućim vizualima i brzim igranjem koji se uklapaju u njenu priču. Zadržavajući svoju osnovnu mehaniku, svaki naslov pruža nešto jedinstveno ili nikad pre viđeno u franšizi; i vraća priču slavne istraživačice svojim izvorima kako bi pokazao njenu transformaciju u žilavog protagonista s dvostrukim pištoljem koji lovi artefakte i bori se s mitološkim raznim neprijateljima.

Svaki hvaljeni Tomb Raider prequel: Tomb Raider: Definitive Edition, Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration i Shadow of the Tomb Raider: Definitive Edition uključen je u Tomb Raider: Definitive Survivor Trilogy, uz dodatak svih DLC-ova i prethodnih nadogradnja.

Leak je objavljen na Redditu a korisnik Born-Ad2043 podelio je snimak ekrana onoga što se čini da je leak preostalih igara koje treba podeliti tokom Epic-ove jednomesečne praznične proslave igara. Nedavno objavljen (i zamagljen) snimak ekrana tvrdi da su besplatne igre koje će biti objavljene 28. i 29. decembra Moving Out i Salt and Sanctuary, nakon čega sledi masivna Tomb Raider: Definitive Survivor Trilogy, za koju je naznačeno da je besplatna za sve igrače na poslednjem dan proslave nagradne igre: 30. decembar.

ako nije potvrđeno od strane samog Epic Gamesa, čini se da je ovo curenje autentično, jer je objava kreirana juče pre najave Moving Out ranije danas.

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
PS4 igre PS4651
PS4 Shadow of the Tomb Raider
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
2.499,00 RSD
Vrsta
Nova
2.499 ,00 RSD
Korišćena
1.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
XBOX ONE igre XBO547
XBOX ONE Shadow of the Tomb Raider - Definitive Edition
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
3.499,00 RSD
Vrsta
Nova
3.499 ,00 RSD
Korišćena
2.499 ,00 RSD
Trenutno nema komentara

Slični članci

14.
Aug.
2022.
Vesti/Najnovije
Ono što je sigurno jeste da nivo dopamina u toku cele igre raste, drži vas budnim i aktivnim, gotovo „na trncima“. Ako je ovo ono š...
13.
Aug.
2022.
Vesti/Najnovije
Leviathan AI može da meša ciljeve kako se njemu prohte, tako da se dešavalo i da na početku partije se borimo sa mini-bossem dok je ostatak par...
13.
Aug.
2022.
Vesti/Najnovije
Neenah je možda vozač za bekstvo, a Kevin čovek sa kontaktima, ali izgleda da je Eli mozak operacije.
12.
Aug.
2022.
Vesti/Najnovije
Ponovno pokretanje Saints Row dodaje mnoštvo novih funkcija i potpuno novu postavu likova, uključujući DJ-a kriminalca Kevina.
11.
Aug.
2022.
Vesti/Najnovije
Saints Row ponovo pokreće seriju sa novim okruženjem i potpuno novim likovima, uključujući sjajnu novu ekipu koju igrači mogu da upoznaju.
11.
Aug.
2022.
Vesti/Najnovije
Bulkhead Interactive, developer multiplejer igre  FPS Battalion 1944 je objavio da prekida partnerstvo sa izdavačem Square Enix.
10.
Aug.
2022.
Vesti/Najnovije
Saints Row će prikazati kako titularna banda stvara svoj jedinstveni identitet u Santo Ileso, ali će im se suprotstaviti tri bande, jedna od njih su Idols.
10.
Aug.
2022.
Vesti/Najnovije
Embark Studios je objavio da je njihova PvE multiplayer igra, ARC Raiders, pomerena za 2023.
09.
Aug.
2022.
Vesti/Najnovije
Igrači Saints Row će se suočiti sa još tri bande tokom igre, a Los Panteros je jedna od njih.
08.
Aug.
2022.
Vesti/Najnovije
Iako je godina dosadnija od očekivanog jer su neke igre pomerene za kasnija izdavanja, ipak ima par naslova koji se ističu.