Vesti/Najnovije
08.05.2023.

Hogwarts Legacy je sredio jedan iritirajući problem

Hogwarts Legacy je doživeo ogroman uspeh od svog prvog lansiranja u februaru (podsećamo da ih ima 3 u zavisnosti od platforme), ali uprkos tome, programer igre je bio veoma tih. Ova tišina je konačno prekinuta u vidu masovnog ažuriranja koje je donelo gomilu ispravki grešaka i promena optimizacije.

Pored velikih promena kao što je uvođenje režima arahnofobije, fanovi sada počinju da primećuju još jednu promenu koja je neko vreme bila neprimećena.

Ignatia Wildsmith sada ima nove dijaloge kada igrači prvi put otkriju lokaciju Floo Flame, što je dobra promena koju igrači hvale. Za one koji su možda tek nedavno uskočili u Hogwarts Legacy, Ignatia Wildsmith je pronalazač Floo Powder-a, a njena statua je prisutna na svakoj lokaciji za brzo putovanje u igri. Kada je prvi put pokrenut, igrači su morali da se suoče sa naizgled beskonačnom nizom ponovljenih dijaloga Ignatie svaki put kada bi čak i hodali blizu lokacije Floo Powder, ali je njena učestalost dijaloga smanjena u ovom ažuriranju.

Sa ovim većim ažuriranjem, Ignatia Wildsmith ima jedinstvene dijaloge koji igrači mogu čuti svaki put kada otkriju novu lokaciju. Ovo ne samo da pomaže da se njene linije dijaloga učine interesantnijim jer su veoma brzo znale da dosade, već i zapravo pruža neke dodatne informacije igračima o određenim oblastima. Na primer, kada prvi put otkrijete Cragcroft, Ignatia će dati komentar i reći igraču da pazi na Gospodara obale Lord of the Shore, što se odnosi na suđenje u San Bakaru gde se igrači moraju suočiti sa Graphornom pod tim imenom.

Još jedan primer ovoga je kada igrači prvi put otkriju Kinbridžovu Floo Flame lokaciju.

Ignatia prvo govori o tome koliko je oduševljena zaseokom, ali onda nastavlja pa kaže igraču da se "zadrži na [svojim] dragocenostima," "hang onto [their] valuables,"što implicira da to možda nije najbezbednije područje. Verovali ili ne, sve ove linije dijaloga su bile u fajlovima igre od lansiranja, samo što su mnoge od njih bile neiskorišćene. U ovom trenutku je nejasno zašto je to na kraju bio slučaj, ali barem novi igrači Hogwarts Legacy na PS4 i Xbox. Oni će dobiti priliku da iskuse sve ove redove dijaloga od prvog dana.

Možda će biti više isečenog sadržaja u Hogwarts Legacy koji će biti dodat u igru u budućim ažuriranjima.

Igrači će samo morati da paze na to. Iako je šteta možda već učinjena u slučaju Ignatia Wildsmith, koja se dugo smatrala jednim od najdosadnijih likova u igri, i sigurno je da će igrači bez sumnje pozdraviti više ovakvih promena u budućnosti.

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
PS4 igre PS41353
Hogvorts Legacy je impresivna, open-world akciona RPG igra. Sada možeš da iskusi...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
9.999,00 RSD
Vrsta
Nova
9.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
PS4 igre PS41352
Hogwarts Legacy je impresivna, open-world akciona RPG igra . Sada možeš da isku&...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
4.999,00 RSD
Vrsta
Nova
4.999 ,00 RSD
Korišćena
3.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Hogwarts Legacy je impresivna, open-world akciona RPG igra . Sada možeš da isku&...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
8.499,00 RSD
Vrsta
Nova
8.499 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Hogwarts Legacy je impresivna, open-world akciona RPG igra . Sada možeš da isku...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
7.499,00 RSD
Vrsta
Nova
7.499 ,00 RSD

Slični članci

27.
Feb.
2023.
Focus on
Hogwarts Legacy je prodat u preko 12 miliona primeraka i zaradio je 850 miliona dolara širom sveta u prve dve nedelje.