Vesti/Najnovije
11.01.2022.

Novi Sony patent

Cloud je budućnost

Sony je predao još jedan patent na overu.

Patent pominje dodavanje podrške za High-Speed Sava Data Storage For Cloud Gaming i objavljen je ranije ovog meseca. Takođe se pominje rešenje za brzo skladištenje podataka, kao što je NVMe (Non-Volatile Memory Express SSDs (Solid State Drives).

To je drugi patent koji je prijavio Sony a koji ukazuje na to da PS5 igre idu ka strimingu u cloudu.  

Evo dela iz patenta:

Princip sistema i metoda koji su ovde otkriveni je da obezbede blisku komunikaciju podataka između servera za igre u oblaku koji izvodi onlajn video igru i rešenja za skladištenje podataka u oblaku u kojem su podaci koji su trenutno potrebni za izvršavanje onlajn video igre uskladišteni u brzom uređaju za skladištenje podataka /sistem unutar servera za upravljanje, dok se podaci o čuvanju i drugi podaci u vezi sa igrom koji nisu hitno potrebni izvršnoj video igrici na mreži čuvaju na sporijem, isplativijem serveru za skladištenje u oblaku.

 

Sonijeva usluga Spartacus, o kojoj se priča, navodno će kombinovati ponude PS Now i PS Plus u troslojni režim pretplate. Prvi će ponuditi iste prednosti kao PS Plus, drugi dodaje PS4 i eventualno PS5 igre, dok treći nivo uključuje striming, veće demo verzije i PS1, PS2, PS3 i PSP naslove.  

PS Now je trenutno dostupan u SAD i Evropi i uključuje stotine igara koje obuhvataju PS3 i PS4.

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
Accessories HAC1565
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
2.499,00 RSD
Vrsta
Nova
2.499 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Accessories HAC1543
Trust GXT 748 pružiće tvom PlayStation 5 Dualsense kontroleru bolje prianjanje i z...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
1.499,00 RSD
Vrsta
Nova
1.499 ,00 RSD
Trenutno nema komentara

Slični članci

14.
Aug.
2022.
Vesti/Najnovije
Ono što je sigurno jeste da nivo dopamina u toku cele igre raste, drži vas budnim i aktivnim, gotovo „na trncima“. Ako je ovo ono š...
13.
Aug.
2022.
Vesti/Najnovije
Leviathan AI može da meša ciljeve kako se njemu prohte, tako da se dešavalo i da na početku partije se borimo sa mini-bossem dok je ostatak par...
13.
Aug.
2022.
Vesti/Najnovije
Neenah je možda vozač za bekstvo, a Kevin čovek sa kontaktima, ali izgleda da je Eli mozak operacije.
12.
Aug.
2022.
Vesti/Najnovije
Ponovno pokretanje Saints Row dodaje mnoštvo novih funkcija i potpuno novu postavu likova, uključujući DJ-a kriminalca Kevina.
11.
Aug.
2022.
Vesti/Najnovije
Saints Row ponovo pokreće seriju sa novim okruženjem i potpuno novim likovima, uključujući sjajnu novu ekipu koju igrači mogu da upoznaju.
11.
Aug.
2022.
Vesti/Najnovije
Bulkhead Interactive, developer multiplejer igre  FPS Battalion 1944 je objavio da prekida partnerstvo sa izdavačem Square Enix.
10.
Aug.
2022.
Vesti/Najnovije
Saints Row će prikazati kako titularna banda stvara svoj jedinstveni identitet u Santo Ileso, ali će im se suprotstaviti tri bande, jedna od njih su Idols.
10.
Aug.
2022.
Vesti/Najnovije
Embark Studios je objavio da je njihova PvE multiplayer igra, ARC Raiders, pomerena za 2023.
09.
Aug.
2022.
Vesti/Najnovije
Igrači Saints Row će se suočiti sa još tri bande tokom igre, a Los Panteros je jedna od njih.
08.
Aug.
2022.
Vesti/Najnovije
Iako je godina dosadnija od očekivanog jer su neke igre pomerene za kasnija izdavanja, ipak ima par naslova koji se ističu.