Vesti/Najnovije
29.03.2022.

Tiny Tina’s Wonderlands već izaziva interesovanja sa svojim Easter Egg iznenađenjima

Brighthoof i Gearbox iznenađenje

Tiny Tina's Wonderlands je tek izašao, a ima obožavaoce Borderlands igara koji su se zaljubili u ovu stilizovanu pucačinu.

Sa temom zasnovanom na fantaziji, a ne na naučno-fantastičnim postavkama po kojima su Borderlands igre tradicionalno poznate, Tiny Tina's Wonderlands nudi mnoštvo novih elemenata za ljubitelje franšize. Od novih klasa koje se fokusiraju na mete i tradicionalniji Borderlands stil igre, do kreatora likova koji je prvi u serijalu. Iako postoji mnogo novih dodataka za Tiny Tina's Wonderlands, igra ima dosta prepoznatljivih karakteristika za fanove Borderlandsa. Grafika, igra i pisanje su sve ono što fan Borderlandsa očekuje od još jednog naslova u serijalu.

Međutim, pored ovih opštijih karakteristika, postoji i mnogo Easter Egg-ova za obožavatelje koje mogu da pronađu, a tu je i vraćanje SHiFT kodova koji omogućavaju igračima Tiny Tina's Wonderlands da dobiju besplatan plen.

Easter Egg su tradicionalna karakteristika bilo kojeg naslova Borderlands-a, pri čemu igre često žele da upućuju na druge popularne medije, kao što je Easter Egg Štrumpfova u Tiny Tina's Wonderlands i easter Egg  Rick and Morty u Borderlands 3.

Jedan igrač Tiny Tina's Wonderlands je naišao na nešto malo drugačije od upućivanja na drugu IP adresu. U oblasti Brighthoof na mapi, korisnik Reddita Chimichangas823 je pronašao Easter Egg sa svim programerima Gearbox-a.

Slika se može naći na portalu ispod ulaza u dokove u Brighthoof-u i služi kao lep gest za sve programere koji su naporno radili da bi Tiny Tina's Wonderlands ono što je danas. U početku, nekoliko fanova Borderlands-a je bilo zabrinuto da će igra biti nešto što bi moglo da deluje kao DLC ekspanzija za Borderlands 3. Ipak, sa velikim promenama koje je Tiny Tina's Wonderlands donela u franšizu, mnogi sada uživaju u igri koja je još jedan sjajan Borderlands naslov.

Dok programeri ponekad mogu završiti u sukobu sa fanovima date igre, kao što je to slučaj između igrača Halo Infinite-a i tima u 343 Industries, mnogi fanovi Borderlandsa bili su srećni što su videli tahvalnicu ljudima koji su napravili Tiny Tina's Wonderlands, uz nekoliko komentara na objavu Chimichangas823 na Redditu o tome kako je bilo korisno uključiti takvu počast programerima. Obzirom da je Tiny Tina's Wonderlands imao pozitivan prijem i od fanova i od kritičara, mnogima je drago što su programeri koji su kreirali igru ovekovečeni u samoj igrici.

Kako se Vama dopada ova igra?

 

 

 

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
PS4 igre PS41217
Nova igra tvoraca Borderlands serijala Looter shooter smešten u svet epske f...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
1.999,00 RSD
Ušteda 50%
3.999,00 RSD
Vrsta
Nova
3.999,00 RSD
1.999 ,00 RSD
Korišćena
999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
PS5 igre PS50119
Nova igra tvoraca Borderlands serijala Looter shooter smešten u svet epske fant...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
2.999,00 RSD
Vrsta
Nova
2.999 ,00 RSD
Korišćena
1.999 ,00 RSD

Slični članci

21.
Jan.
2022.
Vesti/Najnovije
Kada imamo igru u kojoj je glavna zvezda Kianu Reeves, o igri se sve zna. Kada imamo igru koja tako stidljivo kreće sa najavama kao Tiny Tina, glumci su neka...
13.
Jan.
2022.
Vesti/Najnovije
Dobijamo li nešto sasvim novo ili samo unapređeno?