Vesti/Najnovije
10.10.2022.

Najbolji seting za kameru u FIFA 23

Vi birate!

FIFA je FIFA!

Isto kao i u pravom fudbalu, svi vole da gledaju i misle da najbolje znaju neke stvari. Ali, isto tako, svesni smo i činjenice da se uvek može bolje, pa čak i kada je u pitanju postavka tj. vaš deskset za igranje.

Da biste igrali igru sa više konkurentnosti i hrabrosti, FIFA 23 ima najbolja podešavanja kamere za vas. Štaviše, sa improvizovanim podešavanjima kamere, igrači mogu mnogo da urade sa oba režima. Takođe, način karijere može postati razigraniji i uzbudljiviji.

 

Uticaj podešavanja kamere na igru

Ako igrači žele da igraju na svoj najbolji mogući način u FIFA 23, morali bi da urade mnogo stvari u igri. Nekoliko njih može da bude malo teško, drugi su ne baš tako brzi. I baš takva je i opcija podešavanja kamere u igri.

Korišćenje ove funkcije u igri će vam pomoći da sveukupno iskustvo FIFA 23 bude mnogo bolje. Kada je puštena prethodna serija FIFA, igrači su prošli kroz mnoge stvari vezane za podešavanja igre. 

Podešavanja zapre-set kamere imaju širok opseg koji seže od kamere igre za Electronic Arts i saradnje do emitovanja za Tele, pa čak i Pro. Dostupne opcije za podešavanja kamere u igri može biti malo teško izabrati. Ponekada kao igraču može se pokazati da vam je malo teško da pogledate u zemlju da biste videli ažuriranja u vezi sa podešavanjima kamere koju koristite. Štaviše, igrači moraju da znaju sve strategije koje će koristiti u režimu konkurentnosti. Kao i u režimu, igrač će morati da da sve od sebe da se pomeri ispred svog protivnika. Podešavanja kamere u igri su veoma važna i mogu imati ogroman uticaj na vaše udarce, a takođe i na praćenje defanzivca. Podešavanja dostupna za oba režima, povremeni i takmičarski, potpuno se razlikuju jedno od drugog.  

Casual Mode

Kao igrač, uverite se da koristite opciju podešavanja C-Operation za kameru jer su igrači pojedinačno dostupni u opcijama izbora kamere. Štaviše, odatle bi trebalo da pređete ispod na podešavanja kamere i promenite visinu kamere. Najbolji način da se to promeni je da visina bude 20 i da se kamera zumira na nulu.  Međutim, ako kao igrač tražite nešto klasično, izaberite opciju Tele Broadcast. U igri ćete takođe saznati da li je visina kamere na broju sedamnaest.  To će stvoriti dobar ugao za igrača koji ga gleda. Međutim, uverite se da ne koristite previše dugme za zumiranje u FIFA 23 jer bi vam to onemogućilo da gledate u liniju dodira.

 

Competitive Kamera

Kako kamera radi za način takmičenja u FIFA 23? Igrači će morati ponovo da pređu na Tele Broadcast. Međutim, u ovom režimu, igrači moraju da se uvere da su okrenuli visinu kamere na 10. Kada se to uradi, ponovo okrenite zum na nulu.  Štaviše, na ovaj način ćete imati prilično dobru ideju o razlikovanju igrača koji ima loptu. Pored toga, moći ćete da dobijete jasan uvid u ono što se dešava na terenu. Međutim, za igrače kojima ideja o tome ne zvuči tako zanimljivo, postoji još jedna opcija. Ono što možete da uradite je da se vratite na opciju kamere u Co-Operation i promenite je. Podesite visinu kamera na sedamnaest i takođe zumirajte kameru na tri. Takođe, ako ste vrsta igrača koji se stalno menja između, onda je upravo navedena opcija najbolja za vas. Ako ovo podešavanje opišemo jednostavnim rečima, ono što kao igrač možete da uradite dok koristite ovu postavku je da dobro pogledate teren. Takođe ćete moći da imate mnogo igrača na ekranu odjednom.

 

Nije važno da li ste zainteresovani da znate najbolje golmane za FIFA 23 ili čak formu, imati ispravnu postavku za igrače u igri će uvek pomoći. To će napraviti duboku i jasnu promenu u stilu igre i načinu na koji doživljavate igrače. Stoga, uverite se da koristite podešavanja i unapredite svoju igru. Postoji veoma posebna karakteristika uključena u igru pod nazivom HyperMotion2. U toj funkciji, mečeve će snimati mašina. To bi omogućilo igračima da steknu iskustvo iz pravih fudbalskih utakmica. Štaviše, dodate su  i neke animacije za igru. Osim toga, postoji upotreba tehničkog driblinga pod nazivom Active Touch System. Zbog ove karakteristike, igrači će moći da improvizuju put fudbalera ka lopti.

 

Kako se vama dopada nova FIFA 23?

 

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
PS4 igre PS41329
FIFA 23 za PS4 donosi nam najautentičnije fudbalsko iskustvo u jednoj video igri sa naj...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
3.999,00 RSD
Vrsta
Nova
3.999 ,00 RSD
Korišćena
2.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
PS5 igre PS50206
FIFA 23 za PS5 donosi nam najautentičnije fudbalsko iskustvo u jednoj video igri sa naj...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
3.999,00 RSD
Vrsta
Nova
3.999 ,00 RSD
Korišćena
2.499 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
PC
Napravi svoj Ultimate Team još brže sa FIFA FUT poenima.
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
2.999,00 RSD
Vrsta
Nova
2.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Nintendo Switch EA SPORTS FIFA 23 Legacy Edition imaće najnovije klubove, dresove i tim...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
2.999,00 RSD
Vrsta
Nova
4.999 ,00 RSD
Korišćena
2.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
XBOX ONE igre XBO881
FIFA 23 za XBOX ONE donosi nam najautentičnije fudbalsko iskustvo u jednoj video igri s...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
3.999,00 RSD
Vrsta
Nova
3.999 ,00 RSD

Slični članci

23.
Apr.
2024.
Vesti/Najnovije
Vidimo da vas Read Dead Redemption još uvek jako interesuje i pošto su nas neki pitali o cheat kodovima, hajde da se malo pozabavimo istima.
21.
Apr.
2024.
Vesti/Najnovije
Dugo očekivani DLC Elden Ring, pod nazivom Shadow of the Erdtree je naterao igrače da nestrpljivo odbrojavaju vreme do objaljivanja. Igra godine 2022. objavl...
19.
Apr.
2024.
Vesti/Najnovije
Čak i kada je neka igra stara kao Read Dead Redemption 2, uvek ima neki novi trik u rukavu.