Vesti/Najnovije
23.08.2022.

Fortnite & Destiny 2 Crossover Skinovi su procureli

Sve se nekako da spojiti

Procureli set Destiny 2 oklopa zasnovanih na Fortnite skinovima sugeriše da će dve free-to-play pucačine uskoro imati crossover događaj. Objavljena 2017. godine, Bungie naučno-fantastična pucačina vodi igrače u veliko okruženje za više igrača gde igrači mogu da se bave misijama, tamnicama i racijama kao tim. Epic Games kolege i njihova free-to-play pucačina Fortnite je postao poznat po svojim crossover događajima, kao što je nedavno Fortnite crossover sa Dragon Ball-om, a sada se čini da je saradnja sa Destiny 2 neizbežna.

Od lansiranja igre 2017. godine, Fortnite je imao ogroman broj croscovera i saradnje sa drugim kultnim nekretninama. Igrači koji danas stupaju na Ostrvo mogu da se sretnu sa herojima i zlikovcima iz celog Marvel i DC univerzuma, puštajući ikone tipa Batman, Spider-Man i Superman da se suoče u battle royal borbama. Franšiza Ratova zvezda je takođe bila zastupljena, a legende naučne fantastike kao što su Darth Vader i The Mandalorian bacaju svoje kacige u ring za više igrača. Dok je Destiny 2 mnogo više fokusiran na izgradnju sopstvenog svemirskog okruženja, zajednička RPG nije strana ni crossover-ima. Destiny 2 i Halo crossover artikli, na primer, omogućavaju igračima da rukuju kultnim oružjem i prepoznatljivim oklopom koji je izvučen iz Bungie-jeve voljene franšize.

 

Skup Destiny 2 skinova inspirisanih igrom Fortnite, koji je otkrio rudar podataka Ginsor (preko Push Square), očigledno potvrđuje predstojeći crossover dve igre. Obe igre su poznate po svojim stalnim ažuriranjima i proširenjima, što čini saradnju savršenom. Programer Bungie će biti domaćin Destiny Showcase prenosa uživo 23. avgusta, što je idealno vreme za zvanično otkrivanje potencijalnog crossovera.

Push Square takođe pominje glasine da će Destiny 2 skinovi uskoro biti dodati Fortnite-u, čime će saradnja biti puna, iako je sve još uvek samo na nivou glasina.

Dok se Bungie priprema da otkrije budućnost Destiny 2 u Destiny Showcase-u ove nedelje, Epic Games će objaviti Fortnite Chapter 3 Season 4 i to 18. septembra. Tekuća sezona igre, koja je počela 5. juna, se zove Vibin' i fokusira se na letnje zabave. Ostaje nejasno koja će biti tema sledeće sezone igre Fortnite, iako bi ukrštanje sa Destiny 2 o kome se pričalo mogao dovesti do naučno-fantastične teme. Na osnovu kompleta skinova koji je procureo, Destiny 2 i Fortnite ostaće verni stilu naučnofantastičnog pljačkaša. Oklopi koje je otkrio Ginsor nisu posebno crtani, već transformišu nezaboravne Fortnite likove u autentični Destinz 2 oklop. Iako se dataminer pokazao pouzdanim u prošlosti, samo će vreme pokazati da li će ova dva besplatna naslova zaista biti povezana u bliskoj budućnosti.

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
PS4 igre PS41216
Kozmetički predmeti za Fortnite Paket sadrži 3 skina za likove, 3 pijuka, 3 ranca, 1 sk...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
2.999,00 RSD
Vrsta
Nova
2.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
PS4 igre PS4047
Za igranje neophodna pretplata na Playstation Network.
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
1.999,00 RSD
Vrsta
Nova
1.999 ,00 RSD
Korišćena
999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
XBOX ONE igre XBO163
XBOX ONE Destiny - The Collection
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
2.999,00 RSD
Vrsta
Nova
2.999 ,00 RSD

Slični članci

23.
Apr.
2024.
Vesti/Najnovije
Vidimo da vas Read Dead Redemption još uvek jako interesuje i pošto su nas neki pitali o cheat kodovima, hajde da se malo pozabavimo istima.
21.
Apr.
2024.
Vesti/Najnovije
Dugo očekivani DLC Elden Ring, pod nazivom Shadow of the Erdtree je naterao igrače da nestrpljivo odbrojavaju vreme do objaljivanja. Igra godine 2022. objavl...
19.
Apr.
2024.
Vesti/Najnovije
Čak i kada je neka igra stara kao Read Dead Redemption 2, uvek ima neki novi trik u rukavu.