Vesti/Najnovije
24.07.2023.

Kingdom Hearts i Twitter

Korisnike Twitter platforme rebrending podseća na ovu igru

Obožavaoci igre Kingdom Hearts su se slatko smejali kada je otkriveno više informacija i činjenica da se Twitter rebrendira u "X", i zbijaju šale o tome na svim platformama... mada, možda najviše naravno na Twitter-u.

Rebrendiranje je najnovija promena web stranice koju je uneo CTO Elon Musk. Međutim, kada je objavljena ova najava, mnogi korisnici su brzo rekli koliko obožavaju kultni Twitter brend i kako ga promena samo na slovo "X" može unazaditi i biti loš potez sa Muskove strane. Međutim, obožavaoci Kingdom Hearts imaju poslednju reč pre nego što se Twitter rebrendira pošto je slovo "X" istaknuti simbol u prilično dugačkoj RPG seriji Square Enix. Pojavljuje se na dva načina, jedan je upotreba grčkog slova "chi" koju serija i njeni fanovi ponekad predstavljaju kao X.

"Chi" i "X" se koriste u nazivu stare mobilne igre Kingdom Hearts tokom celog sopstvenog rebrendiranja, kao i u nazivu "X-blade." Povrh toga, "X" se obično koristi u nazivima anagrama serije' kao Recusant's Sigil.

Kao rezultat ovoga, fanovi prave mnogo memova i referenci na Kingdom Hearts na tvitovima koji najavljuju rebrendiranje.

@mai_beloved otišao je toliko daleko da je nacrtao Twitter pticu i "X" logo na telima Sore i Roxasa, šaleći se da će nova X platforma biti Twitter's Nobody.

@mai_beloved, izaziva gomilu smeha kod KH igrača na sajtu.

@caehum, se šali se zbog upotrebe "X" na drugi način. U Kingdom Hearts: Dream Drop Distance,  "X" Organizacija 13 je obukla Sorinu košulju kao Recusant's Sigil, i korišćen je za praćenje. KH fan koristi ovaj simbol da implicira da upotreba Sigila znači da dolazi novi Keyblade War u budućnosti, što tera druge igrače da pitaju gde se mogu prijaviti za članstvo u Organizaciji.

Između broja ljudi koji izražavaju koliko vole ili ne vole novi "X" rebrending, postoji određeni broj obožavalaca Kingdom Hearts koji će se postarati da se zabave u poslednjim danima onoga što je Twitter kakav je korisnicima do sada bio poznat. Verovatno, stvari nisu bile glatke na platformi društvenih medija neko vreme, a neki korisnici su suspendovani iz čudnih razloga, kao što je suspendovan fan Pokemona zbog objavljivanja svoje kolekcije.

"X" rebrendiranje je samo još jedan čudan korak i može označiti kraj lepe i slavne Twitter istorije!

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
PS4 igre PS4734
PS4 Kingdom Hearts 3
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
1.999,00 RSD
Vrsta
Nova
1.999 ,00 RSD
Korišćena
1.299 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
3.999,00 RSD
Vrsta
Nova
3.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
XBOX ONE igre XBO950
Beskrajna bitka između rajskih nebesa i pakla besni i dalje dok haos preti da...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
9.999,00 RSD
Vrsta
Nova
9.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
XBOX ONE igre XBO458
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
1.999,00 RSD
Vrsta
Nova
1.999 ,00 RSD

Slični članci

23.
Jul.
2023.
Vesti/Najnovije
Elon Musk uvek diže prašinu svojim izjavama, a ovoga puta je pomenuo i Diablo 4.
22.
Jun.
2022.
Vesti/Najnovije
Elon Musk je trenutno tužen za više nego što vredi nakon što je optužen za vođenje "piramidalne šeme."
23.
May.
2022.
Vesti/Najnovije
Build ovog čoveka koji nas konstantno iznenađuje je osnovni ali iznenađujuće efikasan zbog svoje mešavine inteligencije i spretnosti.