Vesti/Najnovije
10.06.2024.

IGN Live 2024: Najvažniji trenuci sa događaja

Proslava gejminga

IGN Live 2024 - gaming pogled u budućnost

IGN Live 2024 u Los Anđelesu bio je uzbudljiv događaj, prepun uzbudljivih najava igara, zanimljivih diskusija sa developerima i atmosfere koja je slavila strast gejming zajednice. Iako nismo mogli da prisustvujemo uživo, virtuelna pokrivenost bila je dovoljno detaljna da svakoga učini delom atmosfere i akcije.

Evo nekih istaknutih trenutaka sa događaja, a sigurno je da ćemo imati dosta materijala za pisanje ovih dana.

Cygni: All Guns Blazing

Među mnogim prikazanim igrama, Cygni: All Guns Blazing bio je vizuelni i zvučni spektakl. Ova shoot 'em up igra, sa zvaničnim datumom izlaska najavljenim na IGN Live-u, obećava iskustvo sa zapanjujućim vizuelnim efektima i neprekidnom akcijom. Igra se čini savršenim balansiranjem između klasičnih shmup mehanika i moderne grafičke vernosti, čineći je obaveznom za sve fanove ovog žanra.

 

The First Descendant

The First Descendant privukao je pažnju svojim co-op looter-shooter dinamikom i RPG elementima. Trejler za gameplay prikazan na događaju istakao je sinergiju između likova i ogroman sadržaj koji očekuje igrače nakon izlaska. Sa skorim lansiranjem, ova igra bi mogla biti neočekivani hit godine, sa svojim brzim akcijama i kooperativnom igrom.

 

Phantom Blade Zero

Za ljubitelje wuxia-inspirisane akcije, Phantom Blade Zero se istakao sa svojim složenim mačevanjem i vizuelno bogatim svetom. Detaljan prikaz mehanike igre, koji je pružio izvršni direktor S-Game-a Qiwei Liang, naglasio je  fnomenalan dizajn i trud uložen u stvaranje duboko angažujućeg sistema borbe. Iako datum izlaska još uvek nije najavljen, iščekivanje je veliko.

 

Pipistrello and the Cursed Yoyo

Nostalgija je snažno pogodila sa Pipistrello and the Cursed Yoyo. Ova igra, podsećajući na stare Zelda naslove, očarala je svojim sprite-baziranim vizuelnim efektima i zanimljivom pričom. Igranje kao Pippit, šišmiš koji voli jojo, bilo je kao prijatna povratna karta u jednostavnije, ali fascinantne igre iz prošlosti. Iako datum izlaska još nije najavljen, dostupni demo na Steamu nudi obećavajući pregled.

 

Starship Troopers: Extermination

Inspirisan satiričnim klasičnim filmom, Starship Troopers: Extermination obećava haotičnu i kooperativnu pucačinu iz prvog lica. Zvanična najava datuma izlaska bila je uzbudljiva, ali prisustvo Casper van Dien-a na bini, sa njegovom živahnom prezentacijom, zaista je oduševilo publiku, naglašavajući njegovu trajnu strast prema franšizi.

 

Prvi dan: Lavina Najava i Poznatih Ličnosti

Prvi dan bio je lavina uzbuđenja. PM Studios prikazali su Pipistrello and the Cursed Yoyo i Dragon Is Dead, postavljajući ton za uzbudljiv dan. Članovi glumačke ekipe iz The Lord of the Rings: The Rings of Power razgovarali su o dugo očekivanoj drugoj sezoni, dok su druge panel diskusije i izložbe, kao što su Alien: Rogue Incursion i The Legend of Vox Machina, pružile ekskluzivne uvide i najave.

 

Drugi dan: Proslave Sonica i Pregledi Žanrovski Različitih Igara

Drugi dan je nastavio momentum sa posebnim gostovanjem Takashi Iizuka, slaveći sve što je vezano za Sonica. IGN Expo otkrio je raznovrsne igre, od MechWarrior 5: Clans do Smite 2, svaka nudeći jedinstvena iskustva u različitim žanrovima. Strast i kreativnost iza ovih projekata bili su opipljivi, a fonovi željni novih informacija.

 

Kulminacija Trećeg dana: Velike Najave i Pogledi u Budućnost

Završni dan bio je vrhunac velikih najava i zanimljivih panela. Gledanje Xbox Showcase uživo, praćeno detaljnim intervjuom sa Phil Spencer-om, pružilo je sveobuhvatan pogled na budućnost gejminga. Diskusije o budućnosti PC gejminga i ekskluzivni pregledi, poput The Rogue Prince of Persia i Star Wars Outlaws, zaokružili su zaista nezaboravan događaj.

 

Star Wars Outlaws

Kreativni direktor Džulijan Džerti je tokom IGN Live odgovorio na sva aktuelna pitanja o igrici. Kako Star Wars Outlaws rukuje svojim Wanted sistemom, da li možemo da očekujemo gomilu easter egg Shadows of the Empire i šta možemo očekivati u Jabinoj palati. 

Pogledajte intervju

Pogledajte tizer trejler Summer Game Fest

 

Assassin's Creed Shadows

Godinama su fanovi tražili da se Assassin's Creed prebaci u Japan, i konačno su dočekali taj trenutak. Daemon Hatfield iz IGN-a razgovara sa pomoćnicom direktora za narativ, Bruk Dejvis, o novoj igri Assassin's Creed Shadows. U intervjuu se osvrću na to zašto je sada pravi trenutak da franšiza ode u Japan, kako će Shadows izbalansirati svoja dva glavna protagonista, kao i na kojoj tački u širem vremenskom okviru Assassin's Creed serijala se nalazi Shadows.

Pogledajte ceo intervju

 

Proslava Gejming Kulture

IGN Live 2024 bio je više od obične izložbe; to je bila proslava gejming kulture. Raznovrsnost igara i entuzijazam developera i fanova naglasili su vibrantnu i stalno evoluirajuću prirodu ove industrije. Bilo kroz nostalgične omaže ili revolucionarne nove naslove, događaj je istakao kreativnost i strast koja pokreće svet video igara.

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
PS5 igre PS50527
Radi osiguranja sopstvene dominacije u svemiru, sa svojim brodom Trailblazer upusti se ...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
9.999,00 RSD
Vrsta
Nova
9.999 ,00 RSD
Korišćena
6.499 ,00 RSD

Slični članci

06.
Jun.
2024.
Blog
Najnoviji EA FC 24 Title Update iz EA kuhinje!
27.
May.
2024.
Vesti/Najnovije
Još jedna igra je ovih dana dobila datum izlaska uz odličan trejler koji je zainteresovao mnoge.
24.
May.
2024.
Vesti/Najnovije
Kolektorska izdanja su već problem u najavi.