Vesti/Najnovije
18.01.2022.

Tiny Tina’s Wonderlands i Bard Class zabava

Neplanirano procurele još dve klase

Tiny Tina’s Wonderlands je najavljena nekako neupadljivo, i dosta dugo je bila ispod radara. Sada se D1 polako približava pa se i informacije sve više nude. Mada, iskreno, mislimo da developer nekako loše radi posao oko promocije ove igre. Možda računaju na nedostatak novih naslova i pomeranje mnogih termina za premijerna izdanja, a možda su se jednostavno svu ulenjili tokom ovog kovid rada i nerada.

Do sada, oni koji su zainteresovani za Tiny Tina's Wonderlands su mogli da vide četiri od šest klasa koje će moći da igraju kada se pokrene ova pljaškaška pucačina. Poslednje dve su greškom procurele na sajtu ali su brzo skinute. Clawbringer poseduje čekić koji se može bacati, dok se Brr-Zerker može pohvaliti sekirom. TTW Spellshot može koristiti nekoliko različitih oblika magije, dok Stabbomancer nudi neke mogućnosti prikrivenosti. Iako sve ove klase izgledaju zabavno, mnogi su željni i očekuju da vide koje će biti poslednje dve opcije.

Na osnovu trejlera za TTW, može se koristiti eterični luk, tako da igrači očekuju da će biti na raspolaganju klasa streljaštva. Što se tiče poslednjeg mesta, moglo bi ga popuniti klasa koja ima neke sposobnosti za nekromantiju, mada bi druga opcija bila jednako privlačna. TTW ima potencijal da omogući igračima pristup klasi Barda, donoseći zabavan i jedinstven stil igre u spin-off.

Bard bi se dobro uklopio u fantastično okruženje TTW. Igrači su već videli gospodina Torga kako svira lautu, pri čemu je igra u šali koristila slogan „shoot and lute“ u svom promotivnom materijalu. Iako je ovo sigurno samo zabavna jednokratna šala, ona ima potencijal da bude malo značajnija ako Gearbox zaista stavi lautu u ruke igrača. Lauta bi se mogla koristiti za aktiviranje sposobnosti klase Bard, sa igračima koji mogu da odsviraju nekoliko različitih pesama kako bi aktivirali neke buffove. Jedna pesma bi mogla da poveća štetu igrača na određeno vreme, a mogla bi zvučati kao hevy metal da bi drugim igračima dala jasnu indikaciju da im se povećava šteta. Neka pesma bi mogla da izleči igrače TTW, i mogla bi da ima blažu pop temu koju je lako prepoznati. Povećanje brzine je još jedna mogućnost, a rep pesma bi se mogla koristiti da ih identifikuje. Ovo je tema mnogih diskusija na forumima i ima još toliko predloga za muzičke opcije.

Druge Borderlands igre nikada nisu imale klasu koja je u potpunosti posvećena podršci, jer su se Vault Hunters do sada bavili samo sposobnostima podrške i drvećem. Maja je u Borderlands 2 mogla da rezira sa distance, a Roland je mogao da leči igrače svojom Scorpio puškom u originalnoj igri, ali ove sposobnosti su bile samo neke od dostupnih opcija za razliku od celokupnog fokusa klase. Bardovi bi bili posebno privlačni u TTW čuda zbog sistema više klasa. Obično je loša strana klasa podrške to što igrači koji ih odaberu moraju žrtvovati sposobnost da nanose štetu i sami poseduju blistave sposobnosti. Međutim, pošto Tiny Tina's Wonderlands daje igračima mogućnost da imaju drugu klasu, ovo pitanje se ne bi pokrenulo. Neko bi mogao imati bafove iz hipotetičke klase Bard, kao i magiju Spellshot-a, što bi im onogućilo da nanose štetu i pomognu svom timu sa istim likom. Osim što igračima fokusiranim na tim daje pristup glavnim sposobnostima podrške, klasa Bard bi mogla dobro da iskoristi humor serije Borderlands. Drugi, manje pametni  instrumenti bi mogli da se otključaju i koriste umesto laute, dok bi igrači koji odluče da sviraju kao Bard mogli da imaju likove koji pevaju sve svoje dijaloge umesto da normalno govore. Mogli bi da se puštaju mali džinglovi koji sadrže muziku iz serije ili služe kao easter egg, održavajući trend Borderlands naslova.

Bilo da dolazi odmah na lansiranju ili kao DLC za Tiny Tina's Wonderlands, klasa Barda bi se savršeno uklopila u igru.

Šta vi mislite?

 

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
PS5 igre PS50119
Nova igra tvoraca Borderlands serijala Looter shooter smešten u svet epske fant...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
1.999,00 RSD
Vrsta
Nova
2.999 ,00 RSD
Korišćena
1.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
XBOX ONE igre XBO825
Nova igra tvoraca Borderlands serijala Looter shooter smešten u svet epske fa...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
1.999,00 RSD
Vrsta
Nova
1.999 ,00 RSD

Slični članci

17.
Jan.
2022.
Vesti/Najnovije
Izgleda kao da Tini možda nedostaju kultna vozila Borderlands serije, ali to bi moglo da bude od pomoći ovoj igri da se istakne.
03.
Dec.
2021.
Vesti/Najnovije
Postoje igre o kojima sve znamo i pre nego nam uvoznik pošalje podatke o datumu izdavanja, a postoje igre kao što je Tiny Tina’s Won...