Vesti/Najnovije
21.06.2022.
Autor: Adi Zeljković

Najbolje klasične igre na PLAYSTATION PLUS PREMIUM

Klasici su uvek IN!

Preuyeto sa Respawn.ba

Iako je lista PS Plus Classics još uviek mala, Sony je potvrdio da možete očekivati ​​da će njegova retro biblioteka vremenom rasti. Za one ljubitelje retro igrica koji nemaju PS2, PS3 ili PS Vita, ova opcija je najbolja stvar. Osim poboljšanja kvaliteta života, odabrane igre takođe dolaze sa podrškom za trofeje, samo u slučaju da ste uvek želeli nekoliko retro pohvala za svoje napore u klasičnim naslovima.

Imajte na umu da je biblioteka klasika – PS1, PS2 i PSP – dostupna samo članovima PlayStation Plus Premium. Biblioteka klasika trenutno uglavnom sadrži PS1 i PS2, sa samo nekoliko PSP igrica koje možete kupiti. Streaming PS3 igara na PS Plus takođe zahteva Premium članstvo. Ali u suštini, ako tražite malo nostalgije, trebali biste se odlučiti za Premium članstvo u odnosu na nešto jeftiniju Extra pretplatu.

Lista najboljih klasika za PlayStation Plus Premium članove uključuje neke od svih velikana koji će vas vratiti u doba CRT televizora i žičanih kontrolera. Ali sada ih možete igrati sa svojim otmenim bežičnim DualSense kontrolerom i na prekrasnom ekranu.

 

APE ESCAPE 1 + 2

Ape Escape je postavio novo merilo za PlayStation tako što je prva igra koja zahteva od igrača da koriste DualShock kontroler. Šaljiva platformska igra, koja je koristila oba analogna štapa, brzo je postala veliki uspeh. Kao što naslov sugeriše, Ape Escape se vrti oko hvatanja odbeglih majmuna raznim napravama. Nastavak je lansiran za PlayStation 2 i dodao je nove gadgete i bolju grafiku. Preporučujemo obe igre Ape Escape na usluzi, ali ćete verovatno najviše uživati u njima ako počnete s prvom pre nego što pređete na profinjeniji nastavak.

 

 

DARK CLOUD 2

Šta se događa kada kombinujete putovanje kroz vreme, RPG elemente i barem jednog cara gladnog moći koji želi uništiti svet? Dobijate kultni klasični PS2 RPG Dark Cloud 2, jedan od pionira cel-shaded vizuala napunjen impresivnom količinom fleksibilnih opcija igranja. Originalni Dark Cloud je takođe na PlayStation Plus. Ako imate desetine sati slobodno da utonete u dugačke RPG igre, samo napred i počnite sa prvom igrom. Eksplicitno smo odabrali Dark Cloud 2 jer je uklonio neke od dosadnih brušenja koje se nalaze u originalu.

 

 

 

 

ECHOCHROME

 

Ako tražite cerebralni izazov, Echochrome je vredan pažnje zbog svoje kolekcije mozgalica i elegantnog minimalističkog dizajna koji pruža svežu perspektivu zagonetki.

 

 

 

HOT SHOTS GOLF

 

Prva igra u seriji Everybody’s Golf, ovaj originalni naslov može izgledati jednostavno, ali je pun zabavnih i izazovnih scenarija zbog kojih je danas vredi igrati ako volite arkadne golf igre.

 

 

 

MR. DRILLER

Još jedna sjajna zagonetka, Mr. Driller je brzo i besomučno istraživanje u kome se borite protiv vremena i pretnje u vidu blokova koji vam mogu pasti pasti na glavu, zatrpavajući vas ispod planine šarenih ruševina.

 

 

 

 

JAK AND DAXTER 1-3

 

Jak i Daxter još nisu dobili novi život na PlayStation, ali dok taj dan ne dođe, originalna trilogija platformskih nezgoda dua Naughty Dog zaslužuje da se ponovo odigra. Igrajte po redu. Jak and Daxter: The Precursor Legacy je tradicionalna akciona platforma koja priča o poreklu neverovatnih heroja. Jak 2 značajno potresa stvari odvodeći igrače u veliku metropolu, kao Grand Theft Auto. Jak 3 uvodi veću borbu u vozilima i masivnu pustoš. Sve u svemu, trilogija koju ne treba propustiti.

