Vesti/Najnovije
14.06.2022.

God of War, Jack Sparrow i Davy Jones

Mod koji nudi borbu kakvu nismo očekivali

Otkako je God of War objavljen ta PC, igrači se trude da zamene modele likova igre likovima iz drugih franšiza. Neki su baš bezveze, kao na primer Kratos i Atreus koji su zamenjeni Homerom i Bartom Simpsonom.  Nedavni mod Pirati sa Kariba je pomalo interesantnija opcija i vide se kako Džek Sperou i Dejvi Džons u akciji.  

Ovaj format bi trebalo da bude veoma poznat onima koji su pratili mod scenu God of War, pošto su igrači već doveli do sukoba likova koristeći bitku Stranger boss battle. Master Chief se borio sa Kratosom u jednom viralnom klipu, dok se drugi video fokusirao na Doom Slayer-a koji se bori protiv Master Chief-a. Sada, neki likovi koji nisu iz video igara upadaju u borbe sa nordijskim svetom igre.

Redditor lolmetwice korisnik prikazuje kako Jack Sparrow stoji kao Baldur dok je Davy Jones kao Kratos. Najbolja stvar u ovoj odluci je to što Baldur ima mnogo manira Džeka Speroua kada je u pitanju njegovo kretanje, posrćući i ljuljajući se okolo poput svima obožavanog pirata. Iako bi ovo samo po sebi bio dovoljno dobar fazon, osoba koja stoji iza moda pobrinula se da doda dijalog od stvarnog Jacka Sparrova, svirajući replike umesto Baldurovih.

 

Džoni Dep se može čuti kako se predstavlja kao kapetan Džek Sperou, a Redditor zatim preskače na deo gde Baldur lansira Kratosa u nebo. Dok Dejvi Džons pada na zemlju, svira muzika Pirati sa Kariba, služeći kao zabavan moment koji pokazuje koliko je truda uloženo u ovu montiranu borbu. Klip se završava tako što Džek Sperou skoči visoko u nebo i sleće na Džonsa, izgovarajući jednu od Baldurovih stihova i podsećajući fanove da je ovo samo mod, a ne Džek Sperou sa svojim punim glasom.

Očigledno, Džek Sperou i Dejvi Džonsse  nisu borili na ovaj način u pravim Piratima sa Kariba, jer nijedan lik nije imao supermoći koje su im omogućavale da udaraju jedni druge na nebu ili skaču na velike udaljenosti. Uprkos tome, mnogi obožavaoci God of War-a na Redditu su se oduševili ovim klipom, pošto je objava donela preko 1.200 glasova.

U odeljku za komentare, neki citati Pirata sa Kariba su uređeni da bolje odgovaraju univerzumu Boga rata.

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
PS4 igre PS4578
Od studija Santa Monica stiže novi početak God of War serijala. Kratos živi kao čo...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
1.199,00 RSD
Ušteda 52%
2.499,00 RSD
Vrsta
Nova
2.499,00 RSD
1.199 ,00 RSD
Korišćena
1.999 ,00 RSD

Slični članci

23.
Apr.
2024.
Vesti/Najnovije
Vidimo da vas Read Dead Redemption još uvek jako interesuje i pošto su nas neki pitali o cheat kodovima, hajde da se malo pozabavimo istima.
21.
Apr.
2024.
Vesti/Najnovije
Dugo očekivani DLC Elden Ring, pod nazivom Shadow of the Erdtree je naterao igrače da nestrpljivo odbrojavaju vreme do objaljivanja. Igra godine 2022. objavl...
19.
Apr.
2024.
Vesti/Najnovije
Čak i kada je neka igra stara kao Read Dead Redemption 2, uvek ima neki novi trik u rukavu.