Vesti/Najnovije
29.12.2021.

TOMB RAIDER: SURVIVOR TRILOGY sledeća besplatna igra na Epic-u

Sudeći prema leakovima

Novi leak otkriva da bi poslednja igra koja će biti podeljena u Epic Games Store, kao deo Epic praznične proslave igara, mogla biti Square Enix-ov Tomb Raider: Definitive Survivor Trilogy.

Epic Games shop je predstavljen pre nekoliko godina i stekao je značajnu korisničku bazu, uglavnom zbog izgradnje pozitivne reputacije za besplatno pružanje igara visokog profila. Različite nagradne igre napravljene u Epic Games Store-u pokazale su se kao jedna od njegovih najprofitabilnijih komponenti, a značajni naslovi poput Grand Theft Auto V u prošlosti su se delili besplatno, a ovaj trend se nastavlja i 2021. godine.

Razvijen od strane Crystal Dynamics i objavljen od strane Square Enixa, trilogija Tomb Raidera dovodi Laru Croft u modernu scenu igara sa zadivljujućim vizualima i brzim igranjem koji se uklapaju u njenu priču. Zadržavajući svoju osnovnu mehaniku, svaki naslov pruža nešto jedinstveno ili nikad pre viđeno u franšizi; i vraća priču slavne istraživačice svojim izvorima kako bi pokazao njenu transformaciju u žilavog protagonista s dvostrukim pištoljem koji lovi artefakte i bori se s mitološkim raznim neprijateljima.

Svaki hvaljeni Tomb Raider prequel: Tomb Raider: Definitive Edition, Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration i Shadow of the Tomb Raider: Definitive Edition uključen je u Tomb Raider: Definitive Survivor Trilogy, uz dodatak svih DLC-ova i prethodnih nadogradnja.

Leak je objavljen na Redditu a korisnik Born-Ad2043 podelio je snimak ekrana onoga što se čini da je leak preostalih igara koje treba podeliti tokom Epic-ove jednomesečne praznične proslave igara. Nedavno objavljen (i zamagljen) snimak ekrana tvrdi da su besplatne igre koje će biti objavljene 28. i 29. decembra Moving Out i Salt and Sanctuary, nakon čega sledi masivna Tomb Raider: Definitive Survivor Trilogy, za koju je naznačeno da je besplatna za sve igrače na poslednjem dan proslave nagradne igre: 30. decembar.

ako nije potvrđeno od strane samog Epic Gamesa, čini se da je ovo curenje autentično, jer je objava kreirana juče pre najave Moving Out ranije danas.

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
PS4 igre PS4651
PS4 Shadow of the Tomb Raider
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
2.499,00 RSD
Vrsta
Nova
2.499 ,00 RSD
Korišćena
1.499 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
XBOX ONE igre XBO547
XBOX ONE Shadow of the Tomb Raider - Definitive Edition
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
3.499,00 RSD
Vrsta
Nova
3.499 ,00 RSD
Korišćena
1.999 ,00 RSD

Slični članci

08.
Apr.
2024.
Vesti/Najnovije
Da se primetiti da je u poslednje vreme popularnost kolekcionarskih figura sve veća. To se desilo mahom zbog proboja otaku kulture po svetu i samim prihvatan...
07.
Apr.
2024.
Vesti/Najnovije
Loš kraj filma može da nam pokvari osećaj koji imamo dok ga gledamo. Loš kraj knjige će učiniti da smo uzaludno proveli vreme u čitanju iste. D...
03.
Apr.
2024.
Vesti/Najnovije
Više od bilo kog drugog oblika medija, video igre poseduju duboku moć da vas uvuku u svoju priču i nateraju vas da postavljate pitanja, prepitujete se...