Vesti/Najnovije
08.03.2022.
Autor: Dzoni Kvid

Bog rata Kratos dolazi na male ekrane.

U izveštaju Deadline-a piše: „Čujem da adaptaciju serije potiču od kreatora/izvršnih producenata The Ekpanse Marka Fergusa i Havka Ostbija i izvršnog producenta/šourunera The Wheel of Time Rafaela Judkinsa, kao i Sony Pictures Television i PlayStation Productions koji sarađuju na svim TV serijama zasnovanim na na PlayStation igrama.”

Franšiza video igrica God of War počela je 2005. godine, a potpuno novi deo serijala God of War Ragnarok dolazi kasnije ove godine.

Zasnovana na Grčkoj mitologiji, priča prati glavnog junaka Kratosa, spartanskog ratnika i kasnije boga rata, koga je njegov bivši gospodar, izvorni grčki bog rata Ares, prevario da ubije svoju porodicu. Ovo pokreće niz događaja koji dovode do ratova sa mitološkim panteonima. U eri grčke mitologije u seriji Kratos ide putem osvete zbog mahinacija olimpijskih bogova, dok era nordijske mitologije, koja uvodi njegovog sina Atreusa kao sekundarnog protagonista, prikazuje starijeg Kratosa na putu iskupljenja, koji nehotice dovodi to dvoje u sukob sa nordijskim bogovima.

Ovo nije jedina franšiza video igara koja daolazi na male ili velike, stoga nas u narednom periodu očekuje i filmovi serije po The Last of Us, Fallout, Halo, Tvisted Metal, Resident Evil, Mass Effect i Borderlands.

Sobzirom da je ova vest još uvek sveža i za delje informacije treba sačekati, ostaje nam da se pitamo ko će glumiti Kratosa, Aresa, Zevsa ili pak Baldura. Žkoje je tvoje mišljenje ko bi trebao da oživi Kratosa?

Slični članci

23.
Apr.
2024.
Vesti/Najnovije
Vidimo da vas Read Dead Redemption još uvek jako interesuje i pošto su nas neki pitali o cheat kodovima, hajde da se malo pozabavimo istima.
21.
Apr.
2024.
Vesti/Najnovije
Dugo očekivani DLC Elden Ring, pod nazivom Shadow of the Erdtree je naterao igrače da nestrpljivo odbrojavaju vreme do objaljivanja. Igra godine 2022. objavl...
19.
Apr.
2024.
Vesti/Najnovije
Čak i kada je neka igra stara kao Read Dead Redemption 2, uvek ima neki novi trik u rukavu.