Vesti/Najnovije
08.01.2022.
Autor: Anes Hrnjić

Novi The day before 4K trailer

Sa sve sačmarom...

Odmah da se razumemo,, ostaje još mnogo toga da se otkrije u vezi pucanja iz trećeg lica i MMO-a za preživljavanje The Day Before. Ono što je programer FNTASTIC uradio je da je otkrio tehničke izložbe The Day Before, poput vizuelno impresivne tehnologije blata u igri. U još jednom takvom primeru, FNTASTIC pokazuje kako Nvidia ray tracing izgleda u The Day Before.

Nvidia i FNTASTIC podelili su novi 4K trailer za The Day Before u sklopu tekuće konvencije CES 2022. Trailer se fokusira na to kako će ray tracing poboljšati vizualni prikaz The Day Before. Kao takav, trailer je dugačak samo minut i nudi jedinstven pogled na The Day Before a koji se razlikuje od prethodnih trejlera, ali je uglavnom samo fokus na vizuelna poboljšanja. Oni koji se nadaju dodatnim detaljima igranja moraće pričekati još neko vreme.

Kako je ray tracing tehnologija osvetljenja, kratki trejler Dan prije uglavnom se fokusira na prijere poboljšanja osvjetljenja. Početni rez na ekranu pokazuje kako se dubina boja i senki u osvetljenom okruženju usred grada dramatično menja sa uključenim RTX-om. Kasnije scene u trejleru prikazuju odraze u lokvama, kao i sjajne površine poput poda u tržnom centru. Uglavnom, Nvidia RTX trailer se fokusira na to koliko su jasnije i realnije opšte osvjetljenje i senčanje kroz igru.

Dva zanimljiva detalja igranja su takođe prikazana u novom The Day Before traileru.

Prvi je kako izgleda ugao kamere preko ramena u igri kada igrači ciljaju niz nišane, što je zanimljiv izbor umjesto da ide u prvom licu. Drugi je rasparčavanje, pri čemu igrač koristi sačmaricu kako bi zombiju pucao u noge, ruke, pa čak i njihove glave.

The Day Before je bila samo jedna od 10 igara koje je Nvidia predstavila kao deo svog CES 2022 izložbenog prostora za RTX tehnologiju ray tracinga. Ostale igre za koje je potvrđeno da će imati RTX u budućnosti su Rainbow Six Extraction, Escape from Tarkov, SUPER PEOPLE, Hitman 3, Voidtrain, The Anacrusis, Phantasy Star Online 2 New Genesis, Ratten Reich i Midnight Ghost Hunt.

Očekujte da čujete više o The Day Before, MMO-u za preživljavanje otvorenog sveta s jasnim uticajima uključujući Day Z, The Division i više naslova u mesecima koji dolaze. Njegov očekivani datum lansiranja ostaje jun, tako da bi programer FNTASTIC uskoro trebao podeliti mnogo više prikaza igranja.

The Day Before izlazi 21. juna za PC sa PS5 i Xbox Series X/S portovima koji su takođe u razvoju.

 

Preuzeto sa Respawn.ba

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
Za igranje neophodna pretplata na Nintendo online
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
3.999,00 RSD
Vrsta
Nova
3.999 ,00 RSD
Korišćena
2.999 ,00 RSD

Slični članci

23.
Apr.
2024.
Vesti/Najnovije
Vidimo da vas Read Dead Redemption još uvek jako interesuje i pošto su nas neki pitali o cheat kodovima, hajde da se malo pozabavimo istima.
21.
Apr.
2024.
Vesti/Najnovije
Dugo očekivani DLC Elden Ring, pod nazivom Shadow of the Erdtree je naterao igrače da nestrpljivo odbrojavaju vreme do objaljivanja. Igra godine 2022. objavl...
19.
Apr.
2024.
Vesti/Najnovije
Čak i kada je neka igra stara kao Read Dead Redemption 2, uvek ima neki novi trik u rukavu.