Vesti/Najnovije
26.09.2020.

Destiny 2: Beyond Light Update

Smanjuje veličinu igre ali zahteva kompletnu reinstalaciju

10 Novembra izlazi Beyond Light update za Destini 2.

Ovo unapređenje će smanjii ukupnu veličinu igre, ali zahteva kompletnu ponovnu instalaciju. Bungie je objavio da je preradio protok za povezivanje i popravljanje sadržaja u cilju brzine i veličine instaliranja ali i smanjenja veličine igre. Ovo unapređenje dolazi sa novom verzijom koja uklanja sadržaj koji je zamenjen ili nadograđen u prethodnim dodatcima, dodatnim optimizacijama veličine instalacije i premeštanja dela sadržaja u sef. Sve navedeno omogućava da se veličina datoteke smanji približno za 30 do 40%.

"Zbog kombinacije uklanjanja neiskorišćenog ili zamenjenog sadržaja, instaliranja optimizacije veličine i premeštanja dela u Destiny Content Vault, veličina instaliranja Destiny 2 smanjiće se na između 59 i 71 GB - u zavisnosti od platforme - smanjenje od 30 do 40%," navodi se u blog postu komapnije Bungie. "Ova unapređenja će nam pomoći da bolje kontrolišemo nadogradnje i izmene instalacija i u sledećih par godina."

Bungie navodi da će zbog ovoga igra morati da se kompletno reinstalira kada se u Novembru pojavi Beyond Light. Kompanija izražava žaljnje jer razume da će ovo biti za neke možda neprijatan i težak proces ukoliko imaju sporiju internet konekciju. Bungie će ipak pokušati da im olakša ovaj proces otvaranjem opcije za preloading za Beyond Light i to 09. Novembra uveče, kako bi svima omogućili najmanje 10 sati za preuzimanje unapređenja pre nego ono stvarno bude live.

Bungi nakon ovog, obećava još neka dodatna iznenađenja.

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
Gift kartice  PlayStation Network PSN Card £25
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
4.999,00 RSD
Vrsta
Nova
4.999 ,00 RSD

Slični članci

23.
Apr.
2024.
Vesti/Najnovije
Vidimo da vas Read Dead Redemption još uvek jako interesuje i pošto su nas neki pitali o cheat kodovima, hajde da se malo pozabavimo istima.
21.
Apr.
2024.
Vesti/Najnovije
Dugo očekivani DLC Elden Ring, pod nazivom Shadow of the Erdtree je naterao igrače da nestrpljivo odbrojavaju vreme do objaljivanja. Igra godine 2022. objavl...
19.
Apr.
2024.
Vesti/Najnovije
Čak i kada je neka igra stara kao Read Dead Redemption 2, uvek ima neki novi trik u rukavu.