Vesti/Najnovije
10.08.2022.

Saints Row: Ko su Idols?

Više kult nego banda

Prethodne iteracije franšize Saints Row su prikazale kako banda postaje ikone pop kulture, Boss je postao predsednik Sjedinjenih Država, a zatim su oni postali imperatori galaktičke imperije.

Saints Row 4 je ostavio franšizu bez opcije kuda da krene, tako da je najnovija igra ponovno pokretanje franšize.

Saints su se vratili na ulice, a igrači im se pridružuju pre nego što su i zvanično ponovo postali sveci.  Naravno, njihov dolazak na vlast neće proći bez otpora. Tri bande stoje između svetaca i njihovog cilja, a to su Los Panteros fokusirani na vozila i svađe, militantni Marshalls i antikapitalistički anarhisti Idols. Igrači će provoditi dosta vremena sa ovim bandama u Saints Row-u, ali red je da ipak malo proverimo i ko su Idols.

Kao prvo, vredi napomenuti da su Idols više kult orijentisan na društvene medije nego banda. Više nego da se okupljaju zbog teritorije ili bogatstva, oni se okupljaju da sruše sistem. Oni čine zločine u tom smislu, i stiču teritoriju i bogatstvo. Ono što je jasno u vezi sa Idols je da su oni, u najboljem slučaju, licemeri. U najgorem, oni su stereotip onoga kako starije generacije zamišljaju moderni milenijum. Istini za volju, oni privlače pažnju slično svecima tokom svojih dana visoke pop kulture, samo sa pogrešnim vodećim principima. Oni žele da stvore postkapitalistički svet, ali izgleda da niko u bandi Idols zapravo nema plan za to. Ipak, oni imaju mnogo planova za zločine, od sitnih krađa do bombardovanja.

Glavni izvor regrutovanja za Idols su žurke, rejvovi i društvene mreže, gde oni šire svoju poruku. Istini za volju, prihvataju svakoga i svuda, što ih čini najraznovrsnijom i najnepovoljnijom bandom u Santo Ileso. To se ogleda i u tome kako njihovi neprijatelji rukuju čudnijim oružjem od svojih neprijatelja, uključujući rotirajuće palice koje izgledaju kao čudni svetlosni mačevi. Ono što im nedostaje u bratstvu poput Los Panterosa i vojnoj obuci poput one koju imaju Marshalls, nadoknađuju u ogromnom broju pristalica, pošto sledbenici u suštini postaju legija, zamenjujući svoj nekadašnji identitet maskama i šlemovima. Kako napreduju u redovima, još više odbacuju svoj identitet, a vođe Idols su poznati kao Kolektiv.

Šta tačno rade drugačije nije poznato.

Kao što igrači znaju, svaki od glavnih likova Saints Row-a (osim Eli) je u početku je bio povezan sa jednom od ovih bandi, pri čemu je Kevin bio bivši idol pre nego što se ubacio sa svojim prijateljima u Saints. Do sada prikazani isečci uključuju kako The Collective ne ceni odlazak Kevina u Saints, ali zašto i kako je to povezano sa pričom, ostaje da se vidi. Ipak, Saints izgledaju kao najveća banda u čitavom Santo Ileso, a to bi verovatno uticalo na viziju Kolektivnog antikapitalističkog društva.

 

Saints Row izlazi 23. avgusta ya PC, PS4, PS5, Xbox One i Xbox Series X.

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
PS5 igre PS50150
Novi nastavak popularnog Saints Row serijala pucačina iz trećeg lica Novi grad, novi li...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
11.999,00 RSD
Vrsta
Nova
11.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Najluđi period Saints Row sage na tvom dlanu. Borba kreće u Steelportu, gradu koji se d...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
2.999,00 RSD
Vrsta
Nova
2.999 ,00 RSD
Korišćena
1.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
XBOX ONE igre XBO854
Novi nastavak popularnog Saints Row serijala pucačina iz trećeg lica Novi grad, novi li...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
11.999,00 RSD
Vrsta
Nova
11.999 ,00 RSD

Slični članci

09.
Aug.
2022.
Vesti/Najnovije
Igrači Saints Row će se suočiti sa još tri bande tokom igre, a Los Panteros je jedna od njih.
28.
Oct.
2021.
Ova mama je gejmer
Zvučnici su bitan deo svakog gejmerskog setup-a. Kakve vi volite?
25.
Feb.
2021.
Vesti/Najnovije
425 miliona je HP odvojio za HyperX. Iznenađenje!