 

 

ODDWORLD: ABE’S ODDYSEE

 

Neverovatno čudno, prvi Oddworld bio je vizuelni užitak koji se fokusirao na pacifističko rešavanje zagonetki, telepatske moći i istraživanje sveta u kojem bi boravak na dnu lanca ishrane mogao dovesti do strašne smrti.

 

 

 

RED FACTION

 

Ako su pucačine u prvom licu počele da budu sve popularnije, Red Faction je došla sa ambicioznom idejom da stvori svet koji je više razarajući od filmskog seta Michaela Baya. Priča o ustanku na Marsu nije bila ni napola loša. Red Faction II je takođe dostupan za PS Plus Premium pretplatnike.

 

 

 

RESIDENT EVIL: DIRECTOR’S CUT

 

Igra koja je postavila novi standard za survival-horor kada je prvi put objavljena 1996. godine, originalni Resident Evil je još uvijek sablasna i uznemirujuća igra stručno osmišljenog zombi terora. Uz ovaj režiserski rez, očekujte da će taj horor biti pojačan izborom karakteristika koje su poboljšane u odnosu na original.

 

 

 

ROGUE GALAXY

Kada igrate kao lik po imenu Jaster Rogue, znate da vas čeka JRPG zabava. Trostruka pretnja igranja ispred svog vremena, zastarelih vizuala i epske priče smeštene među zvezde, Rogue Gallery je podcenjen dragulj iz PS2 ere.

 

 

 

STAR WARS: JEDI STARFIGHTER

 

Ne samo još jedan sjajan unos u biblioteci svemirskih borbenih igara Ratova zvezda, Jedi Starfighter je dodao formuli uključivanjem moći Sile u borbene borbe u svemiru. Jedinstvena igra, veliki izbor zvezdanih boraca i misije koje se mogu ponoviti pomogli su da se povratne informacije o Force-u zaokrenu.

 

 

 

SYPHON FILTER

Stealth-action gameplay je bio u usponu kasnih 90-ih, a Siphon Filter je bio jedan od najboljih koje je žanr mogao ponuditi. Sjajni likovi, zadivljujući zaplet i uglađeno igranje kombinovani su da bi stvorili neku nezaboravnu špijunsku akciju davne 1999. godine.

 

 

 

TEKKEN 2

Zašto trošiti 10.000 dolara na Tekken 2 kada ga umesto toga možete preuzeti putem pristupačnije PS Plus pretplate? Možda je star decenijama, ali prvi nastavak Tekken-a ne pokazuje znakove rđe u svojoj staroškolskoj akciji turnira King of the Iron Fist.

 

 

WILD ARMS 1 + 3

 

Još jedna JRPG igra koja je kasnila za povratak u centar pažnje, prve tri igre Wild Arms dostupne su na PS Plus Premium. Bilo da se radi o originalnoj PlayStation ili trećoj igrici u seriji na PS2, ova franšiza zaslužuje da bude istražena kako biste videli kako su akcija divljeg zapada, magična vatrena moć i živopisni vizuali kombinovani da bi se stvorila zapanjujuća JRPG igra.

Slični članci

23.
Apr.
2024.
Vesti/Najnovije
Vidimo da vas Read Dead Redemption još uvek jako interesuje i pošto su nas neki pitali o cheat kodovima, hajde da se malo pozabavimo istima.
21.
Apr.
2024.
Vesti/Najnovije
Dugo očekivani DLC Elden Ring, pod nazivom Shadow of the Erdtree je naterao igrače da nestrpljivo odbrojavaju vreme do objaljivanja. Igra godine 2022. objavl...
19.
Apr.
2024.
Vesti/Najnovije
Čak i kada je neka igra stara kao Read Dead Redemption 2, uvek ima neki novi trik u rukavu.