Vesti/Najnovije
14.06.2022.

God of War, Jack Sparrow i Davy Jones

Mod koji nudi borbu kakvu nismo očekivali

Otkako je God of War objavljen ta PC, igrači se trude da zamene modele likova igre likovima iz drugih franšiza. Neki su baš bezveze, kao na primer Kratos i Atreus koji su zamenjeni Homerom i Bartom Simpsonom.  Nedavni mod Pirati sa Kariba je pomalo interesantnija opcija i vide se kako Džek Sperou i Dejvi Džons u akciji.  

Ovaj format bi trebalo da bude veoma poznat onima koji su pratili mod scenu God of War, pošto su igrači već doveli do sukoba likova koristeći bitku Stranger boss battle. Master Chief se borio sa Kratosom u jednom viralnom klipu, dok se drugi video fokusirao na Doom Slayer-a koji se bori protiv Master Chief-a. Sada, neki likovi koji nisu iz video igara upadaju u borbe sa nordijskim svetom igre.

Redditor lolmetwice korisnik prikazuje kako Jack Sparrow stoji kao Baldur dok je Davy Jones kao Kratos. Najbolja stvar u ovoj odluci je to što Baldur ima mnogo manira Džeka Speroua kada je u pitanju njegovo kretanje, posrćući i ljuljajući se okolo poput svima obožavanog pirata. Iako bi ovo samo po sebi bio dovoljno dobar fazon, osoba koja stoji iza moda pobrinula se da doda dijalog od stvarnog Jacka Sparrova, svirajući replike umesto Baldurovih.

 

Džoni Dep se može čuti kako se predstavlja kao kapetan Džek Sperou, a Redditor zatim preskače na deo gde Baldur lansira Kratosa u nebo. Dok Dejvi Džons pada na zemlju, svira muzika Pirati sa Kariba, služeći kao zabavan moment koji pokazuje koliko je truda uloženo u ovu montiranu borbu. Klip se završava tako što Džek Sperou skoči visoko u nebo i sleće na Džonsa, izgovarajući jednu od Baldurovih stihova i podsećajući fanove da je ovo samo mod, a ne Džek Sperou sa svojim punim glasom.

Očigledno, Džek Sperou i Dejvi Džonsse  nisu borili na ovaj način u pravim Piratima sa Kariba, jer nijedan lik nije imao supermoći koje su im omogućavale da udaraju jedni druge na nebu ili skaču na velike udaljenosti. Uprkos tome, mnogi obožavaoci God of War-a na Redditu su se oduševili ovim klipom, pošto je objava donela preko 1.200 glasova.

U odeljku za komentare, neki citati Pirata sa Kariba su uređeni da bolje odgovaraju univerzumu Boga rata.

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
2.199,00 RSD
Vrsta
Nova
2.199 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
PS4 igre PS4578
Akcija traje od 03.08 do 16.08 ili do isteka zaliha Od studija Santa Monica stiže ...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
1.199,00 RSD
Ušteda 52%
2.499,00 RSD
Vrsta
Nova
2.499,00 RSD
1.199 ,00 RSD
Korišćena
1.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Privezak Call Of Duty - Modern Warfare
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
999,00 RSD
Vrsta
Nova
999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Ranac Avengers - Captain America Idealan poklon za sve Avengers fanove. Zvanično lice...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
3.499,00 RSD
Vrsta
Nova
3.499 ,00 RSD
Trenutno nema komentara

Slični članci

13.
Aug.
2022.
Vesti/Najnovije
Leviathan AI može da meša ciljeve kako se njemu prohte, tako da se dešavalo i da na početku partije se borimo sa mini-bossem dok je ostatak par...
13.
Aug.
2022.
Vesti/Najnovije
Neenah je možda vozač za bekstvo, a Kevin čovek sa kontaktima, ali izgleda da je Eli mozak operacije.
12.
Aug.
2022.
Vesti/Najnovije
Ponovno pokretanje Saints Row dodaje mnoštvo novih funkcija i potpuno novu postavu likova, uključujući DJ-a kriminalca Kevina.
11.
Aug.
2022.
Vesti/Najnovije
Saints Row ponovo pokreće seriju sa novim okruženjem i potpuno novim likovima, uključujući sjajnu novu ekipu koju igrači mogu da upoznaju.
11.
Aug.
2022.
Vesti/Najnovije
Bulkhead Interactive, developer multiplejer igre  FPS Battalion 1944 je objavio da prekida partnerstvo sa izdavačem Square Enix.
10.
Aug.
2022.
Vesti/Najnovije
Saints Row će prikazati kako titularna banda stvara svoj jedinstveni identitet u Santo Ileso, ali će im se suprotstaviti tri bande, jedna od njih su Idols.
10.
Aug.
2022.
Vesti/Najnovije
Embark Studios je objavio da je njihova PvE multiplayer igra, ARC Raiders, pomerena za 2023.
09.
Aug.
2022.
Vesti/Najnovije
Igrači Saints Row će se suočiti sa još tri bande tokom igre, a Los Panteros je jedna od njih.
08.
Aug.
2022.
Vesti/Najnovije
Iako je godina dosadnija od očekivanog jer su neke igre pomerene za kasnija izdavanja, ipak ima par naslova koji se ističu.