Vesti/Najnovije
12.11.2020.

Valhalla je tu!

Krećemo sa objašnjenjima i reakcijama

Assassin's Creed Valhalla je izašao i ukoliko niste čuli odličan je!  

Gradi se na već odličnim osnovama RPG-a koje su postavili Origins i Odyssey, ali sa značajnim poboljšanjima koja odbacuju mnoge frustracije koje su igrači imali u  obe igre.

Pokretanje igre je fenomenalno glatko i bez problema, ali kada krenete da igrate, možda i primetite ono što je prvi primetio Courtney Craven,  osnivač web sajta Can I Play That?. Njemu je zasmetao opis lika u igri. Navodi se da je kao dete Eorforwine uzasno izorela u slučajnoj nesreći i da sada živi u strahu da ljudi ne vide njeno unakaženo lice. Nakon velikog broja negativnih komentara, i Ubisoft je dao svoje objašnjenje tj. izvinjenje.

Neko bi rekao da smo svi različiti i da drugačije reagujemo na probleme bilo koje vrste a neko će napraviti problem. Ubisoft je obećao da će izvršiti izmene i skladu sa komentarima.

Podsetimo se da ovo nije prvi put da je Ubisoft napravio sličnu promenu i to početkom 2019. godine u Assassin's Creed Odyssey kao odgovor na žalbe da je Legacy of the First Blade DLC primorao igrače na heteroseksualne romanse, čak iako su u glavnoj igri vodili istopolne veze . Sledećeg meseca objavljeno je ažuriranje koje je unelo promene čiji je cilj bio da bolje odražavaju prirodu odnosa za igrače koji odaberu neromantičnu priču.

Kada će se uneti izmena u Valhallu, još uvek nemamo informaciju sem tvita.

A životinje? Možete ih pomaziti i to izgleda odlično.

Koliko je do sada viđeno, psi se ne mogu maziti u glavnim serijalima Assassin's Creed igara još od Assassin's Creed 4: Black Flag. Međutim, u Assassin's Creed Origins, Bayek je mogao da mazi mačke. To je postignuto klečanjem pored mačke i čekanjem da se udostoji da se pomazi. Iako je ovo bilo izuzetno slatko Easter egg, više je upalo u oči da postoje psi koji se ne mogu pomaziti. Čini se da se Valhalla trudi da to promeni i to baš upečatljivo. Skoro je kao što su dizajneri rekli, „Vidi, znamo da želiš da maziš tog psa. OK! Evo ti. Mazite psa. “ Ali možete maziti i mačke u Assassin's Creed Valhalla.

Mačke mogu da rade i neke interesantne stvari i da budu od pomoći. Naravno, najbitnije je da mogu lepo da love mačke.

Prethodni naslovi su otvorili put svim vrstama mitskih stvorenja koje ste mogli jahati, uključujući i jednoroge, a Valhalla ide još jedan korak ispred ostalih vukom koga možete jahati preko drevne Norveške i šire.  Jedna od najpopularnijih opcija koju ste možda videli na društvenim mrežama i YouTube-u je vuča vuka, opcija koja nije uključena u osnovnu igru. Pod uslovom da mu imate pristup, možete započeti vožnju u roku od nekoliko sati.

Uskoro pišemo o još nekim interesantnim stvarima koje možete naći u igri.

A ukoliko ste i vi primetili neke od njih, pišite nam!

 

Slični članci

10.
Nov.
2020.
Vesti/Najnovije
Obećao je i poslao nam je! Nikola Nick Jovanović je bio jedan od srećnika koji su ovu igru igrali pre ostalih. Evo njegovih utisaka koje je objavio na IGN Ad...
25.
Oct.
2020.
Vesti/Najnovije
Očekuje nas dosta novih igara ali par njih ima ono HIT u najavi i dosta od njih očekujemo. Assassin's Creed Valhalla je svakako jedna od njih. Ipak, pre ...