Vesti/Najnovije
07.02.2024.

Pokemoni za poneti

Kratak film koji je osvojio fanove Pokemona

Da li ste videli najnoviji kratki film sa Pokemonima?

Kineski reditelj je očarao fanove Pokemona kratkim filmom koji prikazuje neku drugačiju stranu franšize. Nezvanični animirani kratki film pod nazivom Pokemon - Dreaming of good times, koji je kreiran u čast početka kineske Nove godine 2024.

Znamo da zvanična izdanja franšize obično prikazuje živote trenera Pokemona, ovaj dvominutni film prikazuje živote običnih ljudi. Oni idu na posao, druže se sa prijateljima, zaglavljuju se u saobraćaju i rade toliko toga ali u društvu svojih Pokemona.

Na kraju filma vidimo scenu novogodišnjeg festivala sa temom Pokemona i snimkom legendarnog tipa zmaja, Rejkvaze, kako poleti na noćno nebo. 

Ovaj kratki film je producirao MTJJ/HMCM, studio koji stoji iza animiranog fantastičnog filma Legenda o Heiju iz 2019. Režiser DaiVey je možda najpoznatiji po animiranoj web seriji All Saints Street u kojoj gledamo nezgode ljubaznog demona po imenu Nil koji pokušava da živi miran život u ljudskom svetu sa svojim najboljim prijateljem, vampirom po imenu Ira. Nil se takođe mora boriti da zadrži kontrolu nad svojim latentnim demonskim moćima, koje povremeno prete da ga savladaju.

Fanovi Pokemona traže na društvenim mrežama više franšiznog sadržaja ovog tipa. Ovaj kratki film je ostavio jak utisak na Pokemon zajednicu i svi su oduševljeni ovim prizemnijim prikazom Pokemona i emoijama koje ima. Značajan broj komentara opisuje čežnju za Pokemon sadržajem koji se fokusira na obične ljude i kako oni komuniciraju sa Pokemonima tokom svog svakodnevnog života.

Kako se Vama dopada film? Izaberite svoju Pokemon igru i zabavljajte se kao nikada do sada. 

Slični članci

16.
May.
2022.
Nintendo
Nintendo je objavio svoje rezultate za prethodnu finansijsku godinu i moramo proznati da bilo je nekih iznenađenja. Konkretno, Pokemon Legends: Arceus je usp...
23.
Feb.
2022.
Nintendo
Iako su neki od Pokemon Switch naslova učinili da dosta Pokemonabude dostupno obožavaocima, neki od njih se ne mogu nabaviti bez Pokemon banke.
05.
May.
2021.
Nintendo
Jedno vrhunsko relaksirajuće iskustvo!