Vesti/Najnovije
16.06.2022.

Studio MDHR ima nove planove

Ljudi koji su napravili Cuphead idu dalje

Skoro čitavih pet godina nakon prvobitnog datuma objavljivanja, Cuphead će konačno dobiti svoj ogroman DLC sa predstojećim lansiranjem paketa proširenja The Delicious Last Course.

Sa novim likom za igru, novim šefovima, novim oružjem i još mnogo toga, ovaj DLC takođe označava kraj dugog razvojnog ciklusa igre.  Direktorka studija i izvršna producentkinja StudioMDHR, Maya Moldenhauer, nedavno je učestvovala u intervjuu u kojem je razgovarala o Cuphead IP-u i njegovoj budućnosti nakon što izađe The Delicious Last Course. Moldenhauer je takođe dala nekoliko nagoveštaja o prirodi sledećeg projekta StudioMDHR-a, iako ih je namerno neke informacije držala prilično nejasnim.  

Prema njenom komentaru, The Delicious Last Course DLC je, u stvari, kolekcija gotovo svih ideja koje je StudioMDHR još imao nakon što je Cuphead već izašao. Preuzeti su kako bi se reklo, sa poda sobe za sečenje, i ovi koncepti i karakteristike su zatim poboljšani i implementirani u igru nakon dodatnog poliranja.

 

Igra Delicious Last Course takođe odražava ovo, jer mnogo od onoga što je već prikazano izgleda i deluje kao pravo proširenje osnovnog iskustva Cuphead igre.

Cuphead: The Delicious Last Course je sada postao zlatan, a StudioMDHR konačno može da počne da razmišlja unapred i konceptualizuje svoj sledeći projekat. Kako tvrdi Moldenhauer, "Nebo je granica," i izgleda da je malo verovatno da će sledeća igra studija imati ikakve veze sa samim Cupheadom. Moldenhauer je, međutim, priznala da tim ima sklonost ka 2D animaciji i umetničkim delima od olovke do papira, tako da vizuelni DNK mora da ostane isti bez obzira na koju premisu se na kraju opredeli.

Bilo je potrebno dosta vremena da StudioMDHR završi i Cuphead i svoj nadolazeći DLC, tako da je verovatno da će i sledeća igra imati duži ciklus rada. Cuphead je bio izuzetno uspešan od svog početka i imajući to na umu, StudioMDHR će sigurno imati režijske troškove koji su mu potrebni da bi se transportovao koliko god je potrebno. Dok je Moldenhauer skoro potvrdila da će sledeća igra StudioMDHR-a imati sličan upečatljiv vizuelni stil, postoji još jedan važan aspekt Cuphead-a koji bi trebalo izbeći na sledećem projektu : težina! Naime, Cuphead je trenutno jedna od najtežih igara na tržištu, a StudioMDHR bi mogao biti zainteresovan da zadrži ovaj pristup igranju iu budućnosti.

Cuphead: The Delicious Last Course izlazi za PC, PS4, Switch i Xbox One 30 juna, 2022.

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
XBOX šolja osetljiva na toplotu - menja dizajn kada je u njoj topli napitak. 30...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
1.799,00 RSD
Vrsta
Nova
1.799 ,00 RSD

Slični članci

23.
Apr.
2024.
Vesti/Najnovije
Vidimo da vas Read Dead Redemption još uvek jako interesuje i pošto su nas neki pitali o cheat kodovima, hajde da se malo pozabavimo istima.
21.
Apr.
2024.
Vesti/Najnovije
Dugo očekivani DLC Elden Ring, pod nazivom Shadow of the Erdtree je naterao igrače da nestrpljivo odbrojavaju vreme do objaljivanja. Igra godine 2022. objavl...
19.
Apr.
2024.
Vesti/Najnovije
Čak i kada je neka igra stara kao Read Dead Redemption 2, uvek ima neki novi trik u rukavu.