Vesti/Najnovije
14.04.2022.

Dragon Age 4 - Likovi kao nikada do sada

BioWare obećava živopisnije karaktere

Najnovije ažuriranje BioWare Community nastoji da "povuče zavesu za transparentniji pogled na proces pravljenja igara koje volite" i fokusira se na trenutni rad na Dragon Age 4.

Sa direktorkom igre Corrine Busche, direktorom produkcije Mac Walters, direktorom razvoja produkcije Benoit Houle, kreativnim direktorom  John Epler i tehničkim direktorom Maciej Kurowski, blog nam daje mogućnost da malo zavirimo u ono što možemo očekivati od ove tako dugo očekivane igre.  

Kurowski ide u detalje o tome šta se dešava, naglašavajući da tehnički principi Dragon Age 4 uključuju „posedovanje pravih alata koji najbolje odgovaraju našim igrama“; i minimiziranje trenja osiguravanjem da su alati laki za upotrebu i pomažu programerima da budu što kreativniji.   "Uvek učimo i guramo se, i sa svakom igrom postajemo sve bolji. Ali uvek možemo da poboljšamo," Kurowski kaže. "Jedva čekam da pričam više o nekim od zanimljivih stvari koje smo uradili na tehničkoj strani za Dragon Age. Likove shvatamo veoma ozbiljno i radimo mnogo da bismo im dali više karaktera nego što su ikada imali u prošlosti. Ne mogu još uvek da kažem više, ali ćemo vremenom!"

Ljubitelji Dragon Age franšize će biti oduševljeni kada čuju da će likovi sledeće igre biti još veći... pa, likovi.

Franšiza je poznata po svojoj kultnoj glumačkoj ekipi, od patuljka pripovedača sa sklonošću stvaranju problema, Varric Tethras, do uvek polarizovanog velikog zlog vilenjaka, Solasa. Impresivna dubina Dragon Age likova i sposobnost igrača da izgradi odnose sa toliko njih je ogroman deo onoga što seriju čini tako voljenom, a obećanje koje će Dragon Age 4 ponuditi još bogatijim karakterizacija je primamljiva.  

Ostatak bloga sadrži nekoliko dragocenih detalja, osim što se tim slaže da zajednica Dragon Age-a ima "nešto posebno u vezi sa tim" i obećanje da će Dragon Age 4 biti nešto neverovatno.

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
PS4 igre PS41217
Nova igra tvoraca Borderlands serijala Looter shooter smešten u svet epske f...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
8.999,00 RSD
Vrsta
Nova
8.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
PS4 igre PS4086
PS4 Dragon Age - Inquisition
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
1.999,00 RSD
Vrsta
Nova
2.999 ,00 RSD
Korišćena
1.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
PS5 igre PS50083
Elden Ring je nova igra tvoraca popularnog Dark Souls serijala Napravljena u saradnji s...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
8.999,00 RSD
Vrsta
Nova
8.999 ,00 RSD
Korišćena
5.999 ,00 RSD
Trenutno nema komentara

Slični članci

13.
Aug.
2022.
Vesti/Najnovije
Leviathan AI može da meša ciljeve kako se njemu prohte, tako da se dešavalo i da na početku partije se borimo sa mini-bossem dok je ostatak par...
13.
Aug.
2022.
Vesti/Najnovije
Neenah je možda vozač za bekstvo, a Kevin čovek sa kontaktima, ali izgleda da je Eli mozak operacije.
12.
Aug.
2022.
Vesti/Najnovije
Ponovno pokretanje Saints Row dodaje mnoštvo novih funkcija i potpuno novu postavu likova, uključujući DJ-a kriminalca Kevina.
11.
Aug.
2022.
Vesti/Najnovije
Saints Row ponovo pokreće seriju sa novim okruženjem i potpuno novim likovima, uključujući sjajnu novu ekipu koju igrači mogu da upoznaju.
11.
Aug.
2022.
Vesti/Najnovije
Bulkhead Interactive, developer multiplejer igre  FPS Battalion 1944 je objavio da prekida partnerstvo sa izdavačem Square Enix.
10.
Aug.
2022.
Vesti/Najnovije
Saints Row će prikazati kako titularna banda stvara svoj jedinstveni identitet u Santo Ileso, ali će im se suprotstaviti tri bande, jedna od njih su Idols.
10.
Aug.
2022.
Vesti/Najnovije
Embark Studios je objavio da je njihova PvE multiplayer igra, ARC Raiders, pomerena za 2023.
09.
Aug.
2022.
Vesti/Najnovije
Igrači Saints Row će se suočiti sa još tri bande tokom igre, a Los Panteros je jedna od njih.
08.
Aug.
2022.
Vesti/Najnovije
Iako je godina dosadnija od očekivanog jer su neke igre pomerene za kasnija izdavanja, ipak ima par naslova koji se ističu.