Vesti/Najnovije
08.03.2022.
Autor: Dzoni Kvid

Bog rata Kratos dolazi na male ekrane.

U izveštaju Deadline-a piše: „Čujem da adaptaciju serije potiču od kreatora/izvršnih producenata The Ekpanse Marka Fergusa i Havka Ostbija i izvršnog producenta/šourunera The Wheel of Time Rafaela Judkinsa, kao i Sony Pictures Television i PlayStation Productions koji sarađuju na svim TV serijama zasnovanim na na PlayStation igrama.”

Franšiza video igrica God of War počela je 2005. godine, a potpuno novi deo serijala God of War Ragnarok dolazi kasnije ove godine.

Zasnovana na Grčkoj mitologiji, priča prati glavnog junaka Kratosa, spartanskog ratnika i kasnije boga rata, koga je njegov bivši gospodar, izvorni grčki bog rata Ares, prevario da ubije svoju porodicu. Ovo pokreće niz događaja koji dovode do ratova sa mitološkim panteonima. U eri grčke mitologije u seriji Kratos ide putem osvete zbog mahinacija olimpijskih bogova, dok era nordijske mitologije, koja uvodi njegovog sina Atreusa kao sekundarnog protagonista, prikazuje starijeg Kratosa na putu iskupljenja, koji nehotice dovodi to dvoje u sukob sa nordijskim bogovima.

Ovo nije jedina franšiza video igara koja daolazi na male ili velike, stoga nas u narednom periodu očekuje i filmovi serije po The Last of Us, Fallout, Halo, Tvisted Metal, Resident Evil, Mass Effect i Borderlands.

Sobzirom da je ova vest još uvek sveža i za delje informacije treba sačekati, ostaje nam da se pitamo ko će glumiti Kratosa, Aresa, Zevsa ili pak Baldura. Žkoje je tvoje mišljenje ko bi trebao da oživi Kratosa?

Trenutno nema komentara

Slični članci

02.
Aug.
2022.
Vesti/Najnovije
PlayStation gubi 3 ekskluzive!
02.
Aug.
2022.
Vesti/Najnovije
Očekujte Assassin tematske skinove, odeću i neke Abstergo tajne...
02.
Aug.
2022.
Vesti/Najnovije
Saints Raw su me]u favoritima za hit godine.
01.
Aug.
2022.
Vesti/Najnovije
Ovo je igra koja „nije vođena naracijom“ i želi da "kreirate sopstvene priče"
01.
Aug.
2022.
Vesti/Najnovije
Wonder Boy Collection je lep paketić igara od kojih nisu sve najsjajnije ostarile, ali čak i u današnje vreme predstavljaju impresivan pokazatelj razv...
31.
Jul.
2022.
Vesti/Najnovije
Bivši programeri CD Projekt Red, studio koji stoji iza igara Witcher i Cyberpunk 2077, razvijaju novu online akcionu igru nindža.
31.
Jul.
2022.
Vesti/Najnovije
Svi imaju svoje uspone i padove. Capcom, izdavač koji stoji iza igara kao što su Street Fighter, Resident Evil i Monster Hunter, uskoro će zabele...
30.
Jul.
2022.
Vesti/Najnovije
Xbox CEO u Microsoft Gaming delu, Phil Spencer tvrdi da je PlayStation-ov God of War Ragnarok igra koju jedva čeka da igra.
29.
Jul.
2022.
Vesti/Najnovije
Mnogi smatraju "Breaking Bad" jednom od najboljih serija svih vremena, a čini se da će igra funkcionisati iznenađujuće dobro ako se usvoji Gra...
29.
Jul.
2022.
Vesti/Najnovije
Kompanija je objavila ne samo da se fudbalski klub Juventus vraća u igru pod svojim pravim imenom, već i da će ambasador igre postati srpski fudbaler, Du&sca...