Vesti/Najnovije
12.12.2023.

Florida Joker tuži GTA 6

Nije jedini koji je to pokušao

Prvi trejler za "Grand Theft Auto 6, o da.. opet o tome, premijerno prikazan prošle nedelje, otvorio je Pandorinu kutiju zvanu nagađanja.

Među malim detaljima koje su fanovi pronašli u novom trejleru, istaknute su višestruke reference na stvarni život na Floridi. Incidenti u kojima su građani Floride uhapšeni zbog raznih kriminalnih i ludih dela. Gledaoci su takođe brzo primetili sličnosti između tetoviranog počinioca u trejleru i čoveka koga internet  zna pod imenom Florida Joker  

Za one koji nisu čuli za njega, ime mu je Lawrence Sullivan i on jeje tetovažni model sa Floride koji je postao viralan na internetu kada su se njegova fotografija i snimak suđenja objavili. Džokerova zelena kosa i tetovaže po celom licu podsetile su korisnike interneta na DC Comics lika Clown Prince of Crime pa je tako i dobio nadimak.

U GTA 6 trejleru je prikazan čovek sa ljubičastom kosom, narandžastim kombinezonom i obilnim tetovažama na licu kao deo priče.

Ovaj maneken navodi tužbu protiv Rockstar Games dok se špekuliše da je u pitanju samo dobar marketing i da je ovaj mladić već deo GTA 6 priče.

Rockstar Games se ne oglašava poovom pitanju, čak ni ne potvrđujući odakle su programeri dobili inspiraciju za ovog lika. Međutim, izgleda da ova tišina ne pristaje posebno dobro Lorensu Salivanu.

 

Slični članci

23.
Apr.
2024.
Vesti/Najnovije
Vidimo da vas Read Dead Redemption još uvek jako interesuje i pošto su nas neki pitali o cheat kodovima, hajde da se malo pozabavimo istima.
21.
Apr.
2024.
Vesti/Najnovije
Dugo očekivani DLC Elden Ring, pod nazivom Shadow of the Erdtree je naterao igrače da nestrpljivo odbrojavaju vreme do objaljivanja. Igra godine 2022. objavl...
19.
Apr.
2024.
Vesti/Najnovije
Čak i kada je neka igra stara kao Read Dead Redemption 2, uvek ima neki novi trik u rukavu.