Vesti/Najnovije
09.01.2023.

Bigmode Games je najavio svoju prvu igru

YouTuber Dunkey i njegova žena Leah su osnivači kompanije

Pretpostavljamo da ste nedavno saznali par informacija o kompaniji Bigmode Games. Ukoliko niste, evo par informacija.

Bigmode Games su osnovali Youtuber Dankey i njegova supruga Leah kao način da podrže i poguraju programere indie igara.  Videogamedunkey, takođe poznat kao Jason Yevgeniy Gastrow, jedan je od najpoznatijih gejming jutjubera danas. Ono što ga izdvaja od mnogih njegovih savremenika je njegova posvećenost pokrivanju velikog broja igara u rasponu od velikih AAA naslova do indi izdanja kao što je hvaljeni indi hit iz 2015. Undertale. Otkako je u septembru 2022. najavio osnivanje indie kompanije za izdavanje igara Bigmode Games, fanovi i kritičari su se radovali onome što će kompanija prvo objaviti.

Prvu igru koju će objaviti Bigmode Games najavio je suosnivač kompanije Dunkey.

Gledaoci Dunkey-vog kanala imali su priliku da vide na čemu Bigmode Games radi na početku video snimka "Dunkey's Best of 2022." Video počinje sa najavom da će Bigmode objaviti igru Animal Well iz studija Shared Memory koji je osnovao programer Billy Basso koji je ranije radio u NetherRealm Studios i Level Ex Inc. Igra je prvi put najavljena prošle godine, a čak je bila i istaknuta na Summer Game Fest-u igara 2022. Twiter nalog za Bigmode Games je takođe potvrdio da igra dolazi na PC i PS5.

 


 

Igra je opisana na web-sajtu Bigmode Game-a kao „pikselizovano čudo prikazano u zamršenim audio i vizuelnim detaljima," Animal Well je igra koju je Baso počeo sam da pravi u svoje slobodno vreme pre više od pet godina. Veteran industrije igara Dan Adelman udružio je snage sa Basom 2021. kako bi pomogao u poslovanju i marketingu. Adelman je ranije bio deo lansiranja XboxLive Arcade i takođe je pomogao da se Cave Story, Shovel Knight i druge indie igre postave na Nintendo konzole.

Indi igre doživljavaju ogroman uspeh poslednjih godina delimično zahvaljujući tome što su mnoge od njih bile ponuđene na platformama kao što su YouTube i Twitch. Neke indi igre su čak postale popularne godinama nakon objavljivanja i postale pravi primer za hitove spavače. Odličan primer za to je igra Among Us koja će biti jedna od najuspešnijih indi igara svih vremena i jedna je od najboljih društvenih igara danas. Dunkei nije bežao od prikazivanja indi na svom kanalu, a preko Bigmode-a, sada ima još bolji način da osvetli indie igre koje bi inače mnogima mogle da se prođu ispod radara.  

Animal Well je trenutno u razvoju a oečkuju se nove najave.

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
PS4 igre PS41368
Izgubljena, sama i odvojena od porodice, mačka lutalica mora da razreši drevnu m...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
3.999,00 RSD
Vrsta
Nova
3.999 ,00 RSD
Korišćena
2.499 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
PS5 igre PS50205
Izgubljena, sama i odvojena od porodice, mačka lutalica mora da razreši drevnu m...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
3.999,00 RSD
Vrsta
Nova
3.999 ,00 RSD
Korišćena
2.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Ako ti je veština ubeđivanja kec u rukavu, onda je ovo prava igra za tebe! Mass...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
3.999,00 RSD
Vrsta
Nova
3.999 ,00 RSD
Korišćena
2.499 ,00 RSD

Slični članci

10.
Sep.
2022.
Vesti/Najnovije
Svi ostali, ma koliko vas je malo a da je već niste zaigrali – dajte igri šansu. Sve su prilike da ćete biti prijatno iznenađeni.
04.
Sep.
2022.
Focus on
Prede i lovi, i to ne samo u Cyberpunk gradu.
03.
Aug.
2022.
Focus on
Stray nije samo igra za ljubetelje mačaka, to je dobra igra za svakoga!