Vesti/Najnovije
08.01.2022.
Autor: Anes Hrnjić

Novi The day before 4K trailer

Sa sve sačmarom...

Odmah da se razumemo,, ostaje još mnogo toga da se otkrije u vezi pucanja iz trećeg lica i MMO-a za preživljavanje The Day Before. Ono što je programer FNTASTIC uradio je da je otkrio tehničke izložbe The Day Before, poput vizuelno impresivne tehnologije blata u igri. U još jednom takvom primeru, FNTASTIC pokazuje kako Nvidia ray tracing izgleda u The Day Before.

Nvidia i FNTASTIC podelili su novi 4K trailer za The Day Before u sklopu tekuće konvencije CES 2022. Trailer se fokusira na to kako će ray tracing poboljšati vizualni prikaz The Day Before. Kao takav, trailer je dugačak samo minut i nudi jedinstven pogled na The Day Before a koji se razlikuje od prethodnih trejlera, ali je uglavnom samo fokus na vizuelna poboljšanja. Oni koji se nadaju dodatnim detaljima igranja moraće pričekati još neko vreme.

Kako je ray tracing tehnologija osvetljenja, kratki trejler Dan prije uglavnom se fokusira na prijere poboljšanja osvjetljenja. Početni rez na ekranu pokazuje kako se dubina boja i senki u osvetljenom okruženju usred grada dramatično menja sa uključenim RTX-om. Kasnije scene u trejleru prikazuju odraze u lokvama, kao i sjajne površine poput poda u tržnom centru. Uglavnom, Nvidia RTX trailer se fokusira na to koliko su jasnije i realnije opšte osvjetljenje i senčanje kroz igru.

Dva zanimljiva detalja igranja su takođe prikazana u novom The Day Before traileru.

Prvi je kako izgleda ugao kamere preko ramena u igri kada igrači ciljaju niz nišane, što je zanimljiv izbor umjesto da ide u prvom licu. Drugi je rasparčavanje, pri čemu igrač koristi sačmaricu kako bi zombiju pucao u noge, ruke, pa čak i njihove glave.

The Day Before je bila samo jedna od 10 igara koje je Nvidia predstavila kao deo svog CES 2022 izložbenog prostora za RTX tehnologiju ray tracinga. Ostale igre za koje je potvrđeno da će imati RTX u budućnosti su Rainbow Six Extraction, Escape from Tarkov, SUPER PEOPLE, Hitman 3, Voidtrain, The Anacrusis, Phantasy Star Online 2 New Genesis, Ratten Reich i Midnight Ghost Hunt.

Očekujte da čujete više o The Day Before, MMO-u za preživljavanje otvorenog sveta s jasnim uticajima uključujući Day Z, The Division i više naslova u mesecima koji dolaze. Njegov očekivani datum lansiranja ostaje jun, tako da bi programer FNTASTIC uskoro trebao podeliti mnogo više prikaza igranja.

The Day Before izlazi 21. juna za PC sa PS5 i Xbox Series X/S portovima koji su takođe u razvoju.

 

Preuzeto sa Respawn.ba

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
PS5 igre PS50110
Multiplejer pucačina u kojoj se borite protiv vanzemaljaca Broj igrača: 1-3 Svaka ...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
2.999,00 RSD
Ušteda 50%
5.999,00 RSD
Vrsta
Nova
5.999,00 RSD
2.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Switch igre NSW407
Za igranje neophodna pretplata na Nintendo online
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
3.999,00 RSD
Vrsta
Nova
3.999 ,00 RSD
Korišćena
2.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
XBOX ONE igre XBO822
Akcija traje do isteka zaliha. „Back 4 Blood“ je jedinstvni prist...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
2.199,00 RSD
Ušteda 45%
3.999,00 RSD
Vrsta
Nova
3.999,00 RSD
2.199 ,00 RSD
Trenutno nema komentara

Slični članci

14.
Aug.
2022.
Vesti/Najnovije
Ono što je sigurno jeste da nivo dopamina u toku cele igre raste, drži vas budnim i aktivnim, gotovo „na trncima“. Ako je ovo ono š...
13.
Aug.
2022.
Vesti/Najnovije
Leviathan AI može da meša ciljeve kako se njemu prohte, tako da se dešavalo i da na početku partije se borimo sa mini-bossem dok je ostatak par...
13.
Aug.
2022.
Vesti/Najnovije
Neenah je možda vozač za bekstvo, a Kevin čovek sa kontaktima, ali izgleda da je Eli mozak operacije.
12.
Aug.
2022.
Vesti/Najnovije
Ponovno pokretanje Saints Row dodaje mnoštvo novih funkcija i potpuno novu postavu likova, uključujući DJ-a kriminalca Kevina.
11.
Aug.
2022.
Vesti/Najnovije
Saints Row ponovo pokreće seriju sa novim okruženjem i potpuno novim likovima, uključujući sjajnu novu ekipu koju igrači mogu da upoznaju.
11.
Aug.
2022.
Vesti/Najnovije
Bulkhead Interactive, developer multiplejer igre  FPS Battalion 1944 je objavio da prekida partnerstvo sa izdavačem Square Enix.
10.
Aug.
2022.
Vesti/Najnovije
Saints Row će prikazati kako titularna banda stvara svoj jedinstveni identitet u Santo Ileso, ali će im se suprotstaviti tri bande, jedna od njih su Idols.
10.
Aug.
2022.
Vesti/Najnovije
Embark Studios je objavio da je njihova PvE multiplayer igra, ARC Raiders, pomerena za 2023.
09.
Aug.
2022.
Vesti/Najnovije
Igrači Saints Row će se suočiti sa još tri bande tokom igre, a Los Panteros je jedna od njih.
08.
Aug.
2022.
Vesti/Najnovije
Iako je godina dosadnija od očekivanog jer su neke igre pomerene za kasnija izdavanja, ipak ima par naslova koji se ističu.