Vesti/Najnovije
16.06.2022.

Studio MDHR ima nove planove

Ljudi koji su napravili Cuphead idu dalje

Skoro čitavih pet godina nakon prvobitnog datuma objavljivanja, Cuphead će konačno dobiti svoj ogroman DLC sa predstojećim lansiranjem paketa proširenja The Delicious Last Course.

Sa novim likom za igru, novim šefovima, novim oružjem i još mnogo toga, ovaj DLC takođe označava kraj dugog razvojnog ciklusa igre.  Direktorka studija i izvršna producentkinja StudioMDHR, Maya Moldenhauer, nedavno je učestvovala u intervjuu u kojem je razgovarala o Cuphead IP-u i njegovoj budućnosti nakon što izađe The Delicious Last Course. Moldenhauer je takođe dala nekoliko nagoveštaja o prirodi sledećeg projekta StudioMDHR-a, iako ih je namerno neke informacije držala prilično nejasnim.  

Prema njenom komentaru, The Delicious Last Course DLC je, u stvari, kolekcija gotovo svih ideja koje je StudioMDHR još imao nakon što je Cuphead već izašao. Preuzeti su kako bi se reklo, sa poda sobe za sečenje, i ovi koncepti i karakteristike su zatim poboljšani i implementirani u igru nakon dodatnog poliranja.

 

Igra Delicious Last Course takođe odražava ovo, jer mnogo od onoga što je već prikazano izgleda i deluje kao pravo proširenje osnovnog iskustva Cuphead igre.

Cuphead: The Delicious Last Course je sada postao zlatan, a StudioMDHR konačno može da počne da razmišlja unapred i konceptualizuje svoj sledeći projekat. Kako tvrdi Moldenhauer, "Nebo je granica," i izgleda da je malo verovatno da će sledeća igra studija imati ikakve veze sa samim Cupheadom. Moldenhauer je, međutim, priznala da tim ima sklonost ka 2D animaciji i umetničkim delima od olovke do papira, tako da vizuelni DNK mora da ostane isti bez obzira na koju premisu se na kraju opredeli.

Bilo je potrebno dosta vremena da StudioMDHR završi i Cuphead i svoj nadolazeći DLC, tako da je verovatno da će i sledeća igra imati duži ciklus rada. Cuphead je bio izuzetno uspešan od svog početka i imajući to na umu, StudioMDHR će sigurno imati režijske troškove koji su mu potrebni da bi se transportovao koliko god je potrebno. Dok je Moldenhauer skoro potvrdila da će sledeća igra StudioMDHR-a imati sličan upečatljiv vizuelni stil, postoji još jedan važan aspekt Cuphead-a koji bi trebalo izbeći na sledećem projektu : težina! Naime, Cuphead je trenutno jedna od najtežih igara na tržištu, a StudioMDHR bi mogao biti zainteresovan da zadrži ovaj pristup igranju iu budućnosti.

Cuphead: The Delicious Last Course izlazi za PC, PS4, Switch i Xbox One 30 juna, 2022.

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
Star Wars šolja - BB-8 Kapacitet: 500ml Zvanično licencirani Star Wars proizvo...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
1.299,00 RSD
Vrsta
Nova
1.299 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Harry Potter šolja mini Kapacitet: 100ml Zvanično licencirani Harry Potter pro...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
649,00 RSD
Vrsta
Nova
649 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Keramička šolja - Link Shield Kapacitet: 500ml Zvanično licencirani Nintendo&n...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
999,00 RSD
Vrsta
Nova
999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
XBOX šolja osetljiva na toplotu - menja dizajn kada je u njoj topli napitak. 30...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
1.199,00 RSD
Vrsta
Nova
1.199 ,00 RSD
Trenutno nema komentara

Slični članci

13.
Aug.
2022.
Vesti/Najnovije
Leviathan AI može da meša ciljeve kako se njemu prohte, tako da se dešavalo i da na početku partije se borimo sa mini-bossem dok je ostatak par...
13.
Aug.
2022.
Vesti/Najnovije
Neenah je možda vozač za bekstvo, a Kevin čovek sa kontaktima, ali izgleda da je Eli mozak operacije.
12.
Aug.
2022.
Vesti/Najnovije
Ponovno pokretanje Saints Row dodaje mnoštvo novih funkcija i potpuno novu postavu likova, uključujući DJ-a kriminalca Kevina.
11.
Aug.
2022.
Vesti/Najnovije
Saints Row ponovo pokreće seriju sa novim okruženjem i potpuno novim likovima, uključujući sjajnu novu ekipu koju igrači mogu da upoznaju.
11.
Aug.
2022.
Vesti/Najnovije
Bulkhead Interactive, developer multiplejer igre  FPS Battalion 1944 je objavio da prekida partnerstvo sa izdavačem Square Enix.
10.
Aug.
2022.
Vesti/Najnovije
Saints Row će prikazati kako titularna banda stvara svoj jedinstveni identitet u Santo Ileso, ali će im se suprotstaviti tri bande, jedna od njih su Idols.
10.
Aug.
2022.
Vesti/Najnovije
Embark Studios je objavio da je njihova PvE multiplayer igra, ARC Raiders, pomerena za 2023.
09.
Aug.
2022.
Vesti/Najnovije
Igrači Saints Row će se suočiti sa još tri bande tokom igre, a Los Panteros je jedna od njih.
08.
Aug.
2022.
Vesti/Najnovije
Iako je godina dosadnija od očekivanog jer su neke igre pomerene za kasnija izdavanja, ipak ima par naslova koji se ističu